Zelfgemaakte Vaporub

Zelfgemaakte Vaporub

Luister naar dit artikel

Als u vatbaar bent voor hoest en verkoudheid en op zoek bent naar een volledig natuurlijke vaporub in plaats van de bekende Vicks variant, dan is dit het recept voor u! De meeste balsems en vaporubs op de markt bevatten aardolie als ingrediënt. Aardolie heeft een klevende kwaliteit, die vocht en vuil in de huidporiën vasthoudt. Dit blokkeert het natuurlijke ontgiftingsproces van de huid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Maak je eigen vaporub

Natuurlijke vaporub gemaakt van kokosolie of olijfolie zijn veiliger om te gebruiken op de huid. Essentiële oliën zoals pepermuntolie en eucalyptusolie helpen het slijm in de borst los te maken. Dit kan het lichaam dan helpen het slijm te verdrijven. De zelfgemaakte wrijven geeft onmiddellijke verlichting wanneer toegepast.

Het is het beste niet te gebruiken bij kinderen, omdat etherische oliën een branderig gevoel kunnen veroorzaken.

Kalmeer je verkoudheid en hoest met deze eenvoudige doe-het-zelf-vaporub

Voorbereidingstijd: 5 minuten Totale tijd: 5 minuten

ingrediënten

1/2 kopje kokosolie
4 druppels pepermuntolie
4 druppels eucalyptusolie
4 druppels kruidnagelolie

Instructions

Voeg de etherische oliën toe aan de kokosolie en meng goed.
Bewaar in een schone, luchtdichte glazen container en breng aan wanneer dat nodig is!

Optioneel: Je kunt ook 4 druppels essentiële sinaasappelolie toevoegen voor een aangename kalmerende en citrusachtige geur.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous We kunnen eindelijk achterhalen wat de oorzaak is van veel gevallen van Alzheimer en hoe het te stoppen
Next Een zelfgemaakte, niet-giftige muggenspray maken die werkt!

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hoe dievenolie te maken en waarom je het dagelijks zou moeten gebruiken

Luister naar dit artikel De meesten van jullie weten waarschijnlijk wat dievenolie is, maar zo niet heb ik een verhaal voor je. De naam en het recept voor Dievenolie hebben

middeltjes

13 manieren om uw drinkwater interessanter te maken!

Luister naar dit artikel We kennen allemaal de gevolgen van het drinken van water voor uw gezondheid. Omdat een ​​aantal van jullie moeite heeft om elke dag de juiste hoeveelheid water te

middeltjes

Geen behoefte aan inhalers, dit sapje zal de astma-aanvallen behandelen!

Luister naar dit artikel Astma is een ernstig gezondheidsprobleem dat wordt veroorzaakt door de verdikking van de luchtwegen en een chronische ontsteking kan leiden tot verstikking. Steun Health Bytes: alleen via