Een zelfgemaakte, niet-giftige muggenspray maken die werkt!

Een zelfgemaakte, niet-giftige muggenspray maken die werkt!

Luister naar dit artikel

Vooral in deze tijd van het jaar lijken muggen het leuk te vinden om onze werven en tuinen te bezoeken, dus afstoten kan gemakkelijk onze topprioriteit worden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het Environmental Protection Agency meldt dat er wereldwijd meer dan 3000 verschillende soorten muggen zijn en ongeveer 200 alleen al in de VS. Hun activiteit begint wanneer de nachttemperaturen boven de 10 graden Celsius beginnen te blijven en ondanks hun jeukende beten kunnen ze ook ziekten dragen.
Gelukkig, hoewel de verschillende soorten verschillende activiteitspatronen en voedingsvoorkeuren hebben, hebben ze allemaal dezelfde basislevenscyclus en habitatvoorkeuren, we kunnen ze allemaal op dezelfde manier besturen.

Het volgende recept voor een zelfgemaakt muggenspray bespaart je zomer en helpt je die irritante jeukende muggenbeten te voorkomen:

ingrediënten:

10 druppels citroen eucalyptus olie
15 druppels lavendelolie
1/4 kopje citroensap
4 eetlepels vanille-extract

instructies:

Meng in een 450 ml-fles alle bovengenoemde ingrediënten en vul het met water. Schud de fles goed en spray over het hele lichaam voordat je naar buiten gaat.

Nu kun je genieten van de warme zomeravonden, want muggen zullen ze niet meer verpesten!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zelfgemaakte Vaporub
Next De 'wetenschap' waarop Google vertrouwt

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

De beste natuurlijke manier om je longen van nicotine en teer te reinigen

Luister naar dit artikel We weten allemaal wel dat roken schadelijk is voor de gezondheid en vaak de belangrijkste oorzaak is van kanker. Indien je niet kan stoppen met roken,

middeltjes

Deze 7 kruiden helpen in de strijd tegen kanker

Luister naar dit artikel Natuurlijke middelen bij kanker Huidige kankerbehandelingen hebben vaak nare bijwerkingen zoals misselijkheid en pijnlijke mondzweren. Er zijn echter ook natuurlijke middelen die helpen in de strijd

middeltjes

Heb jij ook wel eens kiespijn? Met slechts twee ingrediënten hoef je daar NOOIT meer last van hebben!

Luister naar dit artikel Kiespijn is één van de grootste nachtmerries. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken.