Eczeem Crème Recept – Met lavendel en tea tree olie

Eczeem Crème Recept – Met lavendel en tea tree olie

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Eczeem is een veel voorkomende huidaandoening die alleen al 35 miljoen Amerikanen in de VS treft.

Volgens de National Eczema Association:

“Eczeem is de naam voor een groep aandoeningen die ervoor zorgen dat de huid rood, jeukend en ontstoken wordt. Er zijn verschillende soorten eczeem: atopische dermatitis, contactdermatitis, dyshidrotic eczeem, nummular eczema, seborrheic dermatitis, en stasis dermatitis.

Het komt het meest voor dat baby’s en kinderen eczeem op hun gezicht ontwikkelen (vooral de wangen en de kin), maar het kan overal op het lichaam voorkomen en de symptomen kunnen verschillen van kind tot kind. Volwassenen kunnen ook eczeem ontwikkelen, zelfs als ze het nooit als kind hebben gehad. “

De Mayo Clinic legt uit:

“Er is geen genezing gevonden voor atopische dermatitis. Maar behandelingen en zelfzorgmaatregelen kunnen jeuk verlichten en nieuwe uitbraken voorkomen. Het helpt bijvoorbeeld agressieve zepen te vermijden, hydrateer je huid regelmatig en brengt medicinale crèmes of zalven aan. “

In de meeste gevallen zitten de commerciële crèmes die worden gebruikt om het te behandelen vol steroïden en andere schadelijke ingrediënten, die alleen de symptomen verdoven, maar de oorzaak niet behandelen. Aan de andere kant, is de volgende natuurlijke zelfgemaakte eczeem crème volledig natuurlijk, dus het kan op een veilige en effectieve manier eczeem behandelen.

De basis is shea boter, rauwe lokale honing en kokosolie.

Shea boter is uitstekend voor de droge huid, omdat het hydrateert, terwijl kokosolie krachtige antibacteriële eigenschappen biedt. Honing zal alle bacteriën doden en voorkomen dat eczeem opflakkert. Bovendien bevat het essentiële oliën die huidinfecties kalmeren.

Essentiële olie van lavendel heeft krachtige antibacteriële, ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen, terwijl tea tree olie een andere perfecte olie is voor de behandeling van eczeem en psoriasis.

Je kunt ook geraniumolie en mirreolie toevoegen, die ontstekingen en infecties in het lichaam bestrijden.

Hier is hoe het thuis te bereiden:

Zelfgemaakte eczeem crème recept

ingrediënten:

1/2 kop rauwe shea boter
1 eetlepel biologische, lokale honing
1/2 kop biologische kokosolie
20 druppels essentiële olie van lavendel
8 druppels tea tree olie
5 druppels geranium etherische olie en / of 5 druppels mirre etherische olie (optioneel)

beschrijving:

Verhit de kokosolie en de sheaboter en voeg de honing toe. Roer goed en voeg de essentiële oliën toe.

Laat het mengsel afkoelen en roer het tot het een lotionachtige consistentie krijgt.

Bewaar het in een koele omgeving en breng het tweemaal daags aan op het getroffen gebied.

U zult de symptomen van eczeem zeer snel verlichten!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Mengsel met 3 ingrediënten verbetert het gezichtsvermogen en ontgift de lever
Next Het meest genezende water voor uw schildklier, hersenen en lever

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

15 redenen om elke dag magnesium in te nemen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Als je een wasknijper 5 seconden aan je oorlel laat hangen, is dit het ongelooflijke effect

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Last van snurken? Dit is het ultieme middeltje om het op natuurlijke wijze te stoppen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat