Mengsel met 3 ingrediënten verbetert het gezichtsvermogen en ontgift de lever

Mengsel met 3 ingrediënten verbetert het gezichtsvermogen en ontgift de lever

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Thuis je eigen groentesap maken, heeft op een aantal punten voordelen. Het is gemakkelijk, goedkoop en zo gezond op zoveel verschillende manieren. Natuurlijk groentesap kan wonderen doen en het is effectief tegen ontstekingen in je lichaam en toch vinden zo weinig mensen de tijd om het zelf te maken.

Maar voor degenen onder u die bereid zijn gezonder te leven, zijn er tal van saprecepten die heerlijk zijn, gemakkelijk te maken en zeer voedzaam zijn.
Hieronder staat een eenvoudig saprecept voor een populaire Venezolaanse drank genaamd jugo tres en uno (drie in één sap). Het is smakelijk, verfrissend, helpt tegen ontstekingen en je hebt alleen een sinaasappel, biet en wortels nodig.

Sinaasappel, biet en wortelsap recept

ingrediënten:

4 biologische sinaasappels (ongeacht de grootte)
1 biologische biet (ongeacht de grootte)
2 biologische wortels (elke grootte)
Optioneel: 1 eetlepel honing, vloeibare stevia of een andere natuurlijke zoetstof naar keuze

instructies:

Was, schil en / of bereid de sinaasappels, bieten en wortelen, zoals gewenst.
Plaats de sinaasappels, bieten en wortels in een sapcentrifuge en haal het sap eruit, of je kunt zelfs de ingrediënten in een blender mengen tot de gewenste consistentie.
Als u er de voorkeur aan geeft, kunt u natuurlijke zoetstof toevoegen.
Serveer onmiddellijk.
Dit recept mag niet langer duren dan 5 minuten van uw tijd.

Natuurlijk kunt u het aantal sinaasappels, bieten of wortels dat u in het recept gebruikt, wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld minder sinaasappels gebruiken, zodat je drankje niet te zoet is, of vervang de sinaasappels met selderij, die boordevol zit met vitamine C maar weinig suiker bevat. Om het effect op de bloedsuikerspiegel te verlagen, consumeert u de drank vlak voor u eet en dit zal de afgifte van glucose in uw bloed beperken.

Sinaasappels

Rijk aan kalium, vitamine C, B en flavonoïden (een soort antioxidanten), deze sappige vrucht is al populair vanwege de vele gezondheidsbevorderende eigenschappen.

De flavonoïden die de sinaasappel bevat, verlicht chronische ontstekingen en weert andere chronische kwalen af, zoals osteoporose, hart- en vaatziekten, kanker en dementie.

Bieten

Bieten zitten vol met thiamine (vitamine B1), maar zijn ook rijk aan anti-inflammatoire antioxidanten, mineralen zoals mangaan en nitraten. Van de antioxidanten van de biet is bevestigd dat ze helpen tegen ontstekingen en oxidatieve stress verlichten. Ze kunnen ook gunstig zijn tegen chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk en atherosclerose.

Wortels

Wortelen, zoals de vorige twee, zitten ook boordevol anti-inflammatoire eigenschappen en bevatten mineralen zoals ijzer, kalium en magnesium en zijn rijk aan vitamine A en carotenen. Vitamine A, samen met het bestrijden van ontstekingen, kan je zicht verscherpen, vooral bij degenen met een tekort aan deze vitamine. Bovendien behoudt vitamine A je gezichtsvermogen door de jaren heen en schrikt elke mogelijke leeftijdsafhankelijke oogaandoening af.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Kan een tandinfectie een enorme hartaanval veroorzaken?
Next Eczeem Crème Recept - Met lavendel en tea tree olie

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Ze wrijft elke ochtend een ijsklontje over haar gezicht voor dit ONGELOOFLIJKE resultaat!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Last van pijnlijke blaren? Reken met ze af doormiddel van deze simpele methode!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Spuit niet langer chemicaliën op je lichaam. Maak nu je eigen natuurlijke zonnebrand!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat