8 Huismiddeltjes voor het verwijderen van skin tags die echt werken

8 Huismiddeltjes voor het verwijderen van skin tags die echt werken

Luister naar dit artikel

Skin tags zijn kleine gezwellen of flappen van de huid die meestal worden gevonden rond de nek, ogen, oksels, borsten of lies.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Gedacht wordt, dat ze worden veroorzaakt door wrijving, huidirritatie, obesitas en zelfs genetica, deze gezwellen – die een op de vier mensen treffen – zijn onschadelijk. Veel mensen vinden ze echter vervelend, terwijl anderen vinden dat ze om cosmetische redenen weg moesten.

Hoewel u uw arts kunt bezoeken om skin tags te laten afbranden, af te snijden of vast te zetten, zijn thuiswerkmethoden meestal veel zachter en kosten effectiever.

Hier zijn 8 huismiddeltjes om skin tags te verwijderen met minimale inspanning:

1. Appel Cider Azijn

Deze ongelooflijk veelzijdige gefermenteerde azijn is zowel antibacterieel als ontstekingsremmend, waardoor het een uitstekende keuze is voor het verwijderen van skin tags.

Was en droog het gebied rond de tag eerst grondig af. Breng appelazijn aan op een watje en breng aan op de bult. U kunt de wattenbol gedurende 15 minuten op zijn plaats houden of vast plakken. Herhaal deze procedure drie keer per dag totdat de skin tag donkerder wordt, droogt en uiteindelijk verdwijnt.

Vermijd het gebruik van appelciderazijn om skin tags te behandelen die zich in de buurt van de ogen bevinden.

2. Vitamine E-olie

Een krachtige antioxidant met belangrijke eigenschappen voor de gezondheid van de huid. Vitamine E kan plaatselijk worden aangebracht op skin tags.

Gebruik een zuivere, hoogwaardige vloeibare vitamine E die speciaal is geformuleerd voor plaatselijke behandeling (in plaats van een capsule open te breken die voor oraal gebruik is bedoeld).

Breng de vloeistof aan op de skin tag en bedek met een pleister. Vervang het verband en de vitamine E-olie elke dag na het reinigen van het getroffen gebied. Herhaal dit proces dagelijks gedurende enkele weken of maanden totdat de tag verdwenen is.

3. Tea Tree Olie

Een antibacteriële, ontstekingsremmende en antibiotische olie, tea tree olie, is eeuwenlang medicinaal gebruikt om allerlei kwalen te verhelpen. Het is bijzonder effectief bij de behandeling van huidaandoeningen en het is bekend dat het skin tags binnen een paar weken met dagelijkse toepassing verwijdert.

Dompel eenvoudig een wattenstaafje in tea tree olie en breng deze voorzichtig drie keer per dag aan op de skin tag en houd deze maximaal 10 minuten op zijn plaats. Het gebruik van een wattenstaafje betekent dat de olie niet in contact komt met de huid rond de tag. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een gevoelige huid, omdat ze misschien onverdunde olie de huid kan irriteren. De meeste mensen zullen echter geen enkele reactie hebben.

Als tea tree olie je irritatie veroorzaakt, meng het dan met een verzachtende dragerolie zoals kokosolie, voordat je het topisch aanbrengt. Houd er rekening mee dat dit de behandelingstijd kan verlengen.

4. Olie van oregano

Oregano-olie is een fantastische antischimmel bestrijder die verlichting kan bieden van verschillende huidaandoeningen, waaronder skin tags.

Maak een huisgemaakte olie van oregano door toe te staan dat verse oregano enkele weken met olijfolie doordringt, voordat ze worden geperst. Als alternatief verdun oregano etherische olie met een dragerolie zoals jojoba, of zoete amandel.

Breng deze olie drie keer per dag rechtstreeks op uw skin tag aan. Laat het door de lucht drogen voordat u het afdekt met een verband of gaas. Herhaal dit proces dagelijks totdat de skin tag is uitgedroogt en eraf valt.

5. Jodium

Vloeibare jodium, dat je kunt kopen bij iedere drogisterij, kan eenmaal per dag op skin tags of wratten worden aangebracht. Sommigen zeggen dat de skin-tags binnen enkele dagen na de eerste toepassing eraf zullen vallen!

Jodium is een natuurlijk element dat de huidcellen afbreekt en ervoor zorgt dat ze veilig afvallen. Vermijd het aanbrengen van de jodium op de omringende huid – dit kunt u doen door een barrière van kokosolie op de gezonde huid te wrijven, voordat u het jodium met een wattenstaafje op de tag aanbrengt.

6. Knoflook

Dit stinkende kruid is een fantastisch natuurlijk medicijn om in je voorraadkast te bewaren. Het heeft antibacteriële, antivirale, schimmelwerende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Het sap dat vrijkomt uit een geplette teentje knoflook wordt verondersteld om binnen een paar weken zowel wratten als skin tags te verwijderen.

Plet eenvoudig een teentje knoflook en breng het aan met een watje. Breng het ‘s nachts aan op het skin tag en bedek het met een verband. Je wilt hem ‘s morgens wassen om de penetrante geur van knoflook te verwijderen!

Herhaal het proces de volgende nacht voordat u een pauze van twee nachten neemt om het risico op huidirritatie te verminderen. Als u wilt, kunt u de knoflookbehandeling en de meer rustgevende behandeling met vitamine E-olie afwisselen.

7. Paardenbloemensap

Hoewel velen paardenbloemen zien als hinderlijk onkruid, hebben ze zoveel voordelen voor de gezondheid.

Paardebloemen kunnen effectief zijn in het verwijderen van skin tags vanwege hun rijke vitamine- en mineraalgehalte, wat kan bijdragen aan het afbreken en verwijderen van overtollig huidweefsel.

Oogst verse paardenbloem door de plant uit de grond te trekken en zachtjes in de wortel te persen om het melkachtige sap te extraheren. Breng driemaal daags drie druppels aan op de skin-tag. De tag zou volledig verdwenen moeten zijn met slechts vier weken continue toepassing.

8. Kokosolie

Er zijn zoveel redenen om deze tropische olie op je huid te smeren.

Het bevat laurinezuur – een krachtige antimicrobiële stof die virussen, bacteriën, protozoa en schimmels doodt door hun celwanden op te lossen.

Wrijf elke avond vóór het slapengaan kokosolie in je skin tags en de tag moet binnen enkele weken sterk verminderd of verdwenen zijn.

Kokosolie werkt ook om wratten op dezelfde manier te verwijderen.

Wat je niet moet doen

Pluk de tags niet en probeer ze niet af te snijden. Als u dit doet, verhoogt u uw risico op littekens en infecties.

Als een behandeling – natuurlijk of zonder recept – u pijn, huidirritatie of bloeding veroorzaakt, stop dan met het gebruik ervan. Zachtere opties, zoals kokosolie of vitamine E olie, kunnen geschikter zijn voor mensen met een gevoelige huid. Skin tags rond het oog of een ander gevoelig gebied kunnen deze benadering ook vereisen.

Vergeet niet dat skin-tags onschadelijk zijn, dus als het jou niet hindert, is het niet nodig om ze te verwijderen. Zoals met elke huidgroei, raadpleegt u uw arts of dermatoloog als er een zichtbare verandering is in hun uiterlijk, of ze beginnen u pijn te bezorgen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit heerlijke sap zal bloedvaten ontstoppen en hartziekten voorkomen!
Next Hoe een pindakaas test de ziekte van Alzheimer kan detecteren

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Aardappel Sap: een remedie voor enkele van de meest ernstige ziekten

Luister naar dit artikel De helende eigenschappen van aardappelen zijn al honderden jaren bekend. Aardappelsap is vooral bekend vanwege de veelzijdigheid bij de behandeling van een breed scala van verschillende

Natuurlijk

Siliciumrijk mineraalwater is een veilige, effectieve manier om aluminium uit uw lichaam te verwijderen

Luister naar dit artikel Aluminium is een van de meest voorkomende elementen op de planeet. Dit van nature voorkomende metaal is te vinden in veel dingen, waaronder kookgerei, keukengerei en

middeltjes

Bestrijd eenvoudig pigmentvlekken met deze producten.

Luister naar dit artikel Een gave en egale huid, dat wil iedereen wel. Dan is het heel vervelend als je last hebt van pigmentvlekken. Die komen vooral voor bij mensen