Knoflookmelk is het huismiddeltje dat u verlichting biedt tegen ischias en rugpijn

Knoflookmelk is het huismiddeltje dat u verlichting biedt tegen ischias en rugpijn

Luister naar dit artikel

Rugpijn is een van de belangrijkste oorzaken van invaliditeit over de hele wereld, en statistisch gezien lijdt 1 op de 10 mensen aan een bepaald soort van pijn in de rug.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ischias pijn is de pijn gevoeld langs de heupzenuw, de langste zenuw in het lichaam. Het gaat gepaard met gevoelloosheid en tintelingen en is vaak het gevolg van een uitbarsting van het bot op de spinale stenose of de wervelkolom of hernia. De pijn en het ongemak worden meestal behandeld met pijnstillers, die vaak niet effectief en schadelijk zijn.

Volgens professor biomechanica aan de Universiteit van Waterloo, Dr. Stuart McGill:

“Zeer weinig van de beschikbare behandelingen zullen een patiënt daadwerkelijk helpen en zijn pijn verlichten, omdat slechts een paar van deze behandelingen het probleem daadwerkelijk bij de wortels aanpakt.”

Gelukkig zijn er zeer effectieve natuurlijke manieren om de pijn en symptomen van deze gezondheidsproblemen te kalmeren, en knoflookmelk is een van de beste! Knoflook is een krachtig natuurlijk antibioticum, dat het immuunsysteem versterkt, ontstekingen bestrijdt, het risico op kanker verlaagt en de gezondheid van het hart verbetert.

Volgens Dr. Joseph Mercola:

“Vereerd in Egypte vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, en geprezen in de Italiaanse, Aziatische en Indiase keuken, wordt knoflook om” goede reden “de stinkende roos genoemd. Nauw verwant aan de ui, het is een bolvormige wortel met een ontegenzeglijk geurige scherpte. Het werd genoemd in historische documenten die 5000 jaar geleden dateren voordat hun roem bij de rest van de bekende wereld doordrong. ‘

De combinatie met melk is rijk aan eiwitten, calcium en vitamine B12 en kan de pijn in de rug verlichten.

Volgens So Yummy:

“Knoflookmelk is een eeuwenoude natuurlijke remedie die in het moderne tijdperk een comeback maakt. Gebruikt om diegenen te behandelen die gediagnosticeerd zijn met ischias en andere ruggerelateerde kwalen, blijkt knoflookmelk een minder ingrijpend alternatief te zijn voor pijnstillers op doktersvoorschrift en op recept.

Knoflook zelf werd door onze oude voorouders gebruikt om spijsverteringsaandoeningen en infecties te behandelen en werd zelfs voorgeschreven aan mensen met hartproblemen en tumoren. De helende eigenschappen worden nog steeds geprezen door medische professionals van vandaag, en volgens Consumer Reports kan knoflook helpen de bloeddruk en het cholesterol te verlagen en tegelijkertijd het immuunsysteem op te bouwen en het risico op kanker te verminderen. ”

Hier is hoe deze traditionele ayurvedische remedie te bereiden:

ingrediënten:

4 geplette knoflookteentjes
250 ml melk
Honing, naar smaak

instructies:

In een pan, giet de melk, voeg de knoflook toe en verwarm tot het mengsel bijna begint te koken. Roer goed en haal dan van het vuur. Laat de melk afkoelen, zoet met honing en drink het meteen op.

Herhaal dit dagelijks, om ischias en rugpijn te verlichten en de algehele gezondheid te verbeteren. Het zal namelijk de immuniteit versterken, de bloedcirculatie versnellen, het lichaam ontgiften, de spijsvertering helpen verbeteren, de gezondheid van het hart verbeteren, artritis verlichten en slapeloosheid behandelen.

Bovendien is knoflookmelk een natuurlijk middel tegen geelzucht, verstopte borst, hoest en impotentie.

De regelmatige consumptie van deze heerlijke en gezonde drank zal weldra verlichting bieden en zodra u zijn verrassende geneeskrachtige eigenschappen begint te ervaren, zal het een van uw favoriete natuurlijke remedies worden.

Bronnen:

www.organichomeremedies.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Copaiba Olie: hoe te gebruiken om chronische pijn, psoriasis, eczeem, acne, angst en depressie zonder medicatie te verhelpen
Next Wist je dat je je lichaam kunt ontgiften via je voeten?

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Vijf huismiddeltjes tegen wallen onder je ogen

Luister naar dit artikel Veel van de natuurlijke ingrediënten in dit artikel zullen niet alleen helpen om wallen en donkere kringen te verminderen, maar hebben ook vochtinbrengende eigenschappen die de

middeltjes

Alzheimer binnen een paar dagen omgekeerd. Dit natuurlijke middel herstelt het geheugen

Luister naar dit artikel De 88-jarige moeder van Carolyn lijdt aan Alzheimer en leefde de afgelopen zeven jaar in een verzorgingstehuis. Ze ging hard achteruit. Steun Health Bytes: alleen via uw

middeltjes

Leer om dezelfde dag nog 9 kilo afval in de dikke darm te verwijderen

Luister naar dit artikel Niet elk voedsel dat we gebruiken, kan worden omgezet in energie, zodat we onze dagelijkse activiteiten kunnen voltooien. Een groot deel van het voedsel wordt weggegooid.