Knoflookmelk is het huismiddeltje dat u verlichting biedt tegen ischias en rugpijn

Knoflookmelk is het huismiddeltje dat u verlichting biedt tegen ischias en rugpijn

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Rugpijn is een van de belangrijkste oorzaken van invaliditeit over de hele wereld, en statistisch gezien lijdt 1 op de 10 mensen aan een bepaald soort van pijn in de rug.

Ischias pijn is de pijn gevoeld langs de heupzenuw, de langste zenuw in het lichaam. Het gaat gepaard met gevoelloosheid en tintelingen en is vaak het gevolg van een uitbarsting van het bot op de spinale stenose of de wervelkolom of hernia. De pijn en het ongemak worden meestal behandeld met pijnstillers, die vaak niet effectief en schadelijk zijn.

Volgens professor biomechanica aan de Universiteit van Waterloo, Dr. Stuart McGill:

“Zeer weinig van de beschikbare behandelingen zullen een patiënt daadwerkelijk helpen en zijn pijn verlichten, omdat slechts een paar van deze behandelingen het probleem daadwerkelijk bij de wortels aanpakt.”

Gelukkig zijn er zeer effectieve natuurlijke manieren om de pijn en symptomen van deze gezondheidsproblemen te kalmeren, en knoflookmelk is een van de beste! Knoflook is een krachtig natuurlijk antibioticum, dat het immuunsysteem versterkt, ontstekingen bestrijdt, het risico op kanker verlaagt en de gezondheid van het hart verbetert.

Volgens Dr. Joseph Mercola:

“Vereerd in Egypte vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, en geprezen in de Italiaanse, Aziatische en Indiase keuken, wordt knoflook om” goede reden “de stinkende roos genoemd. Nauw verwant aan de ui, het is een bolvormige wortel met een ontegenzeglijk geurige scherpte. Het werd genoemd in historische documenten die 5000 jaar geleden dateren voordat hun roem bij de rest van de bekende wereld doordrong. ‘

De combinatie met melk is rijk aan eiwitten, calcium en vitamine B12 en kan de pijn in de rug verlichten.

Volgens So Yummy:

“Knoflookmelk is een eeuwenoude natuurlijke remedie die in het moderne tijdperk een comeback maakt. Gebruikt om diegenen te behandelen die gediagnosticeerd zijn met ischias en andere ruggerelateerde kwalen, blijkt knoflookmelk een minder ingrijpend alternatief te zijn voor pijnstillers op doktersvoorschrift en op recept.

Knoflook zelf werd door onze oude voorouders gebruikt om spijsverteringsaandoeningen en infecties te behandelen en werd zelfs voorgeschreven aan mensen met hartproblemen en tumoren. De helende eigenschappen worden nog steeds geprezen door medische professionals van vandaag, en volgens Consumer Reports kan knoflook helpen de bloeddruk en het cholesterol te verlagen en tegelijkertijd het immuunsysteem op te bouwen en het risico op kanker te verminderen. ”

Hier is hoe deze traditionele ayurvedische remedie te bereiden:

ingrediënten:

4 geplette knoflookteentjes
250 ml melk
Honing, naar smaak

instructies:

In een pan, giet de melk, voeg de knoflook toe en verwarm tot het mengsel bijna begint te koken. Roer goed en haal dan van het vuur. Laat de melk afkoelen, zoet met honing en drink het meteen op.

Herhaal dit dagelijks, om ischias en rugpijn te verlichten en de algehele gezondheid te verbeteren. Het zal namelijk de immuniteit versterken, de bloedcirculatie versnellen, het lichaam ontgiften, de spijsvertering helpen verbeteren, de gezondheid van het hart verbeteren, artritis verlichten en slapeloosheid behandelen.

Bovendien is knoflookmelk een natuurlijk middel tegen geelzucht, verstopte borst, hoest en impotentie.

De regelmatige consumptie van deze heerlijke en gezonde drank zal weldra verlichting bieden en zodra u zijn verrassende geneeskrachtige eigenschappen begint te ervaren, zal het een van uw favoriete natuurlijke remedies worden.

Bronnen:

www.organichomeremedies.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Copaiba Olie: hoe te gebruiken om chronische pijn, psoriasis, eczeem, acne, angst en depressie zonder medicatie te verhelpen
Next Wist je dat je je lichaam kunt ontgiften via je voeten?

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Men heeft een nieuw, natuurlijk middel ontdekt voor knie-, bot- en gewrichtspijn!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

15 redenen om elke dag magnesium in te nemen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Met DEZE eenvoudige citroen-truc kom je voorgoed van je striae probleem af!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat