Zelfgemaakte kurkuma room creamer voor in de koffie

Zelfgemaakte kurkuma room creamer voor in de koffie

Luister naar dit artikel

Gemalen kurkuma gecombineerd met lavendel en kokosmelk, maken een combo die wordt gebruikt als een zelfgemaakte koffiemelk met kalmerende vermogens, en het is heerlijk, of het nu koud of warm is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Er zijn geen zoetstoffen of kunstmatige ingrediënten nodig om smakelijke en lekkere koffiesmaken te maken, die populair zijn in alle koffiewinkels. In dit recept zijn de belangrijkste ingrediënten lavendel en kurkuma die worden gebruikt om deze zelfgemaakte koffiemelk te maken die je zal verjongen en troosten. De basis is de kokosmelk die zeer veelzijdig is, vanwege zijn romige en dikke textuur, die een perfecte aanvulling of basis vormt voor de andere ingrediënten die in dit recept worden gebruikt.

Met behulp van deze 4 eenvoudige ingrediënten, zult u erin slagen om deze smakelijke koffiemelk te maken die zeer gemakkelijk en snel wordt gemaakt met vrijwel geen inspanning. Om het mengsel een beetje zoeter te maken, kun je ook honing toevoegen. De kurkuma wordt toegevoegd vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen, en de lavendel wordt gebruikt vanwege zijn sterk geruststellend aroma dat onze zintuigen verzacht.

Je kunt beginnen met het toevoegen van de kurkuma en lavendel knoppen (droog) in de kokosmelk. Als je merkt dat de vloeistof is afgescheiden van het vet in de kokosmelk, doe je het gewoon in je blender en meng je het een paar seconden op volle snelheid, op die manier wordt het heel glad. Zodra je deze ingrediënten hebt gemengd, zet ze op het vuur en wanneer ze stoom gaan maken, zet gewoon het vuur uit en de magie begint. Je kunt het mengsel zeven, om de lavendelknoppen kwijt te raken. U kunt deze smakelijke creamer in een glazen pot bewaren die luchtdicht is, en bewaar hem in uw koelkast waar hij koud is, en laat hem minstens 2 uur vóór gebruik daar staan.

En nu is het tijd om het te proeven, door het in uw favoriete koffie te gieten, of u kunt een verfrissend drankje bereiden door halve melk voor de helft te mengen en een paar ijsblokjes erin toe te voegen. Gebruik het in elke koffie die je drinkt.

Zelfgemaakte kurkuma room koffie creamer

Om een verzachtende koffiemelk te bereiden, worden de gemalen kurkuma en lavendel gecombineerd met de kokosmelk en heb je de lekkerste koude of warme creamer ooit!

ingrediënten:

1 eetlepel ahornsiroop of ruwe honing
1/2 theelepel gedroogde lavendelblaadjes
1 theelepel gemalen kurkuma
400 ml dikke kokosmelk

instructies:

Doe alle ingrediënten in een grote pan, meng ze en leg ze op laag vuur. Laat ze op vuur totdat ze beginnen te stomen. Zodra ze dat doen, haal ze dan van het vuur en laat het mengsel ongeveer 10 minuten afkoelen en trekken.
Zeef het mengsel om de lavendelknoppen kwijt te raken.
Bewaar het in een glazen pot. Koel het voor gebruik minstens 2 uur in de koelkast. Gebruik het in koude of warme koffie. Het kan maximaal een week in de koelkast blijven.

Hier is een geweldige video over hoe je deze koffiemelk kunt bereiden!

Tip: wanneer de herfst valt, kun je de lavendel en kurkuma vervangen door nootmuskaat en kaneel, waardoor je een perfecte creamer voor de herfstspecialiteit kunt maken, en in de koude wintermaanden kun je wat cacaopoeder en een beetje pepermuntextract proberen, en dan heb je de beroemde pepermunt mokka creamer!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Amish meisje die de VS ontvluchtte om Chemotherapie onder dwang te ontkomen is nu vrij van kanker
Next Intraveneuze vitamine C is een kankermoordenaar en de FDA wil dat het wordt verboden

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Top zes remedies voor natuurlijke migraine verlichting

Luister naar dit artikel Migraine is een neurologische aandoening, waarbij je hoofdpijn en symptomen van het autonome zenuwstelsel ervaart. Er zijn eenvoudige en natuurlijke remedies die kunnen helpen de pijn

Natuurlijk

Minder pijnstillers en kalmeringsmiddelen dankzij hypnose

Luister naar dit artikel Hypnose wordt al sinds de oudheid toegepast om mensen te genezen. In de 19e eeuw gebruikte Jean Charcot hypnose om hysterische patiënten te behandelen. In de

Natuurlijk

Deze Japanse methode maakt je lichaam volledig vrij van gifstoffen. Dit kan IEDEREEN maken!

Luister naar dit artikel Volgens een eeuwenoude Aziatische methode zijn de voeten verbonden tot alle organen in het lichaam. Ze worden ook wel omschreven als ons tweede hart. Steun Health