Vergroot uw hersenkracht met een van de krachtigste flavonoïden ter wereld

Vergroot uw hersenkracht met een van de krachtigste flavonoïden ter wereld

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De ziekte van Alzheimer, een progressieve neurodegeneratieve aandoening gekenmerkt door het verlies van geheugen en de algehele hersencapaciteit, neemt toe. Momenteel leven naar schatting 5,8 miljoen Amerikanen met deze vreselijke, slopende ziekte. En tegen 2050 zal dat aantal naar verwachting stijgen tot meer dan 14 miljoen.

Vandaag zullen we onze aandacht richten op verschillende natuurlijke benaderingen die u kunnen helpen uw hersencapaciteit te ondersteunen en het risico op de ziekte van Alzheimer drastisch te verminderen. Maar eerst wil ik u een veelbelovende plantenstof voorstellen uit de klasse van flavanoïden – fisetin. Hoewel er meer onderzoek naar fisetin moet worden gedaan bij mensen, onthult vroeg bewijsmateriaal veel hoop.

Hoe u uw hersencapaciteit op natuurlijke wijze kunt stimuleren zonder negatieve bijwerkingen

Fisetin is een type flavanoïde en staat bekend als een krachtige antioxidant. Fisteïne wordt van nature in kleine hoeveelheden aangetroffen in tomaten, bessen en uien, maar voor de aanbevolen dosis van ongeveer 50 tot 150 mg per dag kunt u overwegen om een fisetinesupplement aan uw gezonde dieet toe te voegen.

Waarom zou je de voorgestelde dagelijkse dosis toch krijgen? Voorlopige studies onthullen de volgende mogelijke voordelen van dit krachtige kleine fytochemische:

Verbeterde verbinding en signalering tussen hersencellen (vooral in de hippocampus, die geassocieerd is met geheugen)
Verbeterd geheugen
Lagere hersenontstekingsniveaus
Lagere niveaus van gefosforyleerde tau en geaggregeerde bèta-amyloïde, of de zogenaamde “klitten en plaques” gevonden in de hersenen van mensen met Alzheimer

Maar wacht, er is meer! Sommige onderzoeken geven ook aan dat fisetine de groei van kankercellen kan remmen, de levensduur kan verlengen en de celdood kan verminderen.

Komt Alzheimer voor in uw familie? Zorg ervoor dat je deze andere natuurlijke manieren bekijkt om je hersenkracht te vergroten

Volgens de Alzheimer’s Association leeft 1 op de 10 mensen ouder dan 65 jaar met Alzheimer. Verbazingwekkend is dat iemand in dit land de ziekte elke 65 seconden ontwikkelt. Maar om eerlijk te zijn, wacht niet op een van deze grote (non-profit) organisaties om u te helpen met goed voedingsadvies. (ze hebben gewoon niet de opleiding om het te doen.)

Helaas, met de vergrijzing van de bevolking en de vele milieu- en leefstijlfactoren die bijdragen aan chronische ziekten – waaronder slechte slaap, slecht dieet, roken en blootstelling aan giftige zware metalen – lijkt het erop dat de ziekte van Alzheimer een gezondheidsprobleem is dat vrijwel iedereen op enig moment zal treffen in hun leven. En, als het niet persoonlijk is, dan in ieder geval met het getuigen van een geliefde die er doorheen gaat.

Als je je zorgen maakt over het verbeteren van je hersencapaciteit en je cognitie beschermt naarmate je ouder wordt, wordt je aangemoedigd om het heft in eigen handen te nemen. Dit vormt de kern van ziektepreventie – het proactief maken van (nu!) Verstandiger keuzes ten behoeve van uw toekomstig welzijn.

Heb je je ooit afgevraagd wat je kunt doen om je hersenen te beschermen als je ouder wordt? Bekijk deze door onderzoek gesteunde strategieën die natuurlijk, veilig en effectief zijn:

Neem deel aan regelmatige lichaamsbeweging, of ongeveer 30 minuten fysieke activiteit met gemiddelde intensiteit op de meeste dagen van de week
Slaap lekker – minimaal 7 tot 8 uur per nacht
Volg een gezond dieet, rijk aan planten, goede vetten (inclusief omega-3 vetzuren) en magere eiwitten … en nip aan wat groene thee terwijl je bezig bent (het kan de hersencapaciteit vergroten en het geheugen stimuleren)
Houd je sociale agenda vol! Het verrijken van relaties en vriendschappen is geweldig voor de gezondheid van de hersenen, vooral als je ouder wordt
“Gebruik het of verlies het” – daag en stimuleer uw hersenen dagelijks door iets nieuws te leren, uw tanden te poetsen met uw niet-dominante hand, nieuwe routes te verkennen om te werken, puzzels te spelen, enz.
En, last but not least, beheer je stress. Chronische stress veroorzaakt chronische ontstekingen, wat ernstige problemen voor uw hersenen is

Bronnen:

Previous Italië - vijfde Uitspraak rechtbank: mobiele telefoons veroorzaken kanker
Next Wees niet zo snel om papaja zaden weg te gooien - ze bieden een verrassend aantal voordelen voor de gezondheid

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Op natuurlijke wijze vasthoudend vocht uit je lichaam halen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Dit gebeurt er wanneer je een weeklang kokoswater drinkt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Negen gezondheidsvoordelen van mosterd

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat