Leven met schouderpijn is niet prettig. Hier zijn enkele huismiddeltjes die je zou moeten proberen

Leven met schouderpijn is niet prettig. Hier zijn enkele huismiddeltjes die je zou moeten proberen

Luister naar dit artikel

Pijn is geen lachertje. Of de pijn komt van een blessure omdat je te “intensief” hebt gesport met een vriend of omdat je last hebt van artritis of fibromyalgie, doet het nog steeds pijn. Schouderpijn verstoort het slapen, zitten en werken, waardoor het leven buitengewoon onaangenaam wordt. In plaats van alleen je tanden te knarsen en te lijden, kun je proberen het ongemak te verlichten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hieronder vindt u oplossingen die u kunt proberen zonder een arts te hoeven raadplegen. Als uw pijn verergert of niet verbetert, moet u hulp zoeken bij een medische professional. Voor degenen die lijden aan chronische artritis of fibromyalgie schouderpijn, echter, geef deze middeltjes eens een kans.

1. IJs. Wanneer uw schouder voor het eerst verwondt raakt, raadt Medical News Today aan om het gebied drie tot vier keer per dag gedurende 10 tot 20 minuten per keer te bevriezen. Een zak met diepvriesgroenten vormt een geweldig ijspak als je niets anders bij de hand hebt.

2. Warmte. Nadat de zwelling is verminderd, beveelt WebMD in het algemeen na de eerste 72 uur voor een blessure warmte op het gebied aan om de bloedstroom te stimuleren en genezing te stimuleren. U kunt zelfs wisselen tussen het toepassen van warmte en ijs gedurende de dag. Voor chronische pijnpatiënten kan afwisseling tussen warmte en ijs veel opluchting geven.

3. Mitella. In de eerste 48 uur na een schouderblessure beveelt WebMD een mitella aan om de schouder onbeweeglijk te houden. Als je last hebt van chronische pijn in de schouder, op erg slechte dagen, kan het zijn dat je nog steeds een mitella moet hebben om het probleem niet te verergeren.

4. Massage. Voor mensen die lijden aan chronische pijn in de schouder, raadt PainScience.com aan Spot 14 te masseren. Het is een “klein, specifiek stukje spieren aan het ene uiteinde van die strip, het dichtst bij het midden van de rug: de bovenste, binnenste” hoek “van het schouder mes, net onder de rand. ” Het artikel zegt dat de specifieke plek moeilijk te vinden kan zijn, maar alleen dichtbij komen kan het ongemak helpen verlichten.

5. Uitrekken. Een ander ding dat je kunt doen om de pijn te verlichten, is stretches voor de spier. Dit kan thuis, op het werk of zelfs met vrienden worden gedaan. Een paar die Healthline aanbeveelt zijn schouderrollen en over het hoofd uitstrekken, waarbij één arm recht omhoog komt en met de andere hand, de arm achter je hoofd grijpt en naar de andere kant uitrekt.

Pijnverlichting hoeft niet ingewikkeld te zijn. Soms zijn de eenvoudige remedies echt de beste.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous "Massale sterilisatie": Keniaanse artsen vinden anti-vruchtbaarheidsagent in UN Tetanus Vaccin
Next 8 verrassende manieren om de huid op natuurlijke wijze te helen en te laten opleven. Kende je # 7 al?

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hoe u uw slagaders kunt reinigen met één eenvoudige vrucht

Luister naar dit artikel De toekomst van preventie en behandeling van hart- en vaatziekten zal niet in je medicijnkastje liggen, maar in je keukenkastje of in je achtertuin die aan

Natuurlijk

voedsel dat de groei van kankercellen kan onderdrukken

Luister naar dit artikel Wat ga je eten bij kanker, gezonde voedingsmiddelen om de groei van de kankercellen te onderdrukken. Tips 1: eet weinig vlees ( vlees stimuleerd de groei

Natuurlijk

Bijzondere bonen

Luister naar dit artikel Bruine, witte en kidneybonen ken je hoogstwaarschijnlijk wel. Maar heb je ook al eens kennis gemaakt met edamame of flageolets? En borlotti-, black eyed-, cannellini-, lima-