Onderzoek: Vlezige hokjespeul kan de symptomen van pulmonale arteriële hypertensie verbeteren

Onderzoek: Vlezige hokjespeul kan de symptomen van pulmonale arteriële hypertensie verbeteren

Luister naar dit artikel

Astragalus, ook bekend als huang qi, wordt al duizenden jaren in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt en de medicinale werking ervan is ondersteund door wetenschappelijke studies. In een nieuwe studie ontdekte een team van Chinese onderzoekers dat polysacchariden afgeleid van astragalus kunnen worden gebruikt om de symptomen van pulmonale arteriële hypertensie te verbeteren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In de studie keek het Chinese onderzoeksteam naar het effect van astragalus polysacchariden op pulmonale arteriële hypertensie. Bij het uitvoeren van het onderzoek hebben ze monocrotaline toegediend aan ratten om pulmonale arteriële hypertensie te induceren. Daarna behandelden ze de dieren twee keer per twee dagen 200 milligram per kg (mg / kg) astragalus-polysacchariden.

Op basis van de resultaten, vond het onderzoeksteam dat de behandeling met astragalus polysacchariden de door monocrotaline veroorzaakte pulmonale arteriële hypertensie verminderde. Bovendien elimineerde de behandeling oxidatieve stress, bevorderde vaatverwijding en verminderde ontsteking – die allemaal bijdragen aan het verlagen van hoge bloeddruk.

Uit deze bevindingen concludeerde het team dat polysacchariden afgeleid van astragalus kunnen worden gebruikt om de symptomen van pulmonale arteriële hypertensie te verbeteren door de dilatatie van bloedvaten te verbeteren en de ontsteking te verminderen. De bevindingen van de studie werden gepubliceerd in The American Journal of Chinese Medicine.

Pulmonale arteriële hypertensie is een vorm van een bredere aandoening die pulmonale hypertensie wordt genoemd, wat hoge bloeddruk in de longen betekent. Pulmonale arteriële hypertensie ontstaat wanneer de zeer kleine slagaders in de longen smal in diameter worden. Als gevolg hiervan neemt de weerstand van de bloedstroom door de longen toe. Na verloop van tijd kan een verhoogde bloeddruk het hart beschadigen. Hoewel pulmonale arteriële hypertensie een zeer ernstige ziekte is, is het een zeer zeldzame aandoening die ongeveer 15 tot 50 mensen op een miljoen Amerikanen treft.

Bronnen:

Science.news

Lung.org

Healthline.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 77 holistische artsen vonden de dood sinds 2015: dit is meer dan vreemd, ze vallen als vliegen en de MSM negeert het!
Next Onderzoek: Oudere mensen die niet goed slapen, hebben meer kans om de ziekte van Alzheimer te krijgen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

USC-onderzoekers ontdekken hoe ze het volledige immuunsysteem binnen 72 uur kunnen regenereren

Luister naar dit artikel Terwijl de meesten van ons hun toevlucht nemen tot dingen zoals medicijnen en synthetische vitamines om de immuniteit te stimuleren en verkoudheid te bestrijden, geloven onderzoekers

Onderzoek

Geluidstherapie helpt mogelijk tegen migraine en hoge bloeddruk

Luister naar dit artikel Wetenschappers hebben mogelijk een nieuwe methode gevonden die effectief werkt tegen hoge bloeddruk en migraine. In twee afzonderlijke onderzoeken hadden bloeddruk- en migrainepatiënten zichtbaar minder klachten

Onderzoek

“De situatie is onhoudbaar”: Hoe Big Pharma de ADHD-epidemie creëerde

Luister naar dit artikel Onderzoeksjournalist Alan Schwarz legt in zijn pas verschenen boek ADHD Nation uit hoe wijdverbreid het gebruik van ADHD-medicatie is en hoe krachtig de lobby. Steun Health