USC-onderzoekers ontdekken hoe ze het volledige immuunsysteem binnen 72 uur kunnen regenereren

USC-onderzoekers ontdekken hoe ze het volledige immuunsysteem binnen 72 uur kunnen regenereren

Luister naar dit artikel

Terwijl de meesten van ons hun toevlucht nemen tot dingen zoals medicijnen en synthetische vitamines om de immuniteit te stimuleren en verkoudheid te bestrijden, geloven onderzoekers dat er een gratis en volledig natuurlijke manier is om het immuunsysteem te versterken en op te laden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekers van de Universiteit van Zuid-Californië ontdekten dat het vasten van slechts drie dagen het hele immuunsysteem kan regenereren, zelfs bij ouderen.

Vasten is geen bevlieging omdat het in oude beschavingen werd beoefend en tegenwoordig bestaan er in veel religies een vorm van ritueel, vaak als een manier om focus en duidelijkheid te bereiken.

In wetenschappelijke kringen wordt gezegd dat Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, het heeft voorgeschreven om genezing te stimuleren.

De zes maanden durende studie werd uitgevoerd op zowel muizen als mensen die momenteel chemotherapie ondergaan, en onderzoekers merkten een significante verbetering van hun gezondheid op, omdat de witte bloedcellen en andere gifstoffen in het lichaam werden weggespoeld tijdens het vasten.

Tijdens de proeven van het onderzoek werd de deelnemers gevraagd om regelmatig gedurende 2-4 maanden te vasten gedurende een periode van 6 maanden.

Volgens onderzoekers helpt vasten de stamcellen van het lichaam om nieuwe witte bloedcellen te produceren, die infecties bestrijden.

Bovendien beweren ze dat deze ontdekking vooral effectief kan zijn voor mensen die lijden aan een beschadigd immuunsysteem, inclusief chemotherapiepatiënten, die tijdens de vastenperiode werden beschermd tegen de toxische effecten van de behandeling.

Prof. Valter Longo, hoogleraar gerontologie en de biologische wetenschappen aan de Universiteit van Zuid-Californië, verklaarde:

“Wanneer je verhongert, probeert het systeem energie te besparen, en een van de dingen die het kan doen om energie te besparen, is het recyclen van veel immuuncellen die niet nodig zijn, vooral die die beschadigd kunnen zijn. Wat we begonnen op te merken in zowel ons menselijke als dierlijke werk, is dat het aantal witte bloedcellen daalt met langdurig vasten. Wanneer u vervolgens opnieuw voedt, komen de bloedcellen terug. Dus we begonnen te denken, nou, waar komt het vandaan? ”

Hij legde uit dat “PKA het belangrijkste gen is dat moet worden afgesloten om deze stamcellen in een regeneratieve modus te laten schakelen. Het geeft de ‘OK’ voor stamcellen om door te gaan en zich te vermenigvuldigen en het hele systeem opnieuw op te bouwen “.

Hij voegde eraan toe dat het lichaam de beschadigde, oude en inefficiënte delen tijdens het vasten elimineerde en “letterlijk een nieuw immuunsysteem” creëerde.

Verder onderzoek is nodig om te ontdekken hoe de rest van de organen in het lichaam verder wordt beïnvloed dan regeneratie van stamcellen. Dr. Longo verklaarde dat klinische proeven nog moeten worden voltooid, maar voegde eraan toe dat het onderzoek er “veelbelovend” uitziet.

Zijn USC-laboratorium gaat nu dieper in op de manieren waarop de FMD-dieetinterventie regeneratie en ziekteresistentie beïnvloedt. Hij heeft de term ‘juventologie’ bedacht om de manieren te verkennen waarop we jong kunnen blijven en niet alleen gezond.

Hij zei:

“Dat is echt waar deze vastende beweging over gaat. Hoe verander je het systeem, hoe bedrieg je cellen en reset je ze zodat je teruggaat, misschien niet tot 18 jaar oud, maar zeker naar die staat waar alles op zijn plaats was? ”

Bronnen: realfarmacy.comthesource.comgero.usc.edu

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Complot theorieën over gezondheid die echt bleken te zijn: Deel 2 – Het gebruik van antidepressiva door moeders is wetenschappelijk gekoppeld aan autisme bij hun baby's
Next CBD helpt longschade door COVID te verminderen door de niveaus van beschermend peptide te verhogen

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Onderzoek: Oudere mensen die niet goed slapen, hebben meer kans om de ziekte van Alzheimer te krijgen

Luister naar dit artikel Heb je het moeilijk elke nacht in slaap te vallen? Volgens een studie, als je een slechte slaper bent, loop je mogelijk het risico om de

Onderzoek

Wat zwarte peper allemaal doet in je lichaam!

Luister naar dit artikel De koning van de specerijen, zoals zwarte peper wel genoemd wordt,  doet meer dan het eten op smaak brengen. Zwarte peper (Piper nigrum) werd ooit gebruikt als

Onderzoek

Kunstmatig gezoete producten bedreigen de gezondheid van het hart, blijkt uit onderzoek

Luister naar dit artikel Zowat iedereen weet dat suikerhoudende dranken niet alleen plannen voor gewichtsverlies vernietigen, maar ook negatieve gezondheidseffecten veroorzaken. Helaas, als vervanging voor suikerhoudende dranken, gebruiken teveel mensen