77 holistische artsen vonden de dood sinds 2015: dit is meer dan vreemd, ze vallen als vliegen en de MSM negeert het!

77 holistische artsen vonden de dood sinds 2015: dit is meer dan vreemd, ze vallen als vliegen en de MSM negeert het!

Luister naar dit artikel

Sinds juni 2015 zijn 77 holistische artsen, meer zelfs met andere sterfgevallen in acht genomen die ermee samenhangen, overleden. Officiële oorzaken variërend van zelfmoord tot hartaanvallen, met als laatste slachtoffer, dokter Annie Fairbanks, gevonden vermoord in haar huis, samen met haar man, hun 3-jarige dochter en 9 maanden oude zoon, in Arizona.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ambtenaren beweren dat de man zijn vrouw heeft vermoord, de twee kleine kinderen en vervolgens het pistool op zichzelf zou hebben gezet, maar vrienden en geliefden hebben contact opgenomen met Erin Elizabeth bij Health Nut News, die de dood van zovelen in de wereld van de holistische geneeskunde heeft gedocumenteerd sinds 2015, om twijfels te uiten over de officiële claim van moord-zelfmoord binnen enkele uren na de ontdekking van de lichamen.

Wij van Healthbytes, die al twee en een half jaar berichten over deze sterfgevallen vinden dit moeilijk om binnen enkele uren de conclusie van  moord/zelfmoord te treken en zouden graag meer weten. Bijvoorbeeld hoe men dat zo snel kon concluderen nadat ze hun lichamen en de plaats delict hadden gevonden.

Ons hart gaat uit naar hun familie en vrienden. We merken dat mensen (vermoedelijk vrienden) op de Facebook-pagina van Dr. Fairbank praten over wat er met de moordenaar zal gebeuren. We weten niet zeker of ze niet op de hoogte zijn of dat ze hun eigen conclusies hebben getrokken. Maar we wachten op forensische rapporten en de autopsie verslagen.

HET GROTERE PLAATJE

Mevrouw Elizabeth heeft uitstekend werk geleverd door niet alleen de dood van 77 mensen in het holistische veld te documenteren, maar heeft ook bijgewerkte informatie bijgehouden, met name over diegenen die stierven onder mysterieuze omstandigheden, al die documentatie, met links naar elk relevant deel van de overlijdensmeldingen naar de bijgewerkte autopsies, naar de vervolgonderzoeken, die te vinden zijn op haar Holistische Doctor Death Series-pagina.

Terugkomend van elk individueel sterfgeval, de enorme hoeveelheid mensen van een specifieke branche van de medische industrie, een die de natuurlijke geneeskunde en methoden aanhangt en in de praktijk bracht om medische problemen aan te pakken waarbij geen grote farmaceutische bedrijven betrokken waren, die allemaal stierven in zo’n korte hoeveelheid tijd, is absoluut verbazingwekkend.

Het is een gegeven dat hartaanvallen en zelfmoorden dagelijks in het land plaatsvinden, maar de omstandigheden van sommige van deze gevallen, evenals getuigenissen van het gezin, laten zien dat er meer is dan op het eerste gezicht lijkt en de “officiële” rekeningen conflicteren gewoon met de logica. .

Vanaf het begin, met de ontdekking van Dr. Jeff Bradstreet op 19 juni 2015, gevonden in een rivier met een schotwond op zijn borst, die als zelfmoord werd bestempeld, zijn er vreemde omstandigheden rond deze sterfgevallen geweest, zoals de zeldzaamheid van iemand die zichzelf in de borst schiet, in plaats van het hoofd, als een methode van zelfmoord.

Nog dezelfde dag in Mexico werden drie artsen vermist en toen hun lichamen werden ontdekt, zeiden de families dat de lichamen niet die van hun vermiste familieleden waren, en ondanks dat feit verklaarde de regering hen dood.

Toen Rigoberto Hernandez eind juni in het mortuarium stapte om zijn onlangs ontvoerde zoon te identificeren, wist hij meteen dat er een fout was gemaakt. “Hij was het niet,” vertelde Hernandez aan The Daily Beast tijdens een recente demonstratie buiten de hoofdstad van de staat. om te protesteren tegen de manier waarop de regering de zaak behandelt. “Ik heb hem van een baby grootgebracht, dus ik zou het moeten weten. Het lichaam dat [door de overheid] werd gepresenteerd leek helemaal niet op mijn zoon. “De Hernandez-familie sloot zich aan bij de ongeveer 50 artsen en verpleegsters tijdens de demonstratie van 2 juli, die de woestijnwarmte trotseerde. De demonstranten zongen en zwaaiden met tekens buiten de gesloten poorten van het stadhuis en eisten “Due proces!” En “Veiligheid voor gezondheidswerkers!” “Onze familie zei dat we een lichaam niet konden accepteren dat niet van ons was”, legde Hernandez uit . ‘Maar de DA heeft mijn zoon toch dood verklaard.’

Twee dagen later, in Florida, werden twee chiropractoren dood aangetroffen, afzonderlijk, en tot op heden is er geen doodsoorzaak gemeld.

Op 29 juni 2015 werden nog twee holistische beoefenaars dood gevonden in afzonderlijke staten, één vermoord, de ander vermist en toen hij werd gevonden, werd zijn dood  een zelfmoord door een geweer genoemd, maar zelfs lokaal nieuws noemde het hele onderzoek een “Rotzooi” en het nemen van bevoegdheden voor tegenstrijdige verhaallijnen en een gebrek aan transparantie bij het onthullen van resultaten.

Met die acht doden binnen een tijdsbestek van twee weken begon de ‘onbedoelde’ serie van Health Nut News over de dood van holistische artsen, waarbij elke zaak werd gedocumenteerd met updates, die leidden tot deze meest recente dood van Annie Fairbanks en haar hele familie.

Die serie en documentatie is te vinden op Health Nut News.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Candida Auris: De stille superschimmel waarvan het al te laat is om het te stoppen - volledige documentaire
Next Onderzoek: Vlezige hokjespeul kan de symptomen van pulmonale arteriële hypertensie verbeteren

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Tandinfecties veroorzaken kanker, neurologische en auto-immuunziekten

Luister naar dit artikel Het handhaven van een goede mondhygiëne en het zoeken naar tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit is van cruciaal belang voor de gezondheid op de lange termijn,

Overig

Wassen zonder water

Luister naar dit artikel In deze video leggen we uit wat “verzorgend wassen zonder water” inhoudt. Deze wasmethode kent verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele wasmethode in het ziekenhuis.

Overig

Zolang moet je sporten om pizza, bier of chocolade er af te trainen

Luister naar dit artikel Bier, chocola, hamburgers, voor je het weet heb je duizenden calorieën naar binnen gewerkt. En het duurt uren voor je ze er weer hebt afgetraind, blijkt