Artsen geven toe dat vaccins schadelijk zijn en zetten ons immuunsysteem tegen ons op!

Artsen geven toe dat vaccins schadelijk zijn en zetten ons immuunsysteem tegen ons op!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft onlangs vaccin-sceptici opgenomen – mensen die aarzelen om zichzelf of hun kinderen te vaccineren omdat ze zich zorgen maken over de mogelijke gezondheidsrisico’s – op hun jaarlijkse lijst van ‘wereldwijde gezondheidsbedreigingen’, samen met ernstige gevaren zoals superbugs, klimaatverandering, het Ebola-virus, HIV en luchtvervuiling. De WHO beweert dat “vaccinatie aarzeling” het risico op heroptreden verhoogt bij ziekten waarvan ze beweren dat ze volledig te voorkomen zijn door vaccinatie.

De WHO staat absoluut niet alleen in haar positie. Veel regeringen, medische professionals en leden van de reguliere media hebben anti-vaxxers aangevallen – zoals ze bekend zijn – en beweren dat ze egoïstische mensen zijn die de gezondheid van de grotere meerderheid in gevaar brengen. Deze pro-vaccin groepen en individuen vinden het leuk om te concluderen dat het bevragen van vaccins zowel onwetenschappelijk als gevaarlijk is.

In de afgelopen jaren is echter een groeiend aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en artsen begonnen met het ter discussie stellen van reguliere vaccinpropaganda, omdat de resultaten van hun eigen, onpartijdige onderzoeken alarmerende vragen oproepen over de veiligheid van vaccins op de lange termijn. Deze problemen hebben met name betrekking op het aantal vaccinaties dat aan kleine kinderen wordt toegediend en de adjuvantia en ingrediënten die bij de vervaardiging van deze vaccins worden gebruikt. De laatste recente studie is onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Pharmacological Research, waarbij werd gewaarschuwd dat veel, heel veel mensen een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van auto-immuunziekten na het ontvangen van vaccinaties.

Het wapenen van ons eigen immuunsysteem

Celeste McGovern, een bekroonde journalist die schrijft voor Green Med Info, merkte op dat de hoofdauteur van het onderzoek, Yehuda Shoenfeld, een zeer gerespecteerde wetenschapper is op het gebied van menselijke immuniteit. Shoenfeld is de auteur van meerdere artikelen en schoolboeken, waarvan sommige worden beschouwd als de hoekstenen van de auto-immunologische klinische praktijk. Niet verrassend, Shoenfeld is bekend geworden als de “Godfather of Auto Immunology.”

Auto-immunologie is de studie van hoe het lichaamseigen afweersysteem zich soms tegen zichzelf keert, resulterend in de ontwikkeling van ziekten zoals multiple sclerose, artritis, het syndroom van Guillain-Barre en anderen.

Een van de oorzaken van deze storing in het immuunsysteem is vaccinatie. Zoals de auteurs opmerken in het studiesamenvatting:

Vaccinaties zijn gebruikt als een essentieel instrument in de strijd tegen infectieziekten en zijn erin geslaagd de volksgezondheid te verbeteren. Na vaccinaties (auto-immuun / inflammatoir syndroom geïnduceerd door adjuvanten-ASIA-syndroom) kunnen echter nadelige effecten optreden, waaronder auto-immuunziekten. Er is verondersteld dat auto-immuniteit kan worden getriggerd of versterkt door de vaccin-immunogengehalten, evenals door adjuvantia, die worden gebruikt om de immuunreactie op het immunogeen te verhogen.

Het onderzoeksteam heeft degenen die een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van dergelijke auto-immuunziekten na vaccinatie als volgt gedefinieerd:

We hebben vier groepen individuen gedefinieerd die mogelijk door vaccinatie geïnduceerde ASIA kunnen ontwikkelen: patiënten met autoimmuunverschijnselen vóór de vaccinatie, patiënten met een medische voorgeschiedenis van auto-immuniteit, patiënten met een voorgeschiedenis van allergische reacties en personen die gevoelig zijn om auto-immuniteit te ontwikkelen (met een familiegeschiedenis van auto-immuunziekten, asymptomatische dragers van auto-antilichamen, met bepaalde genetische profielen, enz.).

De auteurs van het onderzoek benadrukken met klem dat deze potentiële groepen individuen slechts een klein percentage van de bevolking vertegenwoordigen en dat vaccins over het algemeen veilig zijn. Zoals opgemerkt door McGovern, is dit eenvoudigweg niet waar vanwege het grote aantal mensen dat in een of meer van deze categorieën valt, waaronder:

Iedereen met een reeds bestaande auto-immuunziekte;
Mensen die eerdere reacties op vaccins hebben gehad (die artsen bijna altijd over het hoofd zien);
Patiënten met een voorgeschiedenis van allergische reacties, met name op eieren (iets dat verpleegkundigen en anderen die vaccins toedienen, bijna nooit controleren bij ontvangers van het vaccin); en mensen die vatbaar zijn voor het ontwikkelen van auto-immuniteit. Dit is waar het echt interessant wordt, omdat dit rokers (ongeveer 18 procent van alle Amerikanen), mensen met een hoog oestrogeengehalte (iedereen op de anticonceptiepil of hormoonsuppletietherapie) en mensen met lage vitamine D-spiegels zou omvatten (studies duiden erop dat driekwart van alle Amerikaanse tieners en volwassenen een vitamine D-tekort heeft).
Met andere woorden, op basis van de bevindingen van deze studie heeft de overgrote meerderheid van ons een verhoogd risico op het ontwikkelen van een auto-immuunziekte na te zijn gevaccineerd. Maar niemand zal je daarover waarschuwen, en als je de vaccin status quo in twijfel durft te trekken, krijg je een label van kwakzalver of een ‘mondiale gezondheidsbedreiging’.

Bronnen:

GreenMedInfo.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NCBI.NLM.NIH.gov


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Weer een ander medicijn dat gevaarlijker is dan de aandoening dat het behandelt: Bloedverdunnende medicijnen verhogen het risico op interne bloedingen en meer...
Next Is chemotherapie het waard? Studies bewijzen dat de chemische interventie de kwaliteit van leven daadwerkelijk verslechtert en geen voordeel heeft voor de algehele overleving

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Nog steeds te veel antibiotica in onze voeding. Waar moet je op letten?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Volledige lijst van voedselproducten en merken die vol zitten met populaire kanker veroorzakende onkruidverdelger Glyfosaat

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Nieuwe CDC-studie bewijst dat COVID-injecties gruwelijke bijwerkingen veroorzaken en Pfizer, FDA wisten ervan

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat