Artsen geven toe dat vaccins schadelijk zijn en zetten ons immuunsysteem tegen ons op!

Artsen geven toe dat vaccins schadelijk zijn en zetten ons immuunsysteem tegen ons op!

Luister naar dit artikel

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft onlangs vaccin-sceptici opgenomen – mensen die aarzelen om zichzelf of hun kinderen te vaccineren omdat ze zich zorgen maken over de mogelijke gezondheidsrisico’s – op hun jaarlijkse lijst van ‘wereldwijde gezondheidsbedreigingen’, samen met ernstige gevaren zoals superbugs, klimaatverandering, het Ebola-virus, HIV en luchtvervuiling. De WHO beweert dat “vaccinatie aarzeling” het risico op heroptreden verhoogt bij ziekten waarvan ze beweren dat ze volledig te voorkomen zijn door vaccinatie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De WHO staat absoluut niet alleen in haar positie. Veel regeringen, medische professionals en leden van de reguliere media hebben anti-vaxxers aangevallen – zoals ze bekend zijn – en beweren dat ze egoïstische mensen zijn die de gezondheid van de grotere meerderheid in gevaar brengen. Deze pro-vaccin groepen en individuen vinden het leuk om te concluderen dat het bevragen van vaccins zowel onwetenschappelijk als gevaarlijk is.

In de afgelopen jaren is echter een groeiend aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en artsen begonnen met het ter discussie stellen van reguliere vaccinpropaganda, omdat de resultaten van hun eigen, onpartijdige onderzoeken alarmerende vragen oproepen over de veiligheid van vaccins op de lange termijn. Deze problemen hebben met name betrekking op het aantal vaccinaties dat aan kleine kinderen wordt toegediend en de adjuvantia en ingrediënten die bij de vervaardiging van deze vaccins worden gebruikt. De laatste recente studie is onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Pharmacological Research, waarbij werd gewaarschuwd dat veel, heel veel mensen een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van auto-immuunziekten na het ontvangen van vaccinaties.

Het wapenen van ons eigen immuunsysteem

Celeste McGovern, een bekroonde journalist die schrijft voor Green Med Info, merkte op dat de hoofdauteur van het onderzoek, Yehuda Shoenfeld, een zeer gerespecteerde wetenschapper is op het gebied van menselijke immuniteit. Shoenfeld is de auteur van meerdere artikelen en schoolboeken, waarvan sommige worden beschouwd als de hoekstenen van de auto-immunologische klinische praktijk. Niet verrassend, Shoenfeld is bekend geworden als de “Godfather of Auto Immunology.”

Auto-immunologie is de studie van hoe het lichaamseigen afweersysteem zich soms tegen zichzelf keert, resulterend in de ontwikkeling van ziekten zoals multiple sclerose, artritis, het syndroom van Guillain-Barre en anderen.

Een van de oorzaken van deze storing in het immuunsysteem is vaccinatie. Zoals de auteurs opmerken in het studiesamenvatting:

Vaccinaties zijn gebruikt als een essentieel instrument in de strijd tegen infectieziekten en zijn erin geslaagd de volksgezondheid te verbeteren. Na vaccinaties (auto-immuun / inflammatoir syndroom geïnduceerd door adjuvanten-ASIA-syndroom) kunnen echter nadelige effecten optreden, waaronder auto-immuunziekten. Er is verondersteld dat auto-immuniteit kan worden getriggerd of versterkt door de vaccin-immunogengehalten, evenals door adjuvantia, die worden gebruikt om de immuunreactie op het immunogeen te verhogen.

Het onderzoeksteam heeft degenen die een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van dergelijke auto-immuunziekten na vaccinatie als volgt gedefinieerd:

We hebben vier groepen individuen gedefinieerd die mogelijk door vaccinatie geïnduceerde ASIA kunnen ontwikkelen: patiënten met autoimmuunverschijnselen vóór de vaccinatie, patiënten met een medische voorgeschiedenis van auto-immuniteit, patiënten met een voorgeschiedenis van allergische reacties en personen die gevoelig zijn om auto-immuniteit te ontwikkelen (met een familiegeschiedenis van auto-immuunziekten, asymptomatische dragers van auto-antilichamen, met bepaalde genetische profielen, enz.).

De auteurs van het onderzoek benadrukken met klem dat deze potentiële groepen individuen slechts een klein percentage van de bevolking vertegenwoordigen en dat vaccins over het algemeen veilig zijn. Zoals opgemerkt door McGovern, is dit eenvoudigweg niet waar vanwege het grote aantal mensen dat in een of meer van deze categorieën valt, waaronder:

Iedereen met een reeds bestaande auto-immuunziekte;
Mensen die eerdere reacties op vaccins hebben gehad (die artsen bijna altijd over het hoofd zien);
Patiënten met een voorgeschiedenis van allergische reacties, met name op eieren (iets dat verpleegkundigen en anderen die vaccins toedienen, bijna nooit controleren bij ontvangers van het vaccin); en mensen die vatbaar zijn voor het ontwikkelen van auto-immuniteit. Dit is waar het echt interessant wordt, omdat dit rokers (ongeveer 18 procent van alle Amerikanen), mensen met een hoog oestrogeengehalte (iedereen op de anticonceptiepil of hormoonsuppletietherapie) en mensen met lage vitamine D-spiegels zou omvatten (studies duiden erop dat driekwart van alle Amerikaanse tieners en volwassenen een vitamine D-tekort heeft).
Met andere woorden, op basis van de bevindingen van deze studie heeft de overgrote meerderheid van ons een verhoogd risico op het ontwikkelen van een auto-immuunziekte na te zijn gevaccineerd. Maar niemand zal je daarover waarschuwen, en als je de vaccin status quo in twijfel durft te trekken, krijg je een label van kwakzalver of een ‘mondiale gezondheidsbedreiging’.

Bronnen:

GreenMedInfo.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NCBI.NLM.NIH.gov

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Weer een ander medicijn dat gevaarlijker is dan de aandoening dat het behandelt: Bloedverdunnende medicijnen verhogen het risico op interne bloedingen en meer...
Next Is chemotherapie het waard? Studies bewijzen dat de chemische interventie de kwaliteit van leven daadwerkelijk verslechtert en geen voordeel heeft voor de algehele overleving

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Ben je een 35+ moeder? Dit zijn de voordelen

Luister naar dit artikel Door de medische ontwikkeling krijgen steeds meer vrouwen een baby na hun 35e. En hoewel er misschien fysieke gevaren bestaan, zijn er ook veel voordelen: Steun

Nieuws

Tetanusvaccins in Kenia besmet met onvruchtbaarheidsmiddel

Luister naar dit artikel Laboratoria hebben bevestigd dat tetanusvaccins die aan miljoenen jonge Keniaanse vrouwen worden gegeven een steriliserende chemische stof bevatten die miskramen veroorzaakt, meldt de Associatie van Keniaanse

Onderzoek

Tot 50 procent meer kans op dementie door slaappillen

Luister naar dit artikel Mensen die slaappillen slikken hebben meer kans op het krijgen van dementie, zo stellen wetenschappers van de Harvard-universiteit. Ouderen die slaapmiddelen nemen hebben 50 procent meer