Diagnosemiddel voor prostaatkanker opeens verdrievoudigd in prijs!

Diagnosemiddel voor prostaatkanker opeens verdrievoudigd in prijs!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Na de spectaculaire graaiactie van Novartis, komt onderstaande niet echt als een verrassing. Wanneer er een over de dam is volgen er meer en dus konden we op 11 januari in het dagblad Trouw lezen dat de Duitse fabrikant Eckert & Ziegler de prijs voor gallium, het meest gebruikte middel voor diagnose van prostaatkanker, opeens heeft verdriedubbeld.

Niet te verklaren

Gallium is zichtbaar in een PET-scanner omdat het oplicht als het middels de bloedbaan in contact komt met prostaatkankercellen.  Wereldwijd wordt het door 2  fabrieken vervaardigd: Eckert & Ziegler en het Belgische IRE. Op dit moment kopen alle grote Nederlandse ziekenhuizen in Nederland, op Amsterdam UMC na, het in bij Eckert & Ziegler. Ook het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Toen een inkoper van dit ziekenhuis dit jaar een kwartaalbestelling wilde plaatsen, bleek de prijs voor gallium opeens verdriedubbeld. Marcel Stokkel, hoofd van de divisie diagnostiek van het Antoni van Leeuwenhoek en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde, vindt het onverklaarbaar waar die plotselinge prijsstijging vandaan komt.

Keer op keer maken wij van Health Bytes mee dat lezers reageren dat de kankerindustrie het echt goed voor heeft en het gewoon erg lastig, zo niet onmogelijk en geneesmiddel voor kanker te ontwikkelen.

Naast het feit dat wij dan wijzen op het feit dat geneesmiddelen voor kanker er al 100 jaar zijn maar wordt onderdrukt, is het ook eenvoudig te zien waar het in de farmaceutische industrie om draait. Artsen die bekenden dat ze opzettelijk gezonde mensen met kanker diagnosticeerden om geld te verdienen, graai acties op kankermedicijnen en nog veel meer tonen het allemaal feilloos aan. Ze komen er zelfs ronduit voor uit!

Wie nu nog met droge ogen wil beweren dat Big Pharma er niet slechts zit voor de centen is of heel erg blind, doof en dom, of is zelf werkzaam in deze industrie en wenst zijn of haar portemonnee te beschermen.

 

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Eén ei per dag 'VERLAAGD UW risico op diabetes type 2': Controversiële studie zegt dat het vetzuren bevordert die u tegen de ziekte beschermen
Next Negen manieren om de magie van Manuka-honing te ervaren

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Weet jij wat je moet doen bij een hartstilstand?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Vrouw verslaat kanker mede dankzij wietolie van SNSH

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

That Sugar Film: We eten ons letterlijk ziek aan suiker

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat