Heb je onlangs rijst gegeten? Misschien is het dan verstandig om je huisarts even te bellen

Heb je onlangs rijst gegeten? Misschien is het dan verstandig om je huisarts even te bellen

Luister naar dit artikel

Het lijken onschuldige, vrolijke korreltjes maar schijn kan lelijk bedriegen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Miljoenen Nederlanders eten wekelijks rijst. De in warme gebieden verbouwde voedzame korrels zijn inmidels een belangrijk onderdeel van de nationale avondeetcultuur, en het is niet moeilijk in te zien waarom. Rijst is snel te koken, makkelijk én gezond. Perfect dus!

Of? Misschien toch niet. Wereldwijd is er zoveel vraag naar rijst, dat producenten de vraag niet aankunnen. Om toch alle rijsteters te voorzien van hun favoriete eten komt in Azië een gevaarlijke trend op: plastic rijst.

Ja, dat las je goed. Rijst gemaakt van plastic, en het is bepaald niet gezond. Mensen die het gegeten hebben, hebben vaak last van maag- en darmklachten en maken ook melding van flinke buikpijn. Dat komt door de giftige hars die de kunststofkorrels bevatten.

Plastic rijst is lastig te herkennen, omdat het wordt gemengd door de ‘normale rijst’, en ook op die manier in de verpakking zit. Met het blote oog zijn de echte en namaak-korrels vrijwel niet van elkaar te onderscheiden, maar er is één truc: als je plastic rijst kookt wordt het niet zacht maar blijft het hard en komt er een plastic velletje om de korrels. Als je daar vuur op zet, brandt het. Net als echt plastic.

Eet het dus niet! Het gevaar is reeël, want het wordt al geëxporteerd naar andere delen van de wereld. Je bent dus gewaarschuwd. Controleer je rijst dus even voordat je het eet. En mocht je het niet vertrouwen, schakel dan de hulp in van je huisarts. Niemand wil namelijk ziek op bed leggen, en al helemaal niet door een stelletje brutale oplichters die je plastic rijst hebben laten eten.

Dit is hoe het gemaakt wordt:

https://youtu.be/XRTFt5Swx2A

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Afkomen van spierkramp met behulp van mineralen
Next Er wordt (weer) niet gekeken naar de werkelijke oorzaak van dementie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Meer mensen in het ziekenhuis door problemen met medicijnen

Luister naar dit artikel Het aantal patiënten dat door geneesmiddelen-gebruik in het ziekenhuis wordt opgenomen is in vijf jaar tijd met een kwart gestegen, ondanks aanzienlijke inspanningen om dit verschijnsel

Overig

Jongetje (8) verlost van epileptische aanvallen dankzij cannabisolie

Luister naar dit artikel Forrest Smelser uit de Amerikaanse staat Oregon lijdt aan epilepsie. Tot voor kort had hij vaak last van aanvallen, maar daar is een einde aan gekomen

Nieuws

Klokkenluider binnen de firma droeg zender om bewijs te krijgen en kan nu $ 75 miljoen binnenhalen

Luister naar dit artikel Een klokkenluider die een zender droeg om te bewijzen dat dokters contant geld van een Zwitserse farmaceutische gigant aannamen om hun medicijnen voor te schrijven, kan nu