Gember dwingt kankercellen tot Apoptose effectiever dan Chemotherapie(Hoe gember te gebruiken als geneesmiddel)

Gember dwingt kankercellen tot Apoptose effectiever dan Chemotherapie(Hoe gember te gebruiken als geneesmiddel)

Luister naar dit artikel

Gember (Latijnse naam: Zingiber officinale) is een wortel die al duizenden jaren in de volksgeneeskunde wordt gebruikt. We voegen het meestal toe om onze maaltijden een meer pikante smaak te geven, maar de wortel heeft ook ongelooflijke gezondheidsvoordelen, waarbij verschillende aandoeningen worden behandeld, variërend van verkoudheid en de griep tot kanker.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Jarenlang werd gember meestal gebruikt om spijsverteringsproblemen op natuurlijke wijze te behandelen. Er is onderzoek gedaan naar gember om te bepalen wat het precies zo krachtig maakt en ze hebben krachtige antioxidanten in de wortel kunnen identificeren die ontstekingsremmende en anti-kanker eigenschappen hebben.

Een krachtige antikankermiddel

Onlangs heeft het Comprehensive Cancer Center van de Universiteit van Michigan een onderzoek uitgevoerd naar de antikankereffecten van gember, waaruit bleek dat de wortel proliferatie van cellen kan voorkomen en de efficiëntie van veel voorkomende kankerbehandelingen zoals chemotherapie kan verbeteren. De belangrijkste “boosdoeners” achter de eigenschappen tegen kanker werden geïdentificeerd als gingerols, paradols en shogaols, fytochemicaliën waarvan wetenschappers hopen dat ze nog meer kunnen bestuderen in de zoektocht naar de ongrijpbare kankerbehandeling.

Gember versus prostaatkanker

Een van de onderzoeken onderzocht de effecten van gember op muizen die leden aan prostaatkanker. Aan de knaagdieren werd 100 mg gevoed. van gemberextract per kg. van het lichaamsgewicht en de resultaten waren ongelooflijk. In 56% van de muizen was het extract in staat om de grootte van de tumoren te verminderen en de progressie van de ziekte te stoppen. Zowel in vivo als in vitro studies hebben aangetoond dat het extract geen nadelige bijwerkingen heeft.

Gember versus borstkanker

Een andere studie legde gember tegen borstkanker, en de resultaten waren meer dan veelbelovend. Naast het vernietigen van een groot aantal borstkankercellen, kon gember ook het aantal signaalmoleculen binnen deze cellen verminderen die verantwoordelijk waren voor hun verspreiding. De wetenschappers waren verrast door de resultaten en vragen om meer onderzoek naar de kwestie om te zien of gember potentieel een toekomstige behandeling voor borstkanker kan worden.

Gember versus eierstokkanker

De resultaten waren vergelijkbaar wanneer gember werd getest tegen eierstokkanker. Het induceerde apoptose (of geprogrammeerde celdood) in de cellen en hielp de patiënten ook sneller herstellen van chemotherapie.

Concluderend hebben de studies aangetoond dat gember een groot potentieel tegen kanker heeft en de basis kan worden voor verder onderzoek dat een remedie kan bieden voor deze dodelijke ziekte. Voorlopig stellen wetenschappers voor om gember toe te voegen aan je dagelijkse dieet als een preventieve stap tegen kanker. Ze adviseren om 4 gr te consumeren. van gember per dag voor volwassenen, en 1 gr. van de wortel voor zwangere vrouwen en kinderen.

https://www.youtube.com/watch?v=e7dwTpMwG38

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hoe jicht en gewrichtspijn (urinezuur en kristallen) te elimineren
Next Bewijs dat de ogen opent: Zuiveringszout en kokosolie kan kanker doden

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Nieuwe studies bevestigen dat kinderen gevaar lopen door blootstelling aan veelgebruikte chemicaliën

Luister naar dit artikel De gevestigde Westerse geneeskunde en de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration, de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit die ook over medicijnen gaat, vert.) waarschuwen weliswaar regelmatig

Natuurlijk

Nieuwe studie koppelt tijd in de natuur aan verbeteringen in gezondheid en welzijn

Luister naar dit artikel Het is een bekend feit dat tijd buiten doorbrengen in de natuur geweldig is voor uw gezondheid. Er zijn zelfs aanwijzingen dat alleen al het leven

Onderzoek

Nieuw onderzoek: Lager cholesterol heeft geen enkel effect op risico op hartziekte of sterfte

Luister naar dit artikel Lange tijd is ons wijsgemaakt dat boter vol ‘slechte’ vetten zit en dat we moeten overschakelen op zonnebloemolie en andere plantaardige oliën. Veel wetenschappers blijven achter