Bewijs dat de ogen opent: Zuiveringszout en kokosolie kan kanker doden

Bewijs dat de ogen opent: Zuiveringszout en kokosolie kan kanker doden

Luister naar dit artikel

Een vrouw die leed aan basaalcelcarcinoom huidkanker (gelegen op de kruin op haar hoofd) werd genezen nadat haar dochter erop stond dat ze baking soda pasta probeerde en het rechtstreeks op het gebied aanbracht.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Haar moeder verzette zich aanvankelijk, maar Azizo, een gerespecteerd schrijver en aanhanger van de natuurlijke geneeskunde, las veel artikelen over mensen die hun huidkanker hadden genezen met een combinatie van zuiveringszout of soda-bicarbonaat.

Ze had drie operaties en telkens keerde de kanker nog erger terug. Uiteindelijk besloot haar moeder om de natuur te vertrouwen en begon ze zuiveringszout en pure koudgeperste biologische kokosolie in plaats van water te gebruiken.

Ze paste de dikke pasta op het getroffen gebied toe, zich bewust van het feit dat kokosolie huidcellen regeneratieve eigenschappen heeft. Ze dacht ook dat kokosolie een effectief hulpmiddel is bij baking soda. Ze paste de remedie toe, zonder het op het aangetaste gebied in te wrijven.

Polysporin Triple 3 Antibiotica was het enige farmaceutische middel dat Azizo gebruikte, alleen ‘s nachts. U kunt elke andere antibioticumzalf gebruiken als voorzorgsmaatregel tegen bacteriële infecties in het zere gedeelte. Met Colloïdaal zilver doorweekt katoen zou ook kunnen werken.

Stop met het gebruik van de zalf als de wond zich sluit. Azizo bleef zuiveringszout en kokosolie gebruiken, vergezeld van katoen gedrenkt in azijn en geplakt op de huid. Dit veroorzaakte de penetratie van zuiveringszout naar de wortels van het basaalcelcarcinoom buiten het huidoppervlak. DMSO is nog een ander beter oplosmiddel voor dat doel.

Azizo paste de remedie 38 dagen toe en haar moeder was volledig vrij van huidkanker en de wond genas volledig. Dit type huidkanker is niet dodelijk zoals melanoom kan zijn, maar het blijft zich op de huid verspreiden totdat het volledig is genezen.

Het is een gewoon een huishoudpotje dat ze gebruikten, niets speciaals of duurs. Natuurlijk zijn de geruchten over aluminium in zuiveringszout totaal misleidend. Bakpoeder bevat aluminium, tenzij het als aluminiumvrij is geëtiketteerd.

Zuiveringszout biedt een basisch milieu, en zoals we al hebben besproken, gedijen tumoren alleen in zure omgevingen.

https://www.youtube.com/watch?v=CdHXiB2qvvQ

Dramatisch leven en dood verhaal

Vernon Johnston gebruikte de Veteran’s Administration om te bepalen of hij een stadium III prostaatkanker had. Hij was onlangs gescheiden en had weinig geld. Zijn kanker was uitgezaaid in het heupgebied en ontwikkelde zich al snel in stadium IV. In een aantal weken moest hij worden onderzocht over de therapie die hij moest ondergaan, en een van zijn zoons raadde een paar stoffen aan die snel op een cellulair niveau konden alkaliseren.

Hij bestelde Cesium, maar het is nooit aangekomen. Hij gebruikte baking soda en blackstrap melasse, in plaats van ahornsiroop, dus de Trojaanse paardensuiker zou kankercellen wijd openen en ze konden de sterk alkalische invloed van zuiveringszout ontvangen, wat uiteindelijk zou resulteren in vernietiging van kankercellen.

Hij gebruikte deze remedie en twee weken later bepaalde zijn volgende botscan geen verspreiding van kanker. De PSA daalde van 22 naar 5 naar 1 in de loop van zijn behandeling en farmaceutische voorschriften.

Naast zijn behandeling kreeg Vernon veel zonlicht, deed hij regelmatig ademhalingsoefeningen om de zuurstoftoevoer naar het door kanker aangetaste gebied te vergroten en schakelde hij over op een gezonder plantaardig dieet.

Vernon deed ook een groot aantal positieve verbeeldingen, en dit alles wordt uitgelegd in zijn boek “Vernon’s Dance With Cancer: After the Jolt”. Het boek werd geschreven over een periode van vijf jaar na de oorspronkelijke alkalische productiebehandeling met bakpoeder. Vernon geeft lezingen en vijf jaar geleden was hij in goede gezondheid. Vijf jaar later is hij vrij van kanker.

https://www.youtube.com/watch?v=U5WRFY8LcWY

“Alkaline” wordt gevolgd door het woord “produceren”. Sommige alkalische stoffen produceren geen alkaliteit in het lichaam en bepaalde zure voedingsmiddelen, zoals limoenen en citroenen, worden in feite alkalisch in het lichaam. Om preciezer te zijn, reken niet op alkalisch water om uw pH te verhogen van zuur naar alkalisch. Zuiveringszout is alkalisch en produceert alkaliteit.

Dr. Mark Sircus is een voorstander van natriumbicarbonaat als middel tegen kanker. Hij schreef een boek over het gebruik van zuiveringszout bij de behandeling van kanker en andere gezondheidsproblemen genaamd Sodium Bicarbonate – Full Medical Review.

Een Italiaanse ex-arts is nu een alternatieve gezondheidsdeskundige. Hij injecteert zuiveringszout oplossing in de bloedvaten die de tumor vormen, gebaseerd op zijn ervaring als oncologisch chirurg.

Zuiveringszout verdient meer aandacht en onderzoek. Het moet tenminste worden beschouwd als een aanvullende behandeling voor ernstige aandoeningen en een totale aanpak voor kleine aandoeningen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Gember dwingt kankercellen tot Apoptose effectiever dan Chemotherapie(Hoe gember te gebruiken als geneesmiddel)
Next Ik had nooit gedacht dat mijn diabetes zou verdwijnen en de nieren van mijn man hierdoor zouden genezen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

9 Fenomenale gezondheidsvoordelen van mangosap (video)

Luister naar dit artikel Het toevoegen van mangosap aan uw voedingsschema kan een van de wijste en gezondste keuzes zijn die u kunt maken. Omdat deze drank vol zit met

Overig

Slimme pleister meet aan hoeveel UV-straling je bent blootgesteld

Luister naar dit artikel Op dit moment ben je blij met elke UV-straal die je op je bleke huidje krijgt, maar dat is komende zomer weer heel anders. Dan moet

Nieuws

SUPER LUIZEN – nieuwe stam bestand tegen chemicaliën!

Luister naar dit artikel We hebben het eerder gezien. Bacteriën die mettertijd resistent worden tegen antibiotica. Kakkerlakken die immuun worden voor insectenspray. Onkruid wordt immuun voor herbiciden. Aanpassing wint. Chemicals