Slimme pleister meet aan hoeveel UV-straling je bent blootgesteld

Slimme pleister meet aan hoeveel UV-straling je bent blootgesteld

Luister naar dit artikel

Op dit moment ben je blij met elke UV-straal die je op je bleke huidje krijgt, maar dat is komende zomer weer heel anders. Dan moet je juist oppassen dat je niet te lang in de zon zit en daar kan de ‘My UV Patch’ van cosmeticabedrijf L’Oréal je bij helpen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De kleine, superdunne pleister met een diameter van 2,5 centimeter meet aan hoeveel schadelijke UV-straling je wordt blootgesteld. Je kunt hem overal op de huid dragen en hij gaat gemiddeld vijf dagen mee.

De pleister bevat blauwe verf die van kleur verandert als er UV-stralen op schijnen. Wil je weten hoeveel van die ongezonde straling je al op je huid hebt gekregen dan kun je een foto maken van de pleister en die laten analyseren in de bijbehorende app.

Je weet dan direct of je te lang in de zon hebt gezeten en het tijd is om even de schaduw op te zoeken. De uitvinding werd onlangs gepresenteerd op de CES-technologiebeurs in Las Vegas. ‘My UV Patch’ zou nog dit jaar op de markt komen.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous KANKER IS AL 100 JAAR TE GENEZEN +Recept onder de naam Budwigpapje
Next Anticonceptie voor mannen met één druk op de knop

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

I’m not lovin’ it: Storm van kritiek op McDonald’s na onthulling echte ingrediënten ‘kaassticks’

Luister naar dit artikel Het belangrijkste ingrediënt van mozzarellasticks is mozzarella. Tenminste, dat zou je denken. Mensen die naar de McDonald’s gingen om het nieuwste product te bestellen waren erg

Natuurlijk

Waarom rijst beter koud eten?

Luister naar dit artikel De beste rijst kookt u kort en eet u koud. Dat schrijven Nederlandse onderzoekers. Zij ontdekten een ingewikkelde relatie tussen rijst en bloedsuiker. Witte rijst verhoogt

Natuurlijk

Dit zijn de effecten van het super food bijenpollen. Dit kan je gezondheid een boost geven!

Luister naar dit artikel Meer en meer komen de zogenaamde superfoods in de belangstelling te staan. Superfoods zijn voedingsmiddelen die zeer geconcentreerd zijn in voedingsstoffen. Omdat ze zo geconcentreerd zijn