Maak je eigen Eczeem Crème thuis

Maak je eigen Eczeem Crème thuis

Luister naar dit artikel

Een van de beste manieren om eczeem thuis te bestrijden, is om te voorkomen dat delen van de huid te droog worden. Wist u dat u gemakkelijk huidbevochtigende crèmes kunt maken die kunnen helpen bij het onder controle houden van eczeem? Lees verder als u last heeft van eczeem of iemand van wie u houdt om te weten hoe u het genoemde product helemaal zelf kunt maken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De meeste eczeem lijders voelen zich verschrikkelijk in de winter omdat de vriesdroge lucht hun huid laat verdorren, wat vervolgens de verslechtering van eczeem veroorzaakt. Het aanbrengen van hand- en bodylotion is mogelijk niet de perfecte oplossing omdat het alcohol en geurstoffen bevat, ingrediënten die respectievelijk verdere droge huid en irritatie kunnen veroorzaken.

Er zijn heel veel lotions en crèmes voor eczeem die je gemakkelijk bij uw plaatselijke apotheek kunt kopen. Sommigen van hen kunnen leveren terwijl anderen kunnen frustreren. Dan zijn er ook soorten die de situatie alleen maar erger kunnen maken, met dank aan de agressieve chemicaliën die ze bevatten. Vaker wel dan niet, de zoektocht naar degene die perfect is voor eczeem is een kwestie van proberen.

U kunt verschillende producten tegenkomen voor het beheersen van eczeem totdat u de perfecte oplossing krijgt voor de taak. Of u kunt eenvoudig iets maken dat net zo effectief is met uw eigen twee handen. Met deze optie kunt u niet alleen geld besparen, maar ook uzelf of een familielid verder lijden besparen.

Omdat het verkrijgen van broodnodige verlichting van eczeem een prioriteit is, laten we eens kijken naar het recept voor het maken van zelfgemaakte eczeemcrème die de verschillende in de handel verkrijgbare tegenhangers gemakkelijk een run voor hun geld kan geven:

ingrediënten:
1/2 kopje kokosolie

1/2 kopje sheaboter

20 druppels etherische olie van lavendel

10 druppels tea tree etherische olie

beschrijving:

– Neem een middelgrote pan en vul deze voor de helft met water. Laat het water op een middelhoog vuur opwarmen zonder te koken. Als het al warm is, schakelt u over op laag vuur.

-Plaats kokosolie en shea boter in een glazen pot. Plaats de pot voorzichtig in de pan. Ta-dah! Je hebt zojuist een dubbele boiler gemaakt. Wacht tot kokosolie en sheaboomboter volledig smelten.

Neem de glazen pot voorzichtig uit de pan. Plaats het op je aanrecht en laat het mengsel een paar minuten afkoelen. Maar wacht niet tot het volledig is afgekoeld omdat het zal stollen.

– Terwijl het mengsel van kokosolie en sheaboter nog steeds warm is, roer dan de essentiële oliën van lavendel en tea tree erin. Houd de glazen pot een paar minuten in de koelkast. Dit zal het mengsel een stuk sneller laten stollen.

Daar heeft u het – uw eigen eczeemcrème die u zeker meer onder de indruk zal brengen dan die in de apotheek gekochte tegenhangers die u in het verleden hebt geprobeerd te gebruiken. Omdat het niets anders bevat dan volledig natuurlijke ingrediënten met verzachtende eigenschappen, kunt u er zeker van zijn dat u na het aanbrengen ervan verlichting krijgt van eczeem.

U kunt verwachten dat deze zelfgemaakte crème voor eczeemhulp smelt als u het uit de koelkast laat, dus het is een goed idee om hem erin te houden als hij niet wordt gebruikt. Als u wilt dat het smeerbaarder is, brengt u het gewoon over naar een mengkom en verandert het in iets dat lijkt op slagroom met behulp van een handmixer.

Zorg ervoor dat u ook andere oplossingen uitvoert om eczeem op afstand te houden (korte baden of douches nemen, het gebruik van harde zeep over slaan, kleding wassen met een mild reinigingsmiddel, zuivelproducten vermijden, enz.), Omdat deze eczeem crème niet alles kan doen, hoe effectief het ook is.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Gepensioneerd hoofd van een apotheek zei: 'De wereld moet weten, dat alkalisch water kanker doodt' ... Hier is hoe het te bereiden!
Next Geheimen van ‘superagers’ ontrafeld!

About author

redactie
redactie 4586 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Curcuminoïden verminderen de symptomen van colitis ulcerosa en verbeteren het welzijn

Luister naar dit artikel Als u aan colitis ulcerosa lijdt, lees dit: van een eenvoudig natuurlijk voedingssupplement is aangetoond dat het het welzijn aanzienlijk verbetert en de problemen in de badkamer/toilet, die vaak

middeltjes

Slechte bloedsomloop, koude handen en benen? Hier is wat u kunt doen om dit probleem op te lossen

Luister naar dit artikel Slechte bloedsomloop is een ernstig gezondheidsprobleem en kan worden veroorzaakt door verschillende factoren zoals roken, slechte lichaamsbeweging, diabetes, hoge bloeddruk, bloedstolsels, atherosclerose en drugsmisbruik. Steun Health

middeltjes

Is slakkenslijm een wondermiddel?

Luister naar dit artikel De oude Grieken gebruikten slakkenslijm om hun lichaam en gezicht in te smeren en Chileense arbeiders die slakken verscheepten naar Frankrijk zagen dat hun handen er