HIER IS HOE UW LICHAAM TE ONTGIFTEN VIA UW VOETEN

HIER IS HOE UW LICHAAM TE ONTGIFTEN VIA UW VOETEN

Luister naar dit artikel

Chinese beoefenaars van de oude geneeskunde hebben voedsel detox-methoden gebruikt als een geweldige manier om het lichaam van gifstoffen te reinigen. Ze geloven dat de voeten bepaalde energiepunten vasthouden die verbonden zijn met alle organen in het lichaam, en dat we door het stimuleren van deze zones elk soort gezondheidsprobleem kunnen verlichten. Er zijn nogal wat opties voor voetontgiftingsbaden die echt werken, en we hebben het beste voor u op een rijtje gezet.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ionisch voetenbad

Ionische voetbaden elimineren giftige stoffen in het lichaam door elektrolyse. Dit proces is afhankelijk van elektrische stroom die een interne chemische reactie veroorzaakt die de gifstoffen uit uw lichaam via de voeten kan verwijderen. Ionische voetbaden zijn meestal gemaakt van zout en warm water, omdat ze supergeleidend zijn. Je hoeft alleen maar je voeten in een kom met warm water en zout (of andere ingrediënten) te leggen en ze daarin te laten totdat het water donker wordt. Hier zijn enkele geweldige voorbeelden van ionische voetbaden:

Zout detox-bad

Ingrediënten

1 kop zeezout

1 kopje Epsom zout

2-3 druppels etherische olie

2 kopjes baking soda(zuiveringszout)

1 kop appelazijn(ACV) (optioneel)

Instructies

Kook eerst een kom water, voeg dan het Epsom en zeezout toe en roer goed. Vul nu uw badkuip met heet water en voeg het mengsel toe, voeg vervolgens de essentiële olie en een beetje ACV toe. Dompel je voeten een half uur in het bad om alle gifstoffen volledig natuurlijk via je voeten te verwijderen.

Klei-detox-bad

Ingrediënten

½ kopje bentonietklei

½ kopje Epsom zout

3-4 druppels etherische olie

Voorbereiding

Giet het Epsom-zout in een kom kokend water en laat het oplossen, voeg op het einde de bentonietklei en essentiële olie toe. Laat je voeten tot 30 minuten in het mengsel weken om de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen en je magnesiumgehalte te verhogen.

Zuurstof detox bad

Ingrediënten

2 kopjes waterstofperoxide

1 eetlepel gemberpoeder

Instructies

Vul je badkuip met warm water en voeg de ingrediënten toe en laat je voeten een halfuur weken. Dit bad is geweldig tegen huidirritatie en allergieën, terwijl het ook alle gifstoffen uit je huid haalt.

Voet detox pads

De voet detox-pads zijn een geweldige en eenvoudige manier om gifstoffen te verwijderen. Ze zijn te vinden in de meeste reformwinkels, en alles wat je hoeft te doen is ze op je zolen aan te brengen voordat je naar bed gaat. Neem ze ‘s ochtends af en ze moeten zwart zijn van alle gifstoffen die zijn geëxtraheerd. Spoel je voeten aan het einde af met warm water en herhaal het proces elke nacht voor het beste resultaat.

https://www.youtube.com/watch?v=io26TP-qvK8

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous ONCOLOGEN VERTELLEN U NIETS OVER DEZE KANKERVERMOORDENDE PLANTVERBINDINGEN (VIDEO)
Next HOE DE BLOEDDRUK SNEL TE VERLAGEN ZONDER HET GEBRUIK VAN MEDICATIE!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Het gebruik van 1 eetlepel Appel Azijn voor 60 dagen kan helpen deze gezondheidsproblemen te elimineren (video’s)

Luister naar dit artikel Volgens historisch onderzoek werd azijn rond 5000 voor Christus ontdekt toen onbewaakt druivensap wijn en vervolgens azijn werd. Het werd aanvankelijk gebruikt als voedselconserveermiddel, maar de

middeltjes

Drink dit drankje elke dag voor een stralende huid

Luister naar dit artikel Voor een stralende huid is het belangrijk van veel water te drinken en gezond te eten. Als je al dat water echter beu bent moet je

middeltjes

Wrijf deze zelfgemaakte magnesiumlotion op je huid om pijn in enkele minuten te verlichten

Luister naar dit artikel Als u constant in beweging bent of regelmatig aan lichaamsbeweging doet, moet u altijd drie dingen in gedachten houden: om het lichaam goed gehydrateerd te houden,