Kleine borstkankertumor kun je beter met rust laten

Kleine borstkankertumor kun je beter met rust laten

Luister naar dit artikel

Borstamputaties, chemokuren en bestralingen: de behandeling van borstkanker heeft impact op de kwaliteit van leven.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Om borstkanker snel op te sporen, worden veelal mammografieën verricht. Vrouwen ouder dan 50 jaar krijgen een oproep om een röntgenfoto te laten maken van de borsten om eventuele tumoren op te kunnen sporen.

Volgens de Universiteit van Yale hebben deze mammografieën niet altijd het gewenste effect. Veel kleine borstkankertumoren hebben een uitstekende prognose omdat ze zo langzaam groeien dat ze tijdens het leven van de patiënt geen problemen geven, ontdekten zij.

Een behandeling geeft dan meer klachten dan dat het gezondheidswinst oplevert.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het zwakke geslacht? Wetenschap toont aan dat vrouwen sterker zijn dan mannen
Next Gezondheidsraad wil vaccinatie kinkhoest verplichten

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Is vitamine D een geneesmiddel voor multiple sclerose?

Luister naar dit artikel Nieuw onderzoek toont aan dat vitamine D multiple sclerose (MS) kan helpen bestrijden door te voorkomen dat destructieve immuuncellen in het brein terechtkomen. Dat schrijven wetenschappers

Onderzoek

Dit vest verbrandt calorieën terwijl je het draagt

Luister naar dit artikel In de winter zetten veel mensen hun thermostaat een paar graden hoger. Wie wil afvallen kan echter beter de thermostaat lager zetten, want zo verbrand je

Onderzoek

Schimmelinvasie kan sommige pancreaskankers veroorzaken

Luister naar dit artikel Schimmels die in de darm leven, kunnen naar de alvleesklier gaan en veranderingen in normale cellen veroorzaken die tot kanker kunnen leiden, suggereert een nieuwe studie.