Buikpijn is erg vervelend! Met deze 7 middeltjes kun je thuis je buikpijn verlichten en zelfs verhelpen!

Buikpijn is erg vervelend! Met deze 7 middeltjes kun je thuis je buikpijn verlichten en zelfs verhelpen!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Iedereen heeft op zijn tijd wel eens last van buikpijn. Of het nou komt door te pittig eten, te vet eten, door het drinken van veel frisdrank of zonder duidelijke oorzaak, het blijft een vervelend iets.

Hoe zwaarder de buikpijn, hoe meer je alledaagse dingen er onder lijden. Vermijd daarom ook vet eten, pittig eten, frisdrank en koffie als je last van je buik hebt.

Gember
Gember zit vol anti-flammatoire eigenschappen, waardoor je stoelgang wordt bevordert en je maag en buik rust krijgt. Door gember te eten of gember thee te drinken, kun je de buikpijn verlichten.

Pepermunt
Het drinken van pepermunt thee of het eten van verse pepermunt bladeren helpt je de buikpijn te verminderen en gaat misselijkheid tegen. Let wel op dat je dit niet gebruikt wanneer de buikpijn een oorzaak is van maagzuur.

Aloe Vera
Aloe Vera sap reinigt je darmkanaal en vermindert de opstapeling van afvalstoffen in je darmkanaal. Hierdoor werkt dit perfect tegen buikpijn. Door de reinigende werking van Aloe Vera vermindert de buikpijn.

Drop
Van drop moet je houden, dus mocht je het echt niet te pruimen vinden kies dan een ander middel om je buikpijn te verlichten. Drop staat er echter wel bekend om buikpijn te kalmeren en maagzweren te bestrijden.

Baking Soda
Buikpijn is in de meeste gevallen een oorzaak van constipatie en maagzuur. Probeer daarom twee theelepels baking soda te mixen met lauw water en dit op te drinken. Het verhelpt je maagzuur en tevens zal het de pijn in je buik doen stoppen. Een perfect middel tegen maagzuur overigens!

Citroen Water
Je zal vast al vaker hebben gelezen over de geneeskrachtige werking van citroen water. De vitamines, de anti-flammatoire eigenschappen en het gezonde zuur van citroenen is namelijk erg effectief tegen infecties, maagzuur en andere kwaaltjes. Zo ook bij buikpijn! Pers het sap van een citroen uit in een glas lauw water en drink dit op. Het zal het afbreken van voedsel in je maag en darmen bevorderen en infecties bestrijden.

Kruidenbitter
Kruidenbitter wordt al jaren lang door barmannen en vrouwen aangeprezen om buikpijn te verlichten. Door kruidenbitter te mixen met water kun je maagzuur, buikpijn en een opgeblazen gevoel verhelpen

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Als een kind of dier in een snikhete auto opgesloten zit, zou deze eenvoudige truc een leven kunnen redden!
Next 6 nare gevolgen van te weinig slaap

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hoofdpijn? Probeer dan dit trucje eens

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Sudocréme tegen aambeien: helpt het echt?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Dit Oude Russische middel verlicht rug en gewrichtspijn in een handomdraai

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat