Buikpijn is erg vervelend! Met deze 7 middeltjes kun je thuis je buikpijn verlichten en zelfs verhelpen!

Buikpijn is erg vervelend! Met deze 7 middeltjes kun je thuis je buikpijn verlichten en zelfs verhelpen!

Luister naar dit artikel

Iedereen heeft op zijn tijd wel eens last van buikpijn. Of het nou komt door te pittig eten, te vet eten, door het drinken van veel frisdrank of zonder duidelijke oorzaak, het blijft een vervelend iets.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoe zwaarder de buikpijn, hoe meer je alledaagse dingen er onder lijden. Vermijd daarom ook vet eten, pittig eten, frisdrank en koffie als je last van je buik hebt.

Gember
Gember zit vol anti-flammatoire eigenschappen, waardoor je stoelgang wordt bevordert en je maag en buik rust krijgt. Door gember te eten of gember thee te drinken, kun je de buikpijn verlichten.

Pepermunt
Het drinken van pepermunt thee of het eten van verse pepermunt bladeren helpt je de buikpijn te verminderen en gaat misselijkheid tegen. Let wel op dat je dit niet gebruikt wanneer de buikpijn een oorzaak is van maagzuur.

Aloe Vera
Aloe Vera sap reinigt je darmkanaal en vermindert de opstapeling van afvalstoffen in je darmkanaal. Hierdoor werkt dit perfect tegen buikpijn. Door de reinigende werking van Aloe Vera vermindert de buikpijn.

Drop
Van drop moet je houden, dus mocht je het echt niet te pruimen vinden kies dan een ander middel om je buikpijn te verlichten. Drop staat er echter wel bekend om buikpijn te kalmeren en maagzweren te bestrijden.

Baking Soda
Buikpijn is in de meeste gevallen een oorzaak van constipatie en maagzuur. Probeer daarom twee theelepels baking soda te mixen met lauw water en dit op te drinken. Het verhelpt je maagzuur en tevens zal het de pijn in je buik doen stoppen. Een perfect middel tegen maagzuur overigens!

Citroen Water
Je zal vast al vaker hebben gelezen over de geneeskrachtige werking van citroen water. De vitamines, de anti-flammatoire eigenschappen en het gezonde zuur van citroenen is namelijk erg effectief tegen infecties, maagzuur en andere kwaaltjes. Zo ook bij buikpijn! Pers het sap van een citroen uit in een glas lauw water en drink dit op. Het zal het afbreken van voedsel in je maag en darmen bevorderen en infecties bestrijden.

Kruidenbitter
Kruidenbitter wordt al jaren lang door barmannen en vrouwen aangeprezen om buikpijn te verlichten. Door kruidenbitter te mixen met water kun je maagzuur, buikpijn en een opgeblazen gevoel verhelpen

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Als een kind of dier in een snikhete auto opgesloten zit, zou deze eenvoudige truc een leven kunnen redden!
Next 6 nare gevolgen van te weinig slaap

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Gember: 10.000 keer krachtiger dan chemotherapie

Luister naar dit artikel Uit een nieuwe studie blijkt dat een bestanddeel van gember tot wel 10.000 keer effectiever kan zijn dan chemotherapie bij de bestrijding van kankerstamcellen. De studie

middeltjes

Laat uw rimpels verdwijnen met dit geweldige gezichtstoner

Luister naar dit artikel Wanneer de gezichtsrimpels eenmaal diep zitten, zal het genezingsproces moeilijker worden. Het doel van het gebruik van tal van gezichtscrèmes, is het voorkomen van veroudering en

middeltjes

Heb jij of je kinderen wel is een gaatje? DIT zal namelijk helpen om minder gaatjes te krijgen!

Luister naar dit artikel Mensen die regelmatig kaas eten hebben een verlaagd risico op gaatjes in hun tanden. Dat blijkt uit een onderzoek van het Kothiwal Dental Collega & Research