Als een kind of dier in een snikhete auto opgesloten zit, zou deze eenvoudige truc een leven kunnen redden!

Als een kind of dier in een snikhete auto opgesloten zit, zou deze eenvoudige truc een leven kunnen redden!

Luister naar dit artikel

Als je ooit in de hitte een auto geparkeerd ziet met een hond of kind erin opgesloten, contacteer dan onmiddellijk de politie. Maar in extreme gevallen heeft National Geographic een truc voor ons om een raampje te openen zonder gebruik te moeten maken van zwaar materiaal.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Zelfs wanneer de buitentemperatuur amper 15 graden bedraagt, kan het interieur van een auto opwarmen tot 40 graden. Als het buiten 25 graden is, loopt de temperatuur in de auto, zelfs met het raampje een beetje naar beneden, binnen de 15 minuten op tot 40 graden en meer.

Hoge temperaturen kunnen leiden tot onherroepelijke schade aan de hersenen en andere vitale organen. Als de lichaamstemperatuur oploopt tot meer dan 41 graden kan de afloop zelfs fataal zijn. Een kind of dier in een hete auto achterlaten is onaanvaardbaar, en actie ondernemen zou levens kunnen redden.

Uit deze video blijkt dat een autoraampje breken met een hamer zelden effectief is. In plaats daarvan draagt deze hacker een bougie met zich. Dat breekt hij vervolgens open en haalt er een stukje porselein uit. Een klein steentje porselein naar een autoraampje gooien blijkt effectiever dan een hamer. Een autoraampje is beter resistent tegen een stomp voorwerp als een hamer dan een fijn steentje porselein.

DEEL deze hack met iedereen die je kent!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Glutenvrij dieet mogelijk slecht voor de gezondheid
Next Buikpijn is erg vervelend! Met deze 7 middeltjes kun je thuis je buikpijn verlichten en zelfs verhelpen!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De 10 grootste voedselschandalen ooit

Luister naar dit artikel Of de oorzaak nu opzettelijke misleiding is of gewoon een tragisch misverstand, verontreinigd voedsel is wel degelijk een groot gevaar, met mogelijk dodelijke consequenties. De gevallen variëren van

Overig

114-jarige man onthult het geheim van zijn ziekte vrij leven: 5 voedingswaren om elke dag te eten

Luister naar dit artikel Zelfs op 114 jarige leeftijd, is Bernardo Lapallo net zo vitaal als een jonge man! Hij ziet er veel jonger uit, en is in staat om zonder enige

Overig

Het nieuwe edict van Biden zal “voorspelbaar biologie programmeren” en “schakelingen voor cellen schrijven”

Luister naar dit artikel De heersende klasse zal niet stoppen totdat ze elk mens tot in de puntjes hebben gecontroleerd. Dat is alarmerend duidelijk geworden bij het lezen van Joe