Kort Nieuws: Europese Commissie: Er bestaat geen veilig gebruik van zonnebanken

Kort Nieuws: Europese Commissie: Er bestaat geen veilig gebruik van zonnebanken

Luister naar dit artikel
Het jongste advies van het Wetenschappelijk Comité inzake Gezondheids-, Milieu- en Opduikende Risico’s (SCHEER) van de Europese Commissie wijst, op basis van nieuwe wetenschappelijke kennis, heel duidelijk met de vinger naar de zonnebanksector als belangrijke veroorzaker van huidkanker. Het SCHEER-advies stelt dat er geen veilig gebruik van zonnebanken bestaat.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Artsen: maagzuurremmer uit vrije verkoop
Next Indianen in Amazonewoud hebben gezondste harten ter wereld: dit is hun geheim

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

American football-ster: “Coca-Cola is vergif en voedselbedrijven liegen ons voortdurend voor”

Luister naar dit artikel De American football-ster Tom Brady heeft in een interview met radiozender WEEI gezegd dat Coca-Cola vergif is en dat cornflakes niet in aanmerking komen voor de

Onderzoek

COVID-19 sterftecijfer “veel lager” dan eerdere schattingen, SCHOKKENDE opname in nieuwe studie

Luister naar dit artikel Ambtenaren op het gebied van de volksgezondheid vergelijken COVID-19 vaak met seizoensgriep, waarbij ze vaak benadrukken dat de eerste veel dodelijker is dan de laatste. Epidemiologen

Overig

Vrees voor gezondheid triggert Zwitserse 5G Revolutie

Luister naar dit artikel Zwitserland was een van de eerste landen die 5G begon te implementeren, maar de angst voor de gezondheid over de straling van de antennes die de