Gooi de schil niet weg van de granaatappel. Het is een krachtige Remedie!

Gooi de schil niet weg van de granaatappel. Het is een krachtige Remedie!

Luister naar dit artikel

Kan je geloven dat deze drank maagzweren kan genezen in 7 dagen, en darmontsteking, diarree, en salmonella in 5 uur?
Dit komt door de inhoud van de drank – granaatappel schillen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Droog het gewoon en bewaar het in je huisapotheek. In december 1999, publiceerde een Russische krant het artikel “De vergeten helende planten van Hippocrates” door de Russische kruidendokter G. L. Glubok. Hij schreef over een gepatenteerd recept tegen dysenterie, diarree, cholera, blindedarmontsteking (zonder chirurgie), en salmonellose.

Het patenteren van deze remedie (in 1996) werd voorafgegaan door een verplichte controle in het ziekenhuis op zijn vermogen om pathogene bacteriën te remmen “in-vitro”.

Voorbereiding:

Het is zeer belangrijk om de verhouding van de bestanddelen in acht te nemen. De verhouding van de droge schil van de granaatappel en kokend water moet 1:20 worden. Plaats in een voorverwarmd heet kopje of glas 10-12 gram gedroogde granaatappel schil en voeg 200 ml kokend water toe. Bedek het met een schotel. Laat het voor 25-30 minuten staan en dan opdrinken. Niet de schil weggooien. Door dit te doen, is de behandeling begonnen.

Het gebruik van deze oplossing is verschillend voor verschillende ziekten.

Voor genezing van dysenterie, diarree, salmonellose, tyfus, cholera en acute blindedarmontsteking (appendicitis) in 5 uur, consumeer de remedie op de volgende manier:

Laat het voor 25-30 minuten staan, en drink dan een half kopje (of een glas). Forceer niet, gewoon bedekken met een schotel. Als je opgelucht en beter voelt na 10 minuten, betekent het dat de behandeling voor gewone diarree is voltooid.

Als geen verbetering optreedt na 10 minuten, betekent het dat je dysenterie, diarree, koorts, salmonellose, of cholera hebt. Het is dan noodzakelijk om thuis te blijven en het resterende half kopje op te drinken na 3 uur. Het genezingsproces zal worden voortgezet in de komende drie uur. De genezing begint 5 uur na het begin van de behandeling.

Om zweren, zweren van de dunne darm, colitis (ontsteking van de dikke darm), of intestinale dysbacteriose te genezen in 7 dagen, is het noodzakelijk om de schil van de granaatappel te drogen en als volgt te consumeren:

Laat het voor 25-30 minuten staan en dan drinken. Drink de helft (90-100 ml) overdag met 4 intervallen, in ongeveer gelijke delen, en ongeveer gelijke intervallen (20-25 ml). Start met consumeren in de ochtend op een lege maag, na het ontwaken, en de laatste, vierde dosis, voor het slapen gaan.

Je moet het niet elke dag drinken, maar om de andere dag. Dat is voldoende voor een volledige genezing. Als u lijdt aan een maagzweer en weer wilt doorgaan met de behandeling, kunt u dit doen nadat u een 7 daagse pauze na de eerste behandeling heeft ingelast.

Denk eraan: Drink geen alcohol tijdens de behandeling!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit is wat er gebeurt met de nieren, huid en hersenen wanneer je te veel make-up op doet!
Next Apothekers willen niet dat je dit leest! Neem hiervan 4 eetlepels en zeg voorgoed vaarwel tegen hoge bloeddruk en verstopte aderen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Dit gebeurt er wanneer je een week lang kokoswater drinkt

Luister naar dit artikel 1. Je zal je immuunsysteem versterken Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze

Natuurlijk

Gember kan mensen met een leveraandoening helpen

Luister naar dit artikel Een van de meest voorkomende vormen van leverziekte is niet-alcoholische leververvetting (NAFLD), en komt meestal voor bij mensen die sedentair zijn, te zwaar zijn en /

Natuurlijk

Gooi de schillen van Uien niet weg! Dit is wat je ermee kan doen.

Luister naar dit artikel Als we groenten schillen om een heerlijke maaltijd te bereiden, verdwijnen die meestal meteen in de groenafvalbak. De meningen zijn verdeeld over komkommers en appels wat