13 producten waar suiker in zit zonder dat je het weet

13 producten waar suiker in zit zonder dat je het weet

Luister naar dit artikel

Er zijn producten waar van je weet: daar zit veel suiker in. Denk aan koekjes, frisdrank en zelfs van pastasaus weten we inmiddels dat die smaak niet puur door tomaten tot stand is gekomen. Maar er zijn nog altijd veel voedingsmiddelen waarvan je niet direct verwacht dat er suiker in zit.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Daarom hieronder een lijstje met producten die hoogstwaarschijnlijk behoorlijk wat suiker bevatten.

1. Vleeswaren

2. Bewerkt vlees, zoals hamburgers

3. Groenten in pot en blik

4. Soep

5. Brood

6. Crackers en toastjes

7. Aardappelpuree

8. Pesto

9. Vet-arme producten, zoals sommige pindakaas of chips

10. Guacemole

11. Woksaus

12. Saladedressing

13. Koffiecreamer

Bron(nen):   Business Insider

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Je loopt een verhoogd risico op dementie als je bij een drukke weg woont
Next Let op uw Nierstenen komen naar buiten met deze Geweldige Remedie

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Kun je slaap eigenlijk inhalen?

Luister naar dit artikel Films, feestjes, kinderen, er is van alles wat je door de week uit je slaap houdt, maar zo is de gedachte: dat haal je in het

Overig

Australisch bedrijf brengt eerste cannabismedicijn op de markt: hier kun je het voor gebruiken

Luister naar dit artikel Een Australisch bedrijf dat medicinale cannabis kweekt is begonnen met de verkoop van cannabispillen in Europa. Het geneesmiddel is nu via internet verkrijgbaar. De pil kan worden gebruikt

Overig

Is dit het einde van light dranken? Studie linkt Aspartaam aan grote problemen, verkopen dalen snel!

Luister naar dit artikel Het lijkt erop dat mensen de slechte invloed van light dranken op hun gezondheid beginnen te begrijpen, en ze het klaarspelen om te stoppen met het