Is dit het einde van light dranken? Studie linkt Aspartaam aan grote problemen, verkopen dalen snel!

Is dit het einde van light dranken? Studie linkt Aspartaam aan grote problemen, verkopen dalen snel!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Het lijkt erop dat mensen de slechte invloed van light dranken op hun gezondheid beginnen te begrijpen, en ze het klaarspelen om te stoppen met het gebruik van deze light frisdranken, wat is echt een goede ontwikkeling is. Mensen maken betere keuzes als het gaat om de consumptie van vloeistoffen. Aspartaam is de belangrijkste en meest gevaarlijke zoetstof die in light frisdrank wordt gebruikt en veroorzaker is van toevallen en tal van andere zaken. Aspartaam wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie.
In een studie uitgevoerd over meer dan 60.000 mensen, werd bewezen dat degenen die frisdrank consumeren meer kans om te lijden aan hart-en vaatziekten voor een deel van hun leven, of zelfs sterven aan deze ziekte.

30 procent meer kans op hartproblemen

Dr. Ankur Vyas, een hoofdonderzoeker van een studie zegt dat mensen die 2 of meer light-frisdranken consumeren, 30 procent meer kans hebben op een aantal hart-en vaatziekten, een hartaanval of een beroerte,, en 50 procent meer kans hebben op sterven aan een cardiovasculaire ziekte. De studie was één van de grootste ooit uitgevoerd voor dit onderwerp.
De universiteit van Iowa bleef het onderzoek aanjagen en aanpassen voor de demografische kenmerken en andere cardiovasculaire risicofactoren, waaronder lichaamsmassa indexering, roken, hormonaal therapie gebruik, lichamelijke activiteit, inname van zout, energie-inname, diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en suiker gezoete drank inname.
Gemiddeld toonden de nadien verzamelde gegevens aan dat vrouwen die light frisdranken consumeren jonger zijn, ze meer kans hebben om rokers te zijn, en hadden een hogere prevalentie van diabetes, hoge bloeddruk en een hogere lichaamsmassa indexering.

Verkopen van light frisdranken dalen!

Time magazine zegt dat de reden achter dit het verhoogde bewustzijn zou kunnen zijn omdat het overgewicht, veel hart- en vaatziekten, en hartproblemen veroorzaakt, en mensen beginnen te beseffen hoe gevaarlijk light fridranken zijn. Aan de andere kant, zegt Reuters dat de drank industrie krimpt door het verhoogde toezicht. De bekende dieet frisdranken werden bepaald niet gespaard in dit proces. Het kan mensen niet schelen of het een bekend merk is of niet, zij hebben de zorg over hun gezondheid!
Ongeacht wat de reden achter de dalende soda is, de grote gezondheid magazines en blogs moeten nu het proces van het wegwerken van light frisdranken en stoppen met het consumeren ervan voor altijd versnellen. Hetzelfde geldt voor de kunstmatige zoetstoffen. Er is een grote verscheidenheid van natuurlijke dranken die in plaats daarvan kunnen worden gebruikt en u kunt kiezen voor een veel gezonder alternatief dan aspartaam.
De verkopen van frisdrank gaan omlaag en dit betekent dat er minder mensen worden blootgesteld aan GM high fructose corn syrup, die een verscheidenheid van ziekten bij zich draagt.
Bron


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Bent u zich bewust Hoe belangrijk het is om u voeten te masseren voor het slapen gaan?
Next De natuurlijke remedie voor depressie die de medische industrie verbergt

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Candida Auris: De stille superschimmel waarvan het al te laat is om het te stoppen – volledige documentaire

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Ontmoet Dr. Jack Wolfson, een Moedige Cardioloog Bereid de waarheid te vertellen over de moderne geneeskunde

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Wat zijn de gevaren van insectenbestrijdende middelen binnenshuis?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat