‘Tijdelijk afkickcentrum’ suiker in Amsterdam

Luister naar dit artikel

Het Diabetes Fonds opent maandag in de Amsterdamse Leidsestraat een informatiecentrum over suiker. Het fonds noemt het zelf een tijdelijke afkickkliniek, om mensen bewust te maken van de hoge suikerinname en de gevolgen daarvan op de gezondheid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


,,We hebben gekozen voor de Leidsestraat omdat dat een zoete straat is, waar veel verleidingen zijn, met winkels vol snoep, ijs en chocola”, zegt een woordvoerster. Volgens het fonds is Nederland onbewust verslaafd aan suiker. Zo’n 80 procent van de Nederlanders krijgt te veel suiker binnen, ruim anderhalf tot twee keer te veel. ,,Het zit in zoveel producten verstopt en we worden bovendien continu verleid tot ongezonde keuzes”, aldus directeur Hanneke Dessing van het Diabetes Fonds.

Aan veel – ook op het oog gezonde – producten wordt suiker toegevoegd. Gezonde alternatieven zijn schaars. In de ‘afkickkliniek’ is daar veel informatie over te krijgen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De Gevolgen van griep-vaccinaties in beeld (2)
Next De geschiedenis van Big Pharma en de manier waarop zij de wereld manipuleert

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Als een kind of dier in een snikhete auto opgesloten zit, zou deze eenvoudige truc een leven kunnen redden!

Luister naar dit artikel Als je ooit in de hitte een auto geparkeerd ziet met een hond of kind erin opgesloten, contacteer dan onmiddellijk de politie. Maar in extreme gevallen

Onderzoek

GEZONDHEIDSWAARSCHUWING: liefdadigheidsinstellingen voor borstkanker verbergen een levensbedreigende waarheid

Luister naar dit artikel Het is tijd om een einde te maken aan het verbergen van de belangrijkste oorzaak van borstkanker: strakke beha’s. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of

Overig

Jouw handen geven aan wat voor mens je bent.

Luister naar dit artikel Al sinds het begin der tijden worden de lijnen op onze handen gezien als iets mysterieus en iets wat meer dan alleen lijnen zijn. Sommige zeggen