Deze plant doodt veertien vormen van kanker en dertien verschillende infecties! – Dus waarom raden artsen het niet aan?

Deze plant doodt veertien vormen van kanker en dertien verschillende infecties! – Dus waarom raden artsen het niet aan?

Luister naar dit artikel

Holistische praktijken en artsen over de hele wereld weten dat knoflook buitengewone voordelen biedt voor de gezondheid. Dit zijn de ziekten die met knoflook gebruik kunnen worden gedood als gevolg van de sterke eigenschappen voor de bestrijding van infecties:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Klebsiella infectie;
Methicilline-Staphylococcus Aureus resistent tegen methicilline (MRSA);
Aflatoxicose in verband met mycotoxinen;
Spruw (schimmelgroei in de mondholte);
Candida, schimmelinfectie;
Helicobacter pylori;
Mycobacterium tuberculosis, Clostridium infectie resistent is tegen meerdere drugs;
HIV-infectie een;
Vibrio infecties;
Pseudomonas Aerigonosima;
Streptococcus Infection – Groep 3;
Herpes Simples 1 & 2, Parainfluenza type 3;
Cytomegalovirus infecties.

Veel mensen gebruiken knoflook voor de behandeling van kanker. Zelfs Hippocrates adviseerde het consumeren van grote hoeveelheden knoflook voor de behandeling van deze ziekte.

In het geval u het als anti-schimmel wilt gebruiken, gebruiken ten minste 5 gemalen teentjes elke dag. Een bol bevat ongeveer 12 teentjes. Nadat ze fijngemalen zijn, laat de teentjes staan gedurende minimaal 15 minuten zodat het enzym genaamd allinase wat de anti-kanker en anti-schimmel verbindingen maakt kan vrijkomen. U kunt het gekoeld of rauw consumeren in sandwiches en andere maaltijden, terwijl supplementen niet dezelfde anti-schimmel en anti-kanker verbindingen hebben.

De onderzoeksliteratuur MEDLINE heeft knoflook ook in haar database met 4245 verbazingwekkende studies in de Nationale Bibliotheek van Geneeskunde. Volgens de daarin opgeslagen informatie, is knoflook van groot belang bij het behandelen of voorkomen van meer dan 150 gezondheidsproblemen zoals plaqueaccumulatie, kwik vergiftiging, DNA schade, kanker, diabetes, en andere. Een studie toonde aan dat knoflook waardevol is voor 167 gezondheidsproblemen, maar het meeste onderzoek wijst op de rol van knoflook bij het behandelen en voorkomen van hart- en vaatziekten en kanker, die de belangrijkste doodsoorzaken zijn.
Knoflook is het tijd beproefde, lekkere, veilige en goedkope ingrediënt dat als levensreddend mag worden beschouwd.

Artsen schrijven medicijnen voor bij gezondheidsproblemen, maar u bent degene die verantwoordelijk is voor uw gezondheid en de noodzaak te beseffen om te leren hoe de natuur te gebruiken om gezond te blijven. Nu dat u weet over knoflook, moet u deze opnemen in uw dieet.

Vergeet niet om deze te delen met je vrienden.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Elke nacht slapen op je linkerzijde elke nacht, heeft verbazingwekkende gezondheid voordelen!
Next Dit is de reden waarom ze zieke mensen in ziekenhuizen gelatine geven: wanneer u achter de reden komt zult u geschokt zijn!

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Geenspataderen, geen gewrichtspijn en geen hoofdpijn meer dankzij dit blad

Luister naar dit artikel Laurier is een veelgebruikt ingrediënt in tal van huishoudens, maar niet veel mensen zijn zich ervan bewust dat de bladeren buitengewoon heilzaam zijn en kunnen worden

Natuurlijk

14 gezondheidsproblemen die geholpen worden door het drinken van citroen water.

Luister naar dit artikel Citroen sap in plaats van pillen, als u één van deze 14 problemen hebt. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

Natuurlijk

Natuurlijke plantenstof in druiven beschermt de gezondheid van de hersenen, blijkt uit onderzoek

Luister naar dit artikel In de afgelopen decennia heeft resveratrol, een polyfenol dat wordt aangetroffen in druiven en bessen, veel “buzz” gegenereerd, met tal van – en goed gepubliceerde –