Elke nacht slapen op je linkerzijde elke nacht, heeft verbazingwekkende gezondheid voordelen!

Elke nacht slapen op je linkerzijde elke nacht, heeft verbazingwekkende gezondheid voordelen!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Er is niets mooier dan de gedachte aan het comfortabel liggen in uw bed na een dag hard werken. De meeste mensen beschouwen hun slaapkamer als een toevluchtsoord waar ze kunnen ontspannen en tot rust komen, met bijna een derde van hun leven daar doorgebracht.

‘S nachts slapen en’ s nachts rusten is zeer belangrijk voor een goede lichaam en geest functie. Dit regenereert ons lichaam en hersenen en beïnvloedt onze gezondheid diep. Mensen slapen in verschillende posities – sommigen willen slapen aan de rechterkant, anderen slapen op hun rug, terwijl anderen comfortabel slapen in de foetushouding. Elk van deze posities is van invloed op uw gezondheid positief of negatief. Slapen op de rug is gevaarlijk voor mensen met astma of slaapapneu, tijdens het slapen op de rechterkant van je lichaam kunnen problemen met de spijsvertering verergeren. Echter, er is niets negatiefs over het slapen op uw linkerkant.

Slapen op de linkerkant van je lichaam zal de spijsvertering verlichten en het lichaam voedingsstoffen laten halen uit het geconsumeerde voedsel en efficiënter toxinen uitspoelen. Deze positie verbetert ook onze bloedsomloop en cardiovasculaire gezondheid als gevolg van het feit dat het hart bloed beter bergafwaarts pompt. Slapen op de linkerkant zal toestaan dat gal en afval vrij kunnen reizen door je lichaam, wat resulteert in een betere lymfedrainage en meer gifstoffen verlaten het lichaam. Het zal ook stress verminderen.

Zoals u kunt zien, heeft de linkerkant positie meer dan één voordeel voor de gezondheid. Probeer het nu en kunt u de effecten al snel voelen. Als u het moeilijk vindt om te slapen in aan de linkerkant, zet een lichtbron aan de rechterkant van uw bed en uw lichaam zal uiteraard daarmee geconfronteerd er weg van draaien. Het zien van alle verbeteringen die het brengt voor uw gezondheid, waarom zou u het niet proberen vanaf vandaag?

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Artsen Bevestigen: Rode Uien doen wonderen voor de schildklier (Recept)
Next Deze plant doodt veertien vormen van kanker en dertien verschillende infecties! - Dus waarom raden artsen het niet aan?

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Dit natuurlijke recept zal uw Gezichtshaar voor altijd laten verdwijnen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Hoeveel en op welke manier moet je Kurkuma consumeren voor het beste resultaat?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Verlicht je hoofdpijn en stress Met acupressuur in 30 Seconden!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat