Ken jij kurkuma? Volgens wetenschappers zou DIT jouw leven kunnen redden.

Ken jij kurkuma? Volgens wetenschappers zou DIT jouw leven kunnen redden.

Luister naar dit artikel

Kurkuma is een specerij die ook wel geelwortel wordt genoemd. Komt van oorsprong uit Azië en wordt veel gebruikt in de oosterse keuken. Als je kurkuma nog niet kent, is dat geen ramp. Misschien heb je wel eens gehoord van “kerrie”. Daar zit kurkuma bijvoorbeeld ook in.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Waarom is kurkuma zo bijzonder? Het is namelijk zo dat kurkuma het hoofdbestanddeel curcumine bevat. Deze stof heeft een anti kankerverwerking, doordat het de groei van kankercellen verhindert.

In Azië wordt dit al eeuwen gebruikt en drinken zij dit ook in de thee. Bekijk de onderstaande video en zie hoe je zelf ook een met kurkuma gekruide thee kunt maken. Je kan de specerij vinden in diverse grote supermarkten, bij je groenteboer of een toko bij jou in de buurt.

Als toevoeging aan een gezond voedingsregime is kurkuma thee zeer nuttig, maar indien de curcumine dient ter bestrijding van aandoeningen en ziekten is een hogere inname daarvan nodig en ook de garantie dat de stof 100% wordt opgenomen door het lichaam. Daarom raden wij dan Curcumine Water aan wat geconcentreerde curcumine bevat wat de 100% opname door het lichaam garandeert en u ook controle geeft over hoeveel curcumine u binnen krijgt!

Heb jij ook een interessante gezondheid tip? Laat het ons weten, en vergeet dit niet te delen met al je vrienden en familie via Facebook en Pinterest!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 10 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren.
Next Reinig je lever door de juist dingen te drinken. Nu blijf ik zeker mijn favoriete drankje te drinken.

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Slaapproblemen en homeopathie

Luister naar dit artikel Dat veel mensen in Nederland slaapproblemen hebben, aan slapeloosheid lijden en elk uur de klok zien is een bekend gegeven. De uren kruipen ’s nachts. Steun

middeltjes

Olijfolie verbinding ‘doodt kankercellen in 30 minuten

Luister naar dit artikel Onderzoekers ontdekten dat een bepaalde verbinding die in olijfolie zit, verbluffende resultaten heeft bij het doden van kankercellen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

Natuurlijk

Niet tussen de oren: Meditatie werkt beter tegen pijn dan placebo

Luister naar dit artikel Amerikaanse wetenschappers zijn tot de ontdekking gekomen dat meditatie effectiever is tegen pijn dan een placebo. Bij proefpersonen die meditatie beoefenden nam de pijn sterker af, zo