Nieuw superfood: melk van kakkerlakken

Nieuw superfood: melk van kakkerlakken

Luister naar dit artikel

Gezinsuitbreiding  bij de gojibessen, cacaobonen, hennepzaad en quinoa.  Namelijk: kakkerlakkenmelk.  Volgens recent onderzoek blijkt de melk van een kakkerlak ontzettend gezond en vooral erg voedzaam.  Superfood van de toekomst.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Er is maar van één soort kakkerlak, de Diploptera punctate, bekend dat ze een melk-achtig goedje aanmaakt om haar jongen te voeden. Dit goedje bestaat vooral uit proteïnerijke kristallen.  Die kristallen zouden alle voedingsstoffen bevatten die nodig zijn, eiwitten, vetten, suikers en aminozuren  (bouwstoffen die het lichaam zelf niet aanmaakt).

‘Ze kunnen dus een prima proteïnesupplement zijn’, meldt onderzoeker Subramanian Ramaswamy  in een interview  met Times of India.

kakkerlakkenmelk zou een oplossing kunnen zijn voor gebieden waar men moeite heeft om  voldoende dagelijkse calorieën binnen te krijgen. De melk is een makkelijke manier om genoeg  calorieën én de juiste voedingstoffen in te nemen.

De kans dat de kakkerlakkenmelk daadwerkelijk in de supermarktschappen te liggen komt is klein. Het melken van kakkerlakken is namelijk nogal arbeidsintensief. Nu wordt onderzocht of de proteïnekristallen na te maken zijn.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous VIDEO: Big Pharma verdient fortuin met dodelijke medicijnen én komt er nog mee weg ook
Next Bijzondere bonen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Vervangen vlees en zuivel goed voor kinderen?

Luister naar dit artikel Een deel vlees en zuivel vervangen door plantaardig producten is mogelijk gunstig voor de gezondheid van kinderen. Ze krijgen dan minder verzadigd vet binnen, meer vezels

Onderzoek

Bananen kunnen worden gebruikt om huidkanker op te sporen en te genezen

Luister naar dit artikel Als bananen rijp worden, verschijnen overal op de schil zwarte plekjes. Die worden veroorzaakt door het enzym tyrosinase. In de huid van mensen die lijden aan

Onderzoek

ZWAREN METALEN WERKEN MEE AAN BEHOUD ANTIBIOTICARESISTENTIE

Luister naar dit artikel Sporen van zware metalen in het milieu versterken antibioticaresistentie bij bacteriën. De weerstand tegen die metalen zit namelijk in hetzelfde genetische pakket, suggereren Zweedse onderzoekers. Steun