Schokkend: zo zien je longen eruit na slechts twintig sigaretten

Schokkend: zo zien je longen eruit na slechts twintig sigaretten

Luister naar dit artikel

De wetenschappers in deze video hebben een tamelijk smerig experiment uitgevoerd. Ze pompten de rook van twintig sigaretten in een paar gezonde longen. Het resultaat is (hopelijk) afschrikwekkend.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kambô - wondermedicijn uit de Amazone
Next Baanbrekend onderzoek: nieuwe behandeling tegen hartfalen kan miljoenen mensen helpen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Goed nieuws: wie veel koffie drinkt, heeft minder kans op borstkanker

Luister naar dit artikel Voor de koffieliefhebbers die zich zorgen maken over hun verslaving is er goed nieuws. Uit Zweeds onderzoek blijkt dat vrouwen die vijf koppen koffie per dag

Onderzoek

Mondspoelingen en orale spoelingen kunnen menselijke coronavirussen inactiveren

Luister naar dit artikel Bepaalde orale antiseptica en mondspoelingen kunnen het vermogen hebben om menselijke coronavirussen te inactiveren, volgens een onderzoek van Penn State College of Medicine. De resultaten geven

Vaccinaties

Onderzoeker toont aan dat dodelijke virussen op mensen worden overgedragen middels vaccins (en wordt vervolgens in de cel gegooid)

Luister naar dit artikel De Amerikaanse biologe Judy A. Mikovits werd vastgezet vanwege haar onderzoek dat leidde tot de ontdekking dat verschillende dodelijke retrovirussen zijn overgedragen op circa 25 miljoen