Goed nieuws: wie veel koffie drinkt, heeft minder kans op borstkanker

Goed nieuws: wie veel koffie drinkt, heeft minder kans op borstkanker

Luister naar dit artikel

Voor de koffieliefhebbers die zich zorgen maken over hun verslaving is er goed nieuws. Uit Zweeds onderzoek blijkt dat vrouwen die vijf koppen koffie per dag drinken een stuk minder kans lopen op borstkanker.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De wetenschappers volgden 40.000 vrouwen gedurende twintig jaar. Ze concludeerden dat de zware koffiedrinkers 19 procent minder kans hadden om borstkanker te ontwikkelen dan de vrouwen die dagelijks maar twee kopjes nuttigden.

Hoe dat kan, is niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk heeft het te maken met de antioxidanten die in koffie zitten. Antioxidanten zouden onze lichaamscellen beschermen tegen beschadigingen, die op termijn tot kanker kunnen leiden.

Dus zet nog maar snel een kopje koffie, het is goed voor je!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zoveel suiker wordt er toegevoegd aan cola, chocola en caffè latte
Next Arsenicum in rijst: Moeten we ons zorgen maken?

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Verbinding in verouderde knoflook vertoont antikankeractiviteit

Luister naar dit artikel Onderzoekers van de Fujian Normal University, Shenzhen Third People’s Hospital en The University of Hong Kong hebben gekeken naar de antikankeractiviteit van een verbinding in verouderde

Onderzoek

Appelbessen verbeteren licht verhoogde bloeddruk

Luister naar dit artikel Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition Research wees uit dat consumptie van Appelbessen (Aronia Mitschurinii) de bloeddruk kan verlagen en ontstekingen kan verminderen bij mensen

Onderzoek

Covid19: eerdere infectie versus vaccinatie

Luister naar dit artikel Sinds het begin van de covid-pandemie is een van de grote discussiepunten geweest of infectie leidt tot blijvende immuniteit. Sinds de komst van de vaccins is