Waarschuwing: Opvallend meer teken die de ziekte van Lyme veroorzaken in Belgie!

Waarschuwing: Opvallend meer teken die de ziekte van Lyme veroorzaken in Belgie!

Luister naar dit artikel

Er zijn opvallend meer besmette teken die de ziekte van Lyme kunnen veroorzaken: 37 % in plaats van 10 % twee jaar geleden. Dat blijkt uit een onderzoek van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in natuurreservaat het Wik in Bokrijk. Een onderzoek in De Panne bevestigt deze trend.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een tekenbeet voorkomen is beter dan genezen. Controleer steeds uw lichaam als u in het groen geweest bent. Ontdekt u een teek? Verwijder de teek zo snel mogelijk met een pincet of tekentang. Haalt u de besmette teek binnen de 24 uur op de juiste manier weg, dan is de kans op besmetting zo goed als onbestaande. Als er rode vlekken, hoofdpijn, hoge koorts, griepsymptomen of andere ziekteverschijnselen optreden na een tekenbeet, raadpleegt u zo snel mogelijk een arts.

Registreer elke tekenbeet op de website TekenNet.be. Op die manier helpt u de gebieden met het hoogste risico op tekenbeten te identificeren. Hoe meer mensen deelnemen, hoe beter de kaarten de werkelijkheid weerspiegelen.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Men gaat over lijken: Hoe Big Pharma ziektes bedenkt en vermarkt
Next Ijzersterke ijzerdrank waar zelfs Popeye jaloers op zou zijn

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

“Anorexia is narcisme”

Luister naar dit artikel De snelle opkomst van eetstoornissen als anorexia onder tieners is een teken dat er steeds meer narcisme is en dat ze teveel bezig zijn met zichzelf,

Vaccinaties

Een op de 39 kinderen gevaccineerd met door de overheid gemandateerde vaccins loopt ernstig letsel op

Luister naar dit artikel Als vaccins echt zo veilig en effectief zijn dat iedereen gedwongen moet worden om ze in wezen ingespoten te krijgen, waarom lijdt dan bijna drie procent van alle

Onderzoek

Smog vergroot kans op diabetes

Luister naar dit artikel De fijnstof in de lucht bemoeilijkt het ademen en is ongezond, maar er blijkt ook een link te zijn met diabetes type 2. Uit een Canadees