12 miljoen vrouwen negeren deze symptomen voor een schildklieraandoening!

12 miljoen vrouwen negeren deze symptomen voor een schildklieraandoening!

Luister naar dit artikel

Wanneer we een allergie, verkoudheid of op leeftijd komen negeren we vaak dat symptomen wat anders kunnen zijn dan een griepje. Maar toch is het belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Want je lichaam geeft signalen af dat er iets niet goed is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De schildklier is een klier in de keel en is verantwoordelijk voor het schildklier hormoon, je temperatuur en het regelt je hartslag. Problemen met je schildklier komt door te veel of te weinig productie.

Zo ziet een schildklier eruit. Het zit vooraan in de hals en lijkt op een vlinder.
schildklier1

Je humeur kan beïnvloed worden door je schildklier. Dat komt omdat je geluksserotines in je hersenen beïnvloed worden. En dan heb je kans op depressie of voelen dat je down bent.
schildklier2

Door een schildklier aandoening kan je ook leiden aan constipatie door een vertraagd spijsvertering. Dit symptoom komt het meeste voor.
schildklier3

Soms houden we van uitslapen maar als het zo erg is dat je echt niet kan opstaan, dan kan het door je schildklier komen.
schildklier4

Sport je veel en eet je gezond maar blijft je bloeddruk toch hoog, laat Dan je schildklier nakijken. Want te weinig schildklier hormonen leid tot een productie van slechte cholesterol.
schildklier5

Vind je opeens dat alles een andere smaak heeft. Of kan je niet stoppen met eten? Raadpleeg dan ook een arts. Dit kan een gebrek aan schildklier hormonen zijn.
schildklier6

Ga jij nu ook beter op jezelf letten en luisteren naar je lichaam. Laat het ons weten endeel dit bericht met iedereen die je kent.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Reinig je lever door de juist dingen te drinken. Nu blijf ik zeker mijn favorite drankje te drinken.
Next Slaapproblemen? Van dit natuurlijke drankje kan je weer heerlijk slapen!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Huisartsen schrijven te veel antibiotica voor bij luchtweginfecties

Luister naar dit artikel Nederlandse huisartsen schrijven bij luchtweginfecties regelmatig antibiotica voor, ook wanneer richtlijnen dit niet aanbevelen. Het risico op antibioticaresistentie neemt hierdoor toe. Dit blijkt uit onderzoek door

Overig

Voor de sceptici – Kanker geen big business? Dan moet je dit echt even lezen!

Luister naar dit artikel Producenten van kankermedicijnen maken soms tientallen miljarden winst op slechts één medicijn. Het is volstrekt onduidelijk hoe prijzen voor deze medicatie worden berekend door de farmaceuten.

Nieuws

Door vleermuizen overgedragen Nipah virus door doodt 12-jarige jongen, potentieel nieuwe plaag in India

Luister naar dit artikel De Indiase gezondheidsautoriteiten luiden de noodklok na een weekend waarin een tiental mensen besmet raakten en een 12-jarige jongen stierf aan het Nipah-virus, waarvoor momenteel geen