Week je voeten in Appelazijn, en dit is wat er gebeurt. Dit is geweldig!

Week je voeten in Appelazijn, en dit is wat er gebeurt. Dit is geweldig!

Luister naar dit artikel

Dit natuurlijke wonder is azijn in lichte tot middelzware amber kleur, gemaakt van gefermenteerde appels. Het hoort alvorens te worden verwerkt om de zuurgraad te verhogen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het wordt vaak gebruikt in maaltijden en salades, maar het zit ook vol met nutriënten en voorziet in verbazingwekkende gezondheid voordelen. Het kan worden gebruikt als een natuurlijk cosmetisch product, en als een natuurlijk middel bij verschillende gezondheidsproblemen.

Deze gouden vloeistof biedt indrukwekkende effecten bij de behandeling van diverse aandoeningen, zoals bij de behandeling van wonden, energie niveau’s verhogen, behandeling van roos, en nog veel meer.

Maar weet u wat er gebeurt als u uw voeten in appelazijn laat weken? U zal zich te ontdoen van stinkende voeten! Gewoon kijken naar de video hieronder en vindt uit op welke manier nummer 13 dat doet:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Revitaliseer je gezondheid - de kankerbestrijdende eigenschappen van baking soda en citroen
Next 8 signalen dat u gluten intolerantie heeft

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

De perfecte toilet-reiniger

Luister naar dit artikel Coca-Cola is het bekendste merk ter wereld. Door onophoudelijke reclamecampagnes zijn mensen verslingerd geraakt aan de dorstlesser met een zuurgraad die vrijwel dezelfde is als accuzuur.

middeltjes

Afvallen met citroen en groene thee

Luister naar dit artikel Is het mogelijk met groene thee en citroen af te vallen? Het antwoord hierop is simpel: JA! Groene thee en citroen hebben individueel ook al eigenschappen

middeltjes

Oil Pulling met kokosolie kan zeer positief werken voor je mond en gebit

Luister naar dit artikel Ik vind het geweldig als ik nieuwe dingen leer van de reacties die mensen op mijn site achterlaten. Een tijdje terug schreef ik een artikel over kokosolie