Afvallen met citroen en groene thee

Afvallen met citroen en groene thee

Luister naar dit artikel

Is het mogelijk met groene thee en citroen af te vallen? Het antwoord hierop is simpel: JA! Groene thee en citroen hebben individueel ook al eigenschappen die helpen bij gewichtsverlies. Door ze te combineren creëer je een gezonde thee waarmee de kilo’s er extra makkelijk afgaan. Hoe dit precies werkt lees je hieronder.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Werking citroen en groene thee

Citroen en groene thee staan beide bekend om hun afslankende werking. Citroen werkt reinigend voor het lichaam, bevat zeer veel vitamine C en helpt de vetverbranding te ondersteunen. Groene thee geeft energie en stimuleert de vetverbranding nog meer. Door beide te combineren in één lekkere thee heb je een recept om gezond af te vallen.

Thee maken van citroen en groene thee blaadjes

Zelf thee maken van verse citroen en groene thee is heel eenvoudig. Zo maak je een theepot om lekker van te genieten. Zet het water op en wacht na het koken enkele minuten. Het water is ideaal gezien rond de 80 graden. Hiermee voorkom je dat de thee bitter wordt. Overgiet de groene thee blaadjes en laat de thee gedurende 3-5 minuten trekken. Pers het sap van een halve citroen uit en voeg dit toe aan de thee.
Tip: deze thee is ook erg lekker verfrissend om koud te drinken. Heb je thee over: giet het over in een kan en zet het in de koelkast. Een paar ijsblokjes toevoegen en je hebt een heerlijke zelfgemaakte ijsthee.

Andere recepten met citroen

Zoek je naar andere recepten waar citroen de basis in vormt? Lees dit volgende artikel Citroensapkuur recepten voor meer ideeën. Alle recepten zijn eenvoudig thuis te bereiden en helpen met afslanken.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Waarom kanker terugkomt na Chemotherapie, Radiatie of Chirurgie
Next Pepermuntolie effectieve therapie voor PDS.

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Vitamines en kruiden voor sterk en gezond haar

Luister naar dit artikel Zowel mannen als vrouwen houden van een dikke, gezonde en glanzende bos haar. Haar is niet enkel een extensie van ons lichaam, het is een symbool

middeltjes

Traditionele remedie voor astma, bronchitis, hoest en longaandoeningen

Luister naar dit artikel Grootmoeders weten het beste als het gaat om zelfgemaakte remedies Lang geleden, bereiden ze al een traditionele remedie voor astma, bronchitis, hoest en Longziekten.. De meest

middeltjes

Zodra je dit leert zul je nooit meer de Avocado Pit weggooien

Luister naar dit artikel Je heeft vast al gehoord over de vele voordelen dat de heerlijke avocado je kan bieden voor je gezondheid.. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de