Deense leerlingen tonen gevaar van Wifi aan met experiment

Deense leerlingen tonen gevaar van Wifi aan met experiment

Luister naar dit artikel

Deense brugklasleerlingen verbazen wetenschappers met hun Wifi experiment


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De 5 meiden uit de brugklas van de Hjallerup School die met hun experiment over de invloed van WiFi-straling op ontkiemende tuinkerszaadjes de wereldpers haalden. (vlnr: Lea Nielsen, Mathilde Nielsen, Signe Nielsen, Sisse Coltau en Rikke Holm.)

Veel internationale wetenschappers zijn verblijd over de duidelijke uitkomsten van het biologie-experiment dat vijf meiden (foto) uit de brugklas van de Hjallerup School in Denemarken hebben uitgevoerd. Hun experiment heeft inmiddels al veel interesse gewekt bij wetenschappers in Engeland, Nederland en Zweden. Deze meiden wilde weten of de straling van WiFi, draadloos internet in huis, effect heeft op de groei en ontwikkeling van planten. Hun experiment bestond eruit dat ze 400 tuinkerszaadjes verdeelden over 12 kweekbakjes. Ze plaatsten 6 van die bakjes in 2 kamers op dezelfde temperatuur. Ze gaven alle bakjes evenveel water en zonlicht gedurende 12 dagen. Maar de helft van de bakjes werd blootgesteld aan mobiele WiFi-straling, terwijl de andere bakjes buiten het bereik van de WiFi-zender werd geplaatst…

Deze simpele doch doeltreffende test was kennelijk zó briljant, dat deze internationaal veel aandacht kreeg, van onder meer erkende biologen en stralingsexperts. De meiden waren op het idee gekomen, nadat ze het moeilijk vonden zich te concentreren tijdens de lessen op school.. Of zoals een van de meisjes, Lea Nielsen, uitlegt: “We hebben allemaal meegemaakt dat we ons slecht kunnen concentreren op school als we met onze mobiele telefoon naast ons hoofd hadden geslapen. Soms hadden we ook moeite met inslapen of werden we vaak wakker.”

Omdat ze de effecten van de mobiele telefoon niet op zichzelf konden testen, moesten de meiden een ander plan bedenken en kwamen ze met het idee van de tuinkers. Zes bakjes met zaden werden in een stralingsvrije ruimte geplaatst en zes bakjes in een andere kamer naast twee wifi-routers. Dergelijke routers zenden een zelfde type straling uit als een gewone mobiele telefoon. Na twaalf dagen spraken de resultaten boekdelen; kijk naar deze beide foto’s:

Op deze foto het bakje met gezond-ontkiemde tuinkers die niet was blootgesteld aan de WiFi-straling.

Deens-WiFi-experiment-zaadjes-ontkiemen-gezond

Maar de tuinkerszaadjes die in de ruimte stonden mét de WiFi-routers, groeiden niet of nauwelijks, en sommige waren zelfs gemuteerd (genetisch defect dat nog niet aanwezig was in het oorspronkelijke zaadje) of ze waren dood. Op de foto hieronder is één van de bakjes tuinkers uit de kamer met straling te zien na er twaalf dagen aan blootgesteld te zijn geweest. “Het is ontzettend beangstigend dat de straling zoveel effect heeft en we waren dan ook erg geschokt door de resultaten van dit experiment.” Aldus Lea Nielsen.

Deens-WiFi-experiment-zaadjes-ontkiemen-ONgezond

“Het is ontzettend beangstigend dat de straling zoveel effect heeft en we waren dan ook erg geschokt door de resultaten van dit experiment.” Aldus Lea Nielsen, één van de meiden uit het onderzoeksteam.

Prijs voor de ‘Jonge Wetenschappers’
Met dit simpele doeltreffend experiment wonnen de meisjes de finale van de “Jonge Wetenschappers” wedstrijd, maar dat is slechts het begin. Er wordt veel interesse getoond in dit brugklasteam en hun experiment door gerenommeerde wetenschappers uit heel Europa. Professor Olle Johansson van het Karolinska Instituut in Stockholm is zeer onder de indruk en gaat dit experiment herhalen in samenwerking met zijn Belgische collega, Professor Marie-Claire Cammaert van de Universiteit van Brussel. Hij zegt het volgende over dit experiment:

“De meisjes zijn netjes binnen hun eigen reikwijdte aan kennis gebleven en hebben het experiment zeer vaardig uitgevoerd en ontwikkeld. Hun oog voor detail en de accuraatheid van dit experiment zijn voorbeeldig. En de keuze voor tuinkers is absoluut briljant! Ik hoop dat deze jonge dames verder gaan in het onderzoek en ik zou ze graag in mijn onderzoeksteam zien!”

En de meiden? Die zijn er nog niet over uit wat ze in de toekomst voor werk willen doen en ze zijn zeer verbaasd over alle aandacht die het experiment hen oplevert. Of zoals Lea Nielsen het verwoordt: “Het lijkt wel een ritje in de achtbaan en ik kan het nog niet bevatten allemaal. Na dit experiment slaapt geen van van ons nog met haar telefoontje naast haar hoofd/bed. We leggen de telefoon ver weg van ons bed of leggen hem in een andere kamer. De computer zetten we ook altijd uit.”. En Mathilde voegt daaraan toe: “Het is overweldigend en heel spannend. Niet iets wat je iedere dag meemaakt.”

***

Directeur van de grootste telefoonmaatschappij van België, wil géén WiFi in zijn kantoren.
En hij vertelt terloops aan kinderen:

Mobiele telefoons zijn gevááárlijk..!

Didier Bellens, de algemeen directeur van de grootste telecom-maatschappij in België, keert zich volledig tégen de gevaarlijke mobiele telefonie..

Op de 27ste verdieping van het kantoorgebouw waar het Belgische telecombedrijf Belgacom (‘Proximus’) gevestigd is, zul je geen praktische technologie vinden, die ervoor zorgt dat hoge-snelheids-draadloos-internet mogelijk is. In deze wolkenkrabber, waar Belgacom gevestigd is, zorgt de grote baas, Didier Bellens ervoor, dat hij zoveel mogelijk belt met zijn telefoon-met-snoer. Hij belt namelijk liever niet draadloos..

Maar deze algemeen directeur gaat nog verder; meneer de directeur heeft aan schoolkinderen duidelijk laten blijken dat er aan het gebruik van draadloos internet, stevige gevaren verbonden zijn. Hij maakte daarbij onlangs gebruik van de uitstraling van tennisster Justine Henin, die bij een presentatie aan kinderen aanwezig was. Deze presentatie werd georganiseerd door ‘Child Focus’ and softwaregigant ‘Microsoft’. Deze meneer, Didier Bellens, president-directeur van Belgacom, maakt duidelijk in veel interviews, dat het systeem van GSM  (Global System for Mobile Communications) bijzonder gevaarlijk is.

Wanneer een kind tijdens deze presentatie aan Bellens vraagt over de gevaren van mobiele telefoons, beantwoord de directeur van Belgiës grootste telecombedrijf rustig de vraag. Maar, héél opvallend, hij gebruikt geen omzichtige termen en/of terminologie. Hij vertelt de leerlingen van de school waar ze aanwezig zijn, de ‘Centrum van Woluwe-Saint-Pierre-school, dat GSM slecht is en een gevaar voor ieders gezondheid!

Hij zegt: “Tijdens de dag, is het beter om een headset te gebruiken dan direct je GSM aan je oor. Want deze zorgt voor opwarming van je hoofd rondom het oor waar je de telefoon tegenaan houdt. De elektromagnetische golven zijn gevaarlijk. En ‘s nachts is het beter om je mobiele telefoon helemáál af te zetten. Ook als je je telefoon als een alarmklokje gebruikt, dien je je mobiel op ‘vliegtuigstand’ te zetten!”

Wanneer er contact wordt opgenomen met Belgacom, blijkt de woordvoerder niet verrast door de uitspraken van zijn directeur. “Didier Bellens geeft alleen maar de voorzorgsmaatregelen aan die door de WHO, de wereldgezondheidsorganisatie worden aanbevolen. Bedenk echter dat tot op heden nog niets bewezen is van de gevaren van GSM-telefonie”..

* * * *

Elektro Magnetische Straling (EMS):Duitsland waarschuwt burgers voor… WiFi…

Duitsland waarschuwt burgers voor… WiFi…!

Wat gebeurt er nu als een ministerie, dat eigenlijk namens de regering ook verantwoordelijk is voor de afgifte van GSM-vergunningen, begint met het uitdelen van waarschuwingen, om thuis geen WiFi te gebruiken, of zoals dat dan diplomatiek heet: ‘Zo min mogelijk’.. Tja, dan zou je als burger zomaar verward kunnen raken, toch? Aan de ene kant ‘pakt’ de overheid de miljarden Euro’s, voor het uitdelen van deze mobiele-telefoon-vergunningen, terwijl men aan de andere kant waarschuwt voor het effect van draadloze ‘thuis-verbindingen’, die natuurlijk maar peanuts zijn, vergeleken met de straling ‘buiten de deur’.. En toch is dat wat er op dit moment gebeurt..

Daar waar al eerder andere gezondheidsinstellingen, waaronder zelfs de WHO!!, waarschuwingen uitzonden met betrekking tot mobiele/draadloze verbindingen, lijkt het nu aan landen, de verschillende gezondheidsministeries, om het ‘grote publiek’ te waarschuwen voor ‘draadloze communicatie-techniek-bij-jou-thuis’. Hier is de vertaling van het artikel van de Engelse website ‘The Independent’..

* * *

Het Ministerie van Milieu heeft de ‘aanbeveling’ doen uitgaan naar de burgers van Engeland, dat zijn hun ‘blootstelling’ aan WiFi ‘zo laag mogelijk’ zouden moeten houden. Door bijvoorbeeld conventionele draadverbindingen te kiezen voor internet en mobiele telecommunicatie in huis en kantoor. Het ministerie haast zich aan deze mededeling toe te voegen dat het ‘actief bezig is om mensen te informeren over de mogelijkheden om daadwerkelijk deze persoonlijk blootstelling (aan Wifi (GJ)) te reduceren’… 

Deze feitelijk nietsverhullende waarschuwing, steunt essentieel het werk van de Engelse waakhond voor gezondheidszaken, Sir William Stewart. De man die twee rapporten heeft geproduceerd die expliciet waarschuwen voor het gebruik van mobiele telefonie en de man die heftig strijd voor een volledige herijking van het gebruik van WiFi in scholen. Zijn waarschuwingen zijn echter tot dusver volledig genegeerd door ministers en zelfs geridiculiseerd door de Engelse Gezondheidsraad, de ‘Health Protection Agency’, waarvan hij nota bene voorzitter is.

De Duitse equivalent van deze adviesraad, de ‘Federale Raad voor Stralingsbescherming’, is het tegendeel aan het doen: zij leiden de oproep om uiterst voorzichtig met WiFi om te springen..! Dr. Florian Emrich van dit Duitse overheidsorgaan, meldt dat Wi-Fi ‘zoveel mogelijk vermeden dient te worden, omdat mensen bloot staan aan EMS-straling van veel bronnen, terwijl de resultaten naar de gezondheidseffecten van deze volledig nieuwe WiFi-technologie niet eens zijn uitgevoerd’.. 

Burgers zouden zoveel mogelijk WiFi moeten vermijden, in verband met de bedreiging die deze techniek kan opleveren voor de gezondheid, aldus de Duitse overheid.. Het is een uitermate onverhulde uitspraak, feitelijk één van de meeste verwoestende uitspraken van de laatste jaren gedaan door enige overheid over deze explosief-groeiende technologie, die er zeker toe zal leiden dat de industrie op haar grondvesten gaat schudden..! 

Het zal ongetwijfeld ook de diverse betrokken ministeries in de UK bereiken, en naar mening van deze krant (The Independent (gj)) is deze uitspraak zonder meer een bevestiging van datgene wat wij al bijna een half jaar lang proberen duidelijk te maken..!

En precies als andere organen, adviseert het Duitse officiële ‘stralings-beschermingsbureau’ haar burgers om gewoon kabels te gebruiken in plaats van mobiele telefonie (DECT vooral!) en waarschuwt opnieuw voor ‘elektro-smog’ vanuit een boel alledaagse produkten zoals laptops, DECT-telefoons, WiFi-, draadloze spelletjescomputers, draadloze geluidsinstallaties en vooral niet vergetend de elektrische deken en de babyfoons, die volledig te goeder trouw worden gebruikt, etc. (En natuurlijk daarbij de buren niet vergetend, die dezelfde arsenaal aan draadloze producten hebben staan..! (gj))..
Deze Duitse overheidswaarschuwing -die in scherp contrast staat met de uiterst discutabele promotie van deze technologie door Britse overheidsambtenaren- werd gedaan, nadat er indringende vragen werden gesteld door de leden van ‘Die Grünen’ in ‘Der Bundestag’, oftewel het Duitse parlement.

Met dank aan Boudewijn Zweerts!

Gerelateerde artikelen:

CRUCIAAL OM TE LEZEN EN BEGRIJPEN: DE PRIMAIRE OORZAAK VAN HEEEEEL VEEL ELLENDE!!

https://holland4mpe.wordpress.com/category/onze-doelstelling/

BRONNEN:

http://www.lexnaturalis.nl/?p=407#more-407

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/over-n-tienermeisjestest-wifi-en-n-telecom-baas/
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/duitsland-waarschuwt-burgers-voor-wifi/

http://www.youtube.com/watch?v=rn1g2V9Oars Cell Phone Towers are for Mind Control, 1of3
It always seems impossible until it is done.– Nelson Mandela

‘They must find it difficult…
Those who have taken authority as the Truth,
rather than Truth as the Authority.’
G. Massey

Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid. – Loesje

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Waarschuwing: Hart lijdt onder vitamine K tekort
Next Dit Gebeurt Er Met Je Lichaam Als Je Elke Dag 1 Avocado Eet. Ik Had Geen Idee!

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

CT-scans verhogen het risico op kanker tot wel 35 procent: dit kun je ertegen doen

Luister naar dit artikel Ieder jaar worden mensen in het ziekenhuis blootgesteld aan straling die afkomstig is van medische apparaten zoals CT-scanners. Die straling is mogelijk gevaarlijk en verandert het

Straling

Waarom je je telefoon niet in je broekzak moet stoppen

Luister naar dit artikel Er is tot nu toe weinig bewijs gevonden voor de schadelijkheid van gsm-straling. Toch noemt de Wereldgezondheidsorganisatie het mogelijk kankerverwekkend. Ook de Amerikaanse professor Devra Davis waarschuwt

Straling

Gebruikt u nog steeds magnetrons? Hier zijn 5 redenen waarom u onmiddellijk zou moeten stoppen

Luister naar dit artikel Magnetrons zijn gemaakt om het u gemakkelijker te maken een snelle warme maaltijd te nuttigen. Het is misschien geweldig om je eten op te warmen, maar