Waarom je geen magere melk moet drinken

Waarom je geen magere melk moet drinken

Luister naar dit artikel

Je hebt het idee dat je heel gezond bezig bent als je magere of halfvolle melk drinkt. Veel minder calorieën dan volle melk, en bijna alle ‘goede’ stoffen zitten er toch in. Maar er zijn steeds meer aanwijzingen dat je toch beter volle melk kunt nemen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Belangrijkste van die aanwijzingen: de kans dat je diabetes krijgt wordt gehalveerd als je volle melk drinkt in plaats van afgeroomde.

En een andere studie vond iets anders opmerkelijks. Er werden ruim 18.000 vrouwen gevolgd voor die studie. De vrouwen die volle melk drinken blijken minder vaak obees te worden dan de vrouwen die halfvolle melk drinken.

Het lijkt er dus op dat volle melk een verstandiger keus is, al zal aanvullend onderzoek duidelijk moeten maken of dat zeker zo is.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Een beroerte wordt vaak niet herkend. Dit zijn de symptomen:
Next Waarschuwing: Hart lijdt onder vitamine K tekort

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Planten kunnen Superbugs naar mensen overbrengen

Luister naar dit artikel Antibioticaresistente infecties vormen een bedreiging voor de volksgezondheid in de wereld, voedselveiligheid en een economische last. Om deze infecties te voorkomen, is het van cruciaal belang

Onderzoek

Waarom tomaten supergezond zijn

Luister naar dit artikel Door het eten van tomaten lopen mensen veel minder kans op een beroerte, zo blijkt uit een nieuwe studie. Het draait allemaal om de krachtige antioxidant

Onderzoek

Behandeling van Lyme met Stevia

Luister naar dit artikel In januari jl. werden er resultaten gepubliceerd van een onderzoek naar het antibiotische effect van Stevia. Uit het onderzoek bleek dat alcoholextract van puur Steviablad effectief is tegen