114-jarige man onthult het geheim van zijn ziekte vrij leven: 5 voedingswaren om elke dag te eten

114-jarige man onthult het geheim van zijn ziekte vrij leven: 5 voedingswaren om elke dag te eten

Luister naar dit artikel

Zelfs op 114 jarige leeftijd, is Bernardo Lapallo net zo vitaal als een jonge man! Hij ziet er veel jonger uit, en is in staat om zonder enige hulp zich te verplaatsen. Zijn geestelijke gezondheid is goed, en hij leest boeken en lost kruiswoordraadsels op om zo geestelijk in vorm te blijven.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bernardo maakt elke dag een wandelingen van ongeveer 2,5 km. Zijn tanden zijn nog steeds intact en heeft zeer weinig rimpels. Volgens hem is het waarschijnlijk de genetica achter zijn lange levensduur – zijn grootmoeder werd 107 jaar, en zijn moeder 105 jaar. Zijn vader stierf op 99 jarige leeftijd. Bernardo zegt dat hij de beste tips kreeg voor een langere levensduur van zijn vader, die een kruidendokter was en gaf hem advies over hoe zo gezond mogelijk te blijven. Het geheim van een lang leven zoals hij uitlegt, is een dieet vol met fruit, groenten en veel water, evenals voldoende rust en slaap. Bernardo raadt de consumptie van honing, kaneel, olijfolie en knoflook aan als je langer wilt blijven leven.

Honing

Biologische honing is rijk aan antioxidanten en kan het lichaam beschermen tegen vele ziektes. Het is een bekende natuurlijke zoetstof, evenals een remedie voor vele ziektes, maar het kan ook gebruikt worden in verschillende zelfgemaakte gezichtsmaskers die u kan helpen huidproblemen te behandelen, en het verbeteren van de kwaliteit van uw huid.

Kaneel

Naast het feit dat de zoete specerij kaneel uw bloedsuiker en cholesterol verminderd, kan het ook ontstekingen en infecties verlichten. Het verbeterd ook de spijsvertering.

Knoflook

Knoflook is een van de meest populaire alternatieve geneeskrachtige remedie tegen vele ziektes. Het word gebruikt om een hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte te verlagen, en het kan ook cardiovasculaire ziekten als gevolg van een stof genaamd allicine voorkomen. Het consumeren van ruwe knoflook zal de beste resultaten opleveren.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zoveel suiker zit er in je favoriete latte van de Starbucks
Next Schokkend! Hij dronk 24 blikjes Energie drank en zijn hart was aan het exploderen (VIDEO)

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Nieuwe Oxford-studie verborgen door reguliere media: al miljoenen geïnfecteerd, hersteld en immuun?

Luister naar dit artikel Een nieuwe studie in Oxford zei dat miljoenen mensen in het Verenigd Koninkrijk (en dus ook in andere landen) het coronavirus waarschijnlijk al hebben gekregen, ervan zijn

Overig

10 kankerverwekkende voedingsmiddelen die u moet vermijden

Luister naar dit artikel Het merendeel van het voedsel dat je dagelijks eet kan mogelijk het risico op kanker verhogen. Bent u bekend met deze levensmiddelen? Hieronder zijn 10 van

Overig

12 geweldige dingen waar je lichaam toe in staat is

Luister naar dit artikel Ons lichaam is een wonder der natuur, dat tot geweldige dingen in staat is. Terecht vroeg een gebruiker van Reddit zich af ‘wat het meest bijzondere is