Nieuwe Oxford-studie verborgen door reguliere media: al miljoenen geïnfecteerd, hersteld en immuun?

Nieuwe Oxford-studie verborgen door reguliere media: al miljoenen geïnfecteerd, hersteld en immuun?

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een nieuwe studie in Oxford zei dat miljoenen mensen in het Verenigd Koninkrijk (en dus ook in andere landen) het coronavirus waarschijnlijk al hebben gekregen, ervan zijn hersteld en immuun zijn. Maar de reguliere media willen niet dat deze informatie naar buiten komt, en sommigen gingen snel aan het werk en vertelden mensen ‘het niet te geloven’.

Een nieuwer model, dat de voortgang van het nieuwe coronavirus voorspelt, veroorzaakte reacties van regeringen over de hele wereld en heeft in de hele westerse wereld systematisch levens geruïneerd (niet vanwege het virus, maar vanwege de reactie erop). Pandemie geproduceerd door onderzoekers van Imperial College London veroorzaakte alarmen over de hele wereld en was een belangrijke factor voor verschillende regeringen om de zaken af te sluiten. Maar een nieuw model van Oxford University daagt de nauwkeurigheid uit, meldt de Financial Times.

Het hoofd van de studie, professor Sunetra Gupta, een theoretische epidemioloog in Oxford, zei dat ze nog steeds het besluit van het VK steunt om het land te sluiten om het virus te onderdrukken, zelfs als haar onderzoek uiteindelijk correct blijkt te zijn. Maar ze lijkt ook geen grote fan te zijn van het werk van het Imperial College-team. ‘Het verbaast me dat er zo’n onvoorwaardelijke aanvaarding van het keizerlijke model is geweest’, zei ze.

De aanvaarding van het oorspronkelijke model was om ervoor te zorgen dat mensen snel een leven leiden in angst en zonder inkomstenbron om de totalitaire maatregelen te bestrijden die al zijn uitgevoerd en nog steeds op ons afkomen. Sommige mediakanalen zeggen dat dit nieuwere model berust op aannames, dus we moeten het negeren; toch vertrouwt het oorspronkelijke model dat tot lock-outs en een economische crash heeft geleid, op hetzelfde door te veronderstellen dat niemand de infectie heeft gehad, en iedereen in een uitzinnige paniek te dwingen om het te voorkomen.

Als het werk van Gupta accuraat is, zou dat waarschijnlijk betekenen dat een groot deel van de bevolking al immuniteit tegen het virus heeft opgebouwd en dat het zinloos is ze op te sluiten. Theoretisch zouden sociale beperkingen dan eerder kunnen afnemen dan verwacht. Wat er nu moet gebeuren, zei Gupta volgens de Financial Times, is een heleboel antilichaamtesten om erachter te komen wie het virus mogelijk heeft opgelopen. Haar onderzoeksteam werkt samen met groepen van de University of Cambridge en de University of Kent om die tests voor de algemene bevolking zo snel mogelijk te starten.

Het ergste van dit model is niet de studie zelf, maar de wanhopige pogingen om het te verbergen of ongeldig te maken om ervoor te zorgen dat het publiek in een staat van angst blijft.

Bronnen:

SHTFPlan.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Het aanvullen met deze essentiële vitamines kan de immuungezondheid ondersteunen en beschermen tegen infectieziekten
Next Abbott Labs onthult COVID-19 "Gamechanger": draagbare test kan virus detecteren in minder dan 5 minuten

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Vruchtenyoghurt bevat veel suiker

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Reinig, Ontsmet en Verwijder Geuren uit uw wasmachine en 5 andere badkamer Schoonmaaktips

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Ondernemers: McDonald’s verkeert in ‘diepe depressie’ en ‘staat op het punt te verdwijnen’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat