Nieuwe Oxford-studie verborgen door reguliere media: al miljoenen geïnfecteerd, hersteld en immuun?

Nieuwe Oxford-studie verborgen door reguliere media: al miljoenen geïnfecteerd, hersteld en immuun?

Luister naar dit artikel

Een nieuwe studie in Oxford zei dat miljoenen mensen in het Verenigd Koninkrijk (en dus ook in andere landen) het coronavirus waarschijnlijk al hebben gekregen, ervan zijn hersteld en immuun zijn. Maar de reguliere media willen niet dat deze informatie naar buiten komt, en sommigen gingen snel aan het werk en vertelden mensen ‘het niet te geloven’.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een nieuwer model, dat de voortgang van het nieuwe coronavirus voorspelt, veroorzaakte reacties van regeringen over de hele wereld en heeft in de hele westerse wereld systematisch levens geruïneerd (niet vanwege het virus, maar vanwege de reactie erop). Pandemie geproduceerd door onderzoekers van Imperial College London veroorzaakte alarmen over de hele wereld en was een belangrijke factor voor verschillende regeringen om de zaken af te sluiten. Maar een nieuw model van Oxford University daagt de nauwkeurigheid uit, meldt de Financial Times.

Het hoofd van de studie, professor Sunetra Gupta, een theoretische epidemioloog in Oxford, zei dat ze nog steeds het besluit van het VK steunt om het land te sluiten om het virus te onderdrukken, zelfs als haar onderzoek uiteindelijk correct blijkt te zijn. Maar ze lijkt ook geen grote fan te zijn van het werk van het Imperial College-team. ‘Het verbaast me dat er zo’n onvoorwaardelijke aanvaarding van het keizerlijke model is geweest’, zei ze.

De aanvaarding van het oorspronkelijke model was om ervoor te zorgen dat mensen snel een leven leiden in angst en zonder inkomstenbron om de totalitaire maatregelen te bestrijden die al zijn uitgevoerd en nog steeds op ons afkomen. Sommige mediakanalen zeggen dat dit nieuwere model berust op aannames, dus we moeten het negeren; toch vertrouwt het oorspronkelijke model dat tot lock-outs en een economische crash heeft geleid, op hetzelfde door te veronderstellen dat niemand de infectie heeft gehad, en iedereen in een uitzinnige paniek te dwingen om het te voorkomen.

Als het werk van Gupta accuraat is, zou dat waarschijnlijk betekenen dat een groot deel van de bevolking al immuniteit tegen het virus heeft opgebouwd en dat het zinloos is ze op te sluiten. Theoretisch zouden sociale beperkingen dan eerder kunnen afnemen dan verwacht. Wat er nu moet gebeuren, zei Gupta volgens de Financial Times, is een heleboel antilichaamtesten om erachter te komen wie het virus mogelijk heeft opgelopen. Haar onderzoeksteam werkt samen met groepen van de University of Cambridge en de University of Kent om die tests voor de algemene bevolking zo snel mogelijk te starten.

Het ergste van dit model is niet de studie zelf, maar de wanhopige pogingen om het te verbergen of ongeldig te maken om ervoor te zorgen dat het publiek in een staat van angst blijft.

Bronnen:

SHTFPlan.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het aanvullen met deze essentiële vitamines kan de immuungezondheid ondersteunen en beschermen tegen infectieziekten
Next Abbott Labs onthult COVID-19 "Gamechanger": draagbare test kan virus detecteren in minder dan 5 minuten

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

De FDA heeft OxyContin Gewoon Goedgekeurd om voorgeschreven te worden aan kinderen

Luister naar dit artikel Vier van de vijf nieuwe heroïneverslaafden waren in eerste instantie verslaafd aan het soort pijnstillers die nu zijn goedgekeurd voor kinderen. Omdat wij in een maatschappij

Overig

10 Dodelijke gewoontes die ernstige schade toebrengen aan uw nieren

Luister naar dit artikel Onze nieren zijn super belangrijk voor onze gezondheid. Ze filteren ons bloed, produceren hormonen, absorberen mineralen, produceren urine, ontgiften en neutraliseren zuren. Dus als een van de

Overig

Gezondheid ALARM: Titaandioxide in onze voedselvoorziening verhoogt het risico op kanker en dementie, rapporteren wetenschappers

Luister naar dit artikel Titaandioxide, een gangbaar additief voor levensmiddelen, wordt van oudsher beschouwd als een ‘inerte en veilige’ stof. Maar het wijdverbreide gebruik van E171 – titaandioxide nanodeeltjes –