Delen aub: Het is aangetoond dat Injecties van hoge doses vitamine C kanker vernietigen

Delen aub: Het is aangetoond dat Injecties van hoge doses vitamine C kanker vernietigen

Luister naar dit artikel

Baanbrekend nieuw onderzoek naar het kanker bestrijdende potentieel van vitamine C heeft de pagina’s van de peer-reviewed tijdschrift Science Translational Medicine gehaald. Een team van onderzoekers van de universiteit van Kansas testten de effecten van vitamine C toegediend in hoge doses intraveneus aan een groep proefpersonen en vonden dat het effectief kankercellen uit kan roeien terwijl gezonde cellen intact blijven.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Voortbouwend op eerder onderzoek uit de jaren 1970 ontwikkeld door de late Linus Pauling, een chemicus van de Oregon State University, die vandaag wordt erkend als ‘s werelds belangrijkste voorstander van therapeutische vitamine C, omvatte het nieuwe onderzoek het injecteren van hoge doses vitamine C in menselijke eierstokkanker cellen. De tests werden uitgevoerd in vitro in een laboratorium, maar ook direct in zowel muizen als een groep van 22 proefpersonen.

Volgens BBC News, toonden de testen gunstige resultaten in alle drie modellen, zoals vitamine C doelgericht de eierstokkanker cellen aanviel met vermijding van gezonde cellen. De voordelen van een hoge dosis vitamine C werden ook waargenomen in combinatie met conventionele chemotherapie behandelingen, waarbij alle cellen, zowel gezonde als kwaadaardige vernietigt worden, uiteindelijk leidend tot overlijden van de patiënt.

“Patiënten zijn op zoek naar veilige en goedkope opties in hun behandeling van kanker,” verklaarde Dr. Jeanne Drisko, een co-auteur van de studie, aan BBC News over de bevindingen. “Intraveneuze vitamine C heeft de potentie op basis van ons fundamenteel wetenschappelijk onderzoek en vroege klinische gegevens.”

Onderzoekers geven toe dat meer menselijke proeven op intraveneuze vitamine C onwaarschijnlijk is omdat farmaceutische bedrijven vitaminen niet kunnen patenteren.

De volgende stap voor dit type onderzoek zou gewoonlijk uit het toepassen van dezelfde parameters in een grote klinische menselijke proef om te zien of ze kunnen worden gerepliceerd en bevestigd. Hoewel deze nieuwe studie weliswaar overtuigend is op zichzelf, zijn de hindernissen tot het verkrijgen van brede acceptatie het repliceren van haar bevindingen bij een veel grotere menselijke proef.

Maar die zal wellicht nooit plaatsvinden. En de reden, aldus het onderzoeksteam, is dat dergelijke proeven intensief moeten worden gefinancierd wat meestal afkomstig is van de farmaceutische bedrijven die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een gepatenteerde drug. Farmaceutische bedrijven, met andere woorden, zijn nauwelijks geinteresseert in het bevorderen van de geneeskrachtige voordelen van natuurlijke stoffen zoals vitamine C, dat de miljardenindustrie, de conventionele kanker industrie kan decimeren als het woord zich verspreid en het grote publiek te weten krijgt over de voordelen ervan.

“Omdat vitamine C geen patent potentieel heeft, zal de ontwikkeling ervan niet worden ondersteund door farmaceutische bedrijven,” zegt Qi Chen, hoofdauteur van de nieuwe studie. “Wij geloven dat de tijd is aangebroken voor onderzoek agentschappen om krachtig, weloverwogen en zorgvuldige geselecteerde klinische studies met intraveneuze vitamine C te steunen.”

De reactie van de conventionele medische industrie op deze en soortgelijke bevindingen door de jaren heen is niets minder dan spottend, dat moet worden verwacht. Na tientallen jaren van kankerpatiënten onderwerpen aan de vernietigende effecten van chemotherapie, bestraling en chirurgie, met sombere resultaten, terwijl het natuurlijke kankerbestrijdende alternatieven zoals vitamine C beschikbaar zijn, is een harde pil om te slikken voor deze krachtige, high-profit sector, die liever iedereen met dergelijke bevindingen lnegeert dan kritisch na te denken erover.

“[A] scorbate wordt verwerkt door het lichaam op verschillende manieren bij orale toediening versus intraveneus,” schrijft Heidi Ledford voor Nature over dit gewoonlijk verkeerd begrepen verschil. Het medisch-industrieel complex, zo blijkt, corrumpeert opzettelijk het gesprek over vitamine C door convolutie van de verschillende effecten van deze zeer verschillende leveringsroutes.

“Orale doses [vitamine C] fungeren als anti-oxidanten, en beschermen cellen tegen beschadiging door reactieve verbindingen die zuurstof bevatten, maar vitamine C intraveneus toegediend kan het tegenovergestelde effect van het bevorderen van de vorming van een van deze verbindingen: waterstof peroxide. Kankercellen zijn bijzonder gevoelig voor beschadiging door dergelijke reactieve zuurstofhoudende verbindingen.”

Bronnen:

www.nature.com

www.bbc.co.uk

lpi.oregonstate.edu

science.naturalnews.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit gebeurt er wanneer je een week lang kokoswater drinkt
Next Vergif op recept: Warfarine, de bloedverdunner die vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt als rattengif

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Als u niet genoeg slaap krijgt, versnelt u hersenschade in verband met de ziekte van Alzheimer, waarschuwen onderzoekers

Luister naar dit artikel Recente experimenten tonen aan dat gebrek aan slaap de hoeveelheid tau-eiwit in de hersenen verhoogt. Tau wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en het verspreidt

Onderzoek

N95 COVID-maskers stellen dragers bloot aan gevaarlijke niveaus van giftige, kankerverwekkende chemicaliën, zo blijkt uit een NIH-onderzoek

Luister naar dit artikel Zijn gezichtsmaskers van medische kwaliteit een veiligere en effectievere vorm van bescherming dan stoffen of plastic maskers? Nee. N95-maskers zijn zelfs zeer giftig, zo blijkt uit

Onderzoek

Bodembacterie produceert krachtig antibioticum

Luister naar dit artikel Een screening van tienduizenden bodembacteriën, waaronder enkele afkomstig uit de achtertuin van de onderzoekers, heeft geleid tot de ontdekking van een krachtig en breed werkend antibioticum