Hoofdpijn? Probeer dan dit trucje eens

Hoofdpijn? Probeer dan dit trucje eens

Luister naar dit artikel

Stress kan knallende hoofdpijn veroorzaken. Heel vervelend en meestal een reden om naar de pijnstillers te grijpen. Toch is er nog iets anders dat je kunt proberen: klem korte tijd een potlood tussen je tanden. Het zou je verkrampte spieren helpen ontspannen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De Britse dokter Jane Leonard zegt dat het trucje werkt bij spanningshoofdpijn, die ontstaat als gevolg van stress, angst en vermoeidheid. Hierdoor gaan de spieren in het gezicht, de nek, kaak en schedel spasmen vertonen.

Patiënten denken vaak dat de oorzaak van de pijn rond de slapen ligt. Dat komt doordat de gezichtsspieren over de slapen lopen en breder uitwaaieren over de schedel. Maar eigenlijk vertrekken ze hun kaak, een van de meest complexe gewrichten in het lichaam.

Dit kan een gevolg zijn van tandenknarsen tijdens de slaap en van temporomandibulaire dysfunctie (TMD), stoornissen van het bewegingsapparaat van het kauworgaan. Ongeveer een kwart van de mensen krijgt ooit in zijn leven te maken met deze kwaal. Door een potlood tussen je tanden te houden, kan de verkrampte kaakspier ontspannen.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De ADHD-epidemie: “Of medicatie of naar een andere school”
Next Geneeskrachtige klei die honderden jaren door indianen werd gebruikt blijkt effectiever dan moderne antibiotica

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Effectieve natuurlijke remedie voor huidaandoeningen: wratten en likdoorns zijn geen partij voor knoflook

Luister naar dit artikel Wratten en likdoorns zijn twee van de meest voorkomende dermatologische aandoeningen die de huid plagen. Wratten worden veroorzaakt door infectie van een bepaald virus, terwijl likdoorns

middeltjes

Natuurlijke detox met blauwe bessen en yoghurt

Luister naar dit artikel Schadelijke gifstoffen uit voeding, medicijnen en de lucht kunnen zich ophopen in het lichaam. Een effectieve manier om je lichaam te reinigen van deze gifstoffen is

Natuurlijk

Een glas selderiesap verlaagt hoge bloeddruk, suikergehalte en vermindert jicht pijn bijna direct

Luister naar dit artikel Selderij behoort tot de Umbelliferae familie en is een zeer voedzame groente die van twee variëteiten kan zijn, wit en groen. Het kan tot 16 inch