Hoofdpijn? Probeer dan dit trucje eens

Hoofdpijn? Probeer dan dit trucje eens

Luister naar dit artikel

Stress kan knallende hoofdpijn veroorzaken. Heel vervelend en meestal een reden om naar de pijnstillers te grijpen. Toch is er nog iets anders dat je kunt proberen: klem korte tijd een potlood tussen je tanden. Het zou je verkrampte spieren helpen ontspannen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De Britse dokter Jane Leonard zegt dat het trucje werkt bij spanningshoofdpijn, die ontstaat als gevolg van stress, angst en vermoeidheid. Hierdoor gaan de spieren in het gezicht, de nek, kaak en schedel spasmen vertonen.

Patiënten denken vaak dat de oorzaak van de pijn rond de slapen ligt. Dat komt doordat de gezichtsspieren over de slapen lopen en breder uitwaaieren over de schedel. Maar eigenlijk vertrekken ze hun kaak, een van de meest complexe gewrichten in het lichaam.

Dit kan een gevolg zijn van tandenknarsen tijdens de slaap en van temporomandibulaire dysfunctie (TMD), stoornissen van het bewegingsapparaat van het kauworgaan. Ongeveer een kwart van de mensen krijgt ooit in zijn leven te maken met deze kwaal. Door een potlood tussen je tanden te houden, kan de verkrampte kaakspier ontspannen.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous De ADHD-epidemie: “Of medicatie of naar een andere school”
Next Geneeskrachtige klei die honderden jaren door indianen werd gebruikt blijkt effectiever dan moderne antibiotica

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Verbeter hangende oogleden

Luister naar dit artikel Hangende oogleden ontstaan meestal bij het ouder worden of door vermoeidheid.Ze kunnen er mensen plots veel ouder doen uitzien, maar ook problemen veroorzaken doordat het zicht belemmerd

middeltjes

Heeft u nog steeds last van pijnlijke gewrichten? Lees dan hier!

Luister naar dit artikel Onze lezers doen meer dan alleen maar lezen, zoals u al kon vernemen in dit artikel. Een tweede bericht dat we binnen kregen wilden we u

middeltjes

Home CATEGORIEËN MIDDELTJES Recept geschreven in de Bijbel: Deze krachtige en 3500 jaar oud remedie…

Luister naar dit artikel Olijfbomen worden geteeld sinds de oudheid en worden gebruikt als voedsel en medicijnen over de hele wereld. Wat de meeste mensen niet weten is dat olijfbladeren