Sneller vet verbranden? Doe aan paleosport!

Sneller vet verbranden? Doe aan paleosport!

Luister naar dit artikel

De winter staat synoniem voor gezellige familiefeesten, veel cadeautjes en lekker eten, maar zorgt helaas ook vaak voor enkele extra kilo’s. Heb jij geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan is paleosport precies wat je nodig hebt!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


zoals onze voorouders. Zij trokken soms urenlang door de wildernis op zoek naar voedsel. Heel rustig. En toch waren ze erg fit, omdat ze op die manier al hun vetten verbrandden. Ons lichaam functioneert nog steeds op dezelfde manier. Kies dus voor een dynamische sport zoals joggen, zwemmen of roeien, maar doe het kalm aan en hou minstens een uur vol.’

Trek naar buiten!

‘Je hoeft niet volledig in het zweet te staan na je work-out’, zegt Bourgois. ‘Het is belangrijk om je hartslagfrequentie laag te houden. Als je te intensief sport, zal je alleen suikers verbranden en worden je vetreserves niet aangesproken. Sporten in een koude omgeving is dus doeltreffender om gewicht te verliezen.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Grotere kans op leukemie door te weinig zonlicht en vitamine D
Next Geplande genocide: “Vaccins, genetisch aangepaste gewassen en medicijnen zijn bedoeld om bevolking terug te dringen”

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Natuurlijk behandelen van parasieten: 10 voedingsmiddelen die parasieten doden en essentiële voedingsstoffen herstellen

Luister naar dit artikel Er zijn veel verschillende soorten parasieten die zich in uw lichaam kunnen bevinden, vooral langs het spijsverteringskanaal. Maar wist je dat wat je eet kan helpen

Natuurlijk

De 10 bewezen gezondheidsvoordelen van asperges

Luister naar dit artikel Vorige maand is het aspergeseizoen geopend en liggen de asperges weer volop in de schappen. Het aspergeseizoen loopt jaarlijks van april tot juni. Veel mensen weten

Natuurlijk

Rode wijn blijkt toch gezond

Luister naar dit artikel De wonderen zijn de wereld nog niet uit: rode wijn blijkt toch gezond. Matig gebruik beschermt tegen hersenziektes als Alzheimer en Parkinson, concluderen onderzoekers. Steun Health