Power detox: chlorella tabletten

Power detox: chlorella tabletten

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Wat is Chlorella?

Chlorella is één van de zuiverste algen van de wereld. Het valt onder de categorie superfood (niet te verwarren met tijdelijk rages) en is een must voor je dagelijkse dosis. Het helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het menselijke lichaam en versterkt het immuunsysteem. Chlorella bevat diverse vitamines, zoals A, B, B12, C, E en K complex.

Daarnaast bevat het ook mineralen, zoals foliumzuur, magnesium, ijzer, kalium, fosfor, eiwitten, chlorofyl en aminozuren die onmisbaar zijn voor een stabiele gezondheid. Chlorella is online verkrijgbaar in poedervorm, capsules en tabletten. Zelf kocht ik het in tabletten, want ik vrees dat ik het niet binnenkrijg in poedervorm wegens de geur (wat ik achteraf gezien wel vond meevallen).

Wat zijn de voordelen?

Chlorofyl

Chlorella bevat een hoge hoeveelheid chlorofyl (bladgroen). Dit zit in alle groene grassen, planten, struiken, bloemen, bladeren, algen, noem maar op. Chlorofyl zorgt als pigmentkleur voor een mooie kleur groen in flora. Het reinigt de darmen en de lever. Het heeft dus een gunstige invloed op de darmflora. Handig als je, net zoals ik, ook last hebt van PDS (Prikkelbare Darm Syndroom/spastische darm).

Ontgiften van je lichaam

Chlorafyl bindt zich vast aan zware metalen, zoals kwik, arseen en lood die in het menselijke lichaam kunnen bevinden door blootstelling hiervan. Denk maar bijvoorbeeld aan de metalen die je terug kunt vinden in uitlaatgassen, OPG’s (röntgenfoto’s), vaccinaties,amalgaamvullingen, chemtrails et cetera. Hierdoor raakt het lichaam in disbalans en dat gaat vrijwel altijd ten koste van je gezondheid.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Meer of minder draadloos? Minder! Minder! Minder!
Next Grotere kans op leukemie door te weinig zonlicht en vitamine D

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Minder suiker en meer vezels tegen depressie!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

5 medicinale planten die sinds eeuwen door de indianen gebruikt werden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Goed nieuws voor mensen met migraine. Deze geneeskrachtige plant werkt beter tegen de pijn dan medicijnen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat