Deze Kurkuma-linzensoep Zal u beschermen tegen diabetes, dementie en kanker

Deze Kurkuma-linzensoep Zal u beschermen tegen diabetes, dementie en kanker

Luister naar dit artikel

Deze kurkuma linzensoep zal u opwarmen en tegelijkertijd gezond en sterk houden tegen de winter verkoudheid. Dit het seizoen voor vitamine D-supplementen, omdat de lucht meestal bewolkt is, en veel mensen wakker worden voor werk of school voor de dageraad en naar huis komen na zonsondergang. Met zo’n saaie en koude sfeer, is het geen wonder dat de winter is nauw verbonden is met zogeheten “troost-eten”.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De helende werking van kurkuma

Kurkuma is een oude remedie die is opnieuw is opgedoken in geneesmiddelen onderzoek voor een natuurlijke behandeling van ontstekingen, wat de oorzaak is van de chronische ziekten van vandaag. Kurkuma, ook bekend als curcumine, is een natuurlijke anti-inflammatoire en is bewezen ziekten te verlichten zoals:

Suikerziekte
zwaarlijvigheid
Depressie
Vermoeidheid
Astma
Bronchitis
Metabole ziekten
Allergieën
Alzheimer
Multiple sclerose
Kanker
Psoriasis
Hart-en vaatziekten

Stress is een belangrijke factor bij talrijke ziekten, wat logisch is gebaseerd op de bijdrage aan ontsteking. Hoeveel we ook proberen om angst en spanning te vermijden, het leven heeft zijn eigen manier om het terug te gooien in onze gezichten. Kurkuma is een natuurlijke en smakelijke aanpak van stress de negatieve effecten tegen te gaan.

De beschermende gezondheidsvoordelen van Appels

We hebben allemaal te horen gekregen om onze groenten en fruit te eten, en “een appel per dag houdt de dokter weg.” Je bent je er wellicht niet van bewust dat studies hebben aangetoond dat appels vol zitten met met anti-oxidanten die een positief effect hebben op aandoeningen als :

Kanker
Hart-en vaatziekten
Alzheimer
Astma
Suikerziekte
Botgezondheid
Gastro-intestinale bescherming
Gewichtsbeheersing

Appels kunnen zuur of zoet zijn, maar zijn altijd heerlijk. De appelen in dit recept zijn een aanvulling op de kruiden in deze soep.

Linzen: Een voedingsstoffen bom

Op het thema van ontstekingsremmers en antioxidanten, bevatten linzen een aanzienlijke hoeveelheid van beide. Een dieet rijk aan linzen en peulvruchten kan de volgende aandoeningen verlichten:

Cholesterol
Hypertensie
Inflammatoire darmziekte
Osteoporose
Darmkanker

Het heeft een hoog eiwitgehalte, naast significante gehalten aan ijzer en magnesium. Van rode linzen, in het bijzonder, is geconstateert dat ze meer algemene voedingswaarde voordelen opleveren dan andere rassen.

Kurkuma linzensoep met kokosmelk

ingrediënten:

2 kopjes rode linzen
1 theelepel kokosolie
1 ui, fijngesneden
2 appels, zonder klokhuis en geraspt
1 tl kurkuma poeder
2-3 kopjes heet water
1 1/2 kopje kokosmelk
1 tl komijnpoeder
1 1/2 theelepel kaneel
1 tl zout

beschrijving:

Spoel de rode linzen met koud water en giet het af.

Smelt de kokosolie in een pan en bak de uien tot ze zacht en goudbruin zijn.

Voeg de appels en kurkuma toe, en kook gedurende twee minuten, onder regelmatig roeren.

Voeg de linzen en 2 kopjes water toe. Breng de pot aan de kook en laat het 15 minuten sudderen, afgedekt.

Voeg de kruiden en kokosmelk toe, en meng het goed.

Laat het sudderen tot de linzen zacht zijn. Voeg nog een kopje water toe als u liever een dunnere soep heeft. Voor de beste smaak, laat het tenminste twee uur sudderen.

Serveer warm, garneer met kokos schaafsel of pompoenpitten.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Heb je ooit gehoord van Matcha Thee? Hier is waarom je het elke dag moet drinken!
Next Zeg maar dag tegen Jicht voor altijd met deze krachtige natuurlijke behandeling!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

SUPER LUIZEN – nieuwe stam bestand tegen chemicaliën!

Luister naar dit artikel We hebben het eerder gezien. Bacteriën die mettertijd resistent worden tegen antibiotica. Kakkerlakken die immuun worden voor insectenspray. Onkruid wordt immuun voor herbiciden. Aanpassing wint. Chemicals

middeltjes

Drink elke dag kokoswater om de bloedsuikerspiegel in evenwicht te brengen en vet te verbranden

Luister naar dit artikel De kokosnootnoot is een veelzijdige bron van talloze voedingsstoffen en kan ondanks het feit dat hij als drank of als voedsel wordt gebruikt, ook als een

Natuurlijk

10 natuurlijke antidepressiva!

Luister naar dit artikel 10 anti depressiva uit de natuur! Wat doe je als je je depressief voelt? We willen allemaal gelukkiger zijn, maar in onze hedendaagse samenleving lijken depressies