Nieuwe ziekte ontdekt veroorzaakt door teken

Nieuwe ziekte ontdekt veroorzaakt door teken

Luister naar dit artikel

Dat tekenbeten de ziekte van Lymne kunnen veroorzaken is bekend. Maar wetenschappers hebben volgens de Sunday Telegraph een tweede ziekte ontdekt die wordt overgebracht door teken. De ziekte uit zich door hoofdpijn, algehele lamlendigheid en koorts. Na een tijdje lijkt de ziekte genezen, maar dat is schijn, hij komt telkens weer terug.
De aandoening is zo nieuw dat hij nog geen naam heeft. Hij wordt vrijwel zeker veroorzaakt door het overbrengen van de teek naar de mens van de Borrelia miyamotoi, een bacterie. De ziekte reageert niet of nauwelijks op antibiotica en is nu een aantal keren aangetroffen in Engeland. Het is volgens de Engelse deskundigen een kwestie van tijd voor hij zich verder verspreidt.
Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous American football-ster: “Coca-Cola is vergif en voedselbedrijven liegen ons voortdurend voor”
Next Één drankje dat vet weg Spoelt! Recept door Dr Oz

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Kinderen rond Fukushima krijgen sneller kanker

Luister naar dit artikel Uit onderzoek van de Okayama University blijkt dat de kinderen die in de omgeving wonen van de kerncentrale in het Japanse Fukushima een verhoogde kans hebben

Nieuws

‘Ongeneeslijk zieke’ man (50) geneest van kanker door cannabisolie

Luister naar dit artikel De 50-jarige Darren Miller uit de Amerikaanse staat Illinois wil de wereld laten weten dat hij mede dankzij cannabisolie is genezen van kanker. Hij had volgens artsen

Overig

Als een kind of dier in een snikhete auto opgesloten zit, zou deze eenvoudige truc een leven kunnen redden!

Luister naar dit artikel Als je ooit in de hitte een auto geparkeerd ziet met een hond of kind erin opgesloten, contacteer dan onmiddellijk de politie. Maar in extreme gevallen