3 vruchtensap-combinaties om gewicht te verliezen

3 vruchtensap-combinaties om gewicht te verliezen

Luister naar dit artikel

Vruchtensap-combinaties zijn een uitstekend hulpmiddel voor het verliezen van gewicht. Je hebt waarschijnlijk al gehoord van alle grote natuurlijke voordelen voor de gezondheid die het drinken van een smoothie gemaakt van appels, wortelen en bieten biedt. Maar er zijn nog meer heerlijke combinaties waarvan je zal gaan houden. Dus als je op zoek bent naar een gezonde en gemakkelijke manier om gewicht te verliezen, blijf dan lezen om meer te weten te komen over afvallen ensmakelijke vruchtensap-combinaties.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Heerlijke smoothie met appel, komkommer en gember

Weet je niet wat je moet ’s ochtends moet eten? Volg dan dit recept. Hiermee begin je niet alleen je dag op een gezonde manier en zorg je voor hydratatie, je zult ook je figuur verbeteren.

Hoe helpen deze fruitcombinaties bij het afvallen?

 •  Appels: Je weet al dat het eten van een groene appel in de ochtend een effectieve manier is om gewicht te verliezen. Ze zijn rijk aan flavonoïden, vezels en vitamine C en ook helpen appels bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het activeren van de stofwisseling. Ze zijn perfect en bevatten een schat aan geneeskrachtige eigenschappen, die cholesterol en diabetes bestrijden.
 • Komkommers: Ze zijn licht en verfrissend en dat is waarom ze perfect zijn om toe te voegen aan smoothies. Deze veelvoorkomende groente hydrateert en zorgt voor een gevoel van verzadiging, bovenop alle antioxidanten die het bevat, die helpen bij het regenereren van de cellen.
 • Gember: We weten zeker dat je al bekend bent met de vele voordelen van gember. Het wordt vaak genoemd op onze site en we blijven de grote geneeskrachtige eigenschappen noemen, die zowel goed zijn voor je gezondheid en gewicht. Gember helpt je om voedsel beter te verteren, vermindert ontstekingen en reguleert de bloedsuikerspiegel.

Hoe kan ik profiteren van deze combinatie?

 • Reinig een groene appel grondig (je hebt de schil niet nodig). Kies een goede komkommer en schil deze. Je hebt ook ongeveer 40 gram verse geraspte gember nodig.
 • Bereid een gemberinfusie met een kopje water (250 ml). Zodra het klaar is doe je het in de blender met de appel en in stukken gesneden komkommer. Maal het grondig fijn.
 • Je zult merken dat er stukjes appel in zitten, maar het is aan te raden om ze te eten. Probeer het, het is heerlijk!

2. Grapefruit en meloen

Dit is een lekkere en verfrissende smoothie. Als je ’s avonds moe thuis komt en op zoek bent naar iets lichts en verfrissends dat je ook zal helpen gewicht te verliezen, dan is deze smoothie voor jou.

Hoe helpt deze fruitcombinatie gewicht te verliezen?

Grapefruit: Grapefruit is rijk aan vezels en vitaminen. Het staat bekend om de eigenschappen die helpen bij het bevorderen van gewichtsverlies, maar je moet consequent zijn en het elke middag eten. Grapefruit is ook een geweldige vetverbrander. De zuren die grapefruit bevat verbeteren de spijsvertering en bevechten het vasthouden van water. Het is fantastisch! Let wel op als je medicijnen gebruikt.
Meloen: Meloen is het beste fruit dat je kunt vinden voor de reiniging van het lichaam. Het maakt niet uit wat voor soort meloen je  kiest – in combinatie met de juiste vruchten zijn ze geweldig voor gewichtsverlies. Meloenen zijn rijk aan mineralen en vezels en daardoor geweldig voor het ontgiften van het lichaam. Ook geven ze een gevoel van verzadiging.

Hoe kan ik profiteren van grapefruit en meloen?

 • Je hebt 200 gram meloen nodig. Het moet vers zijn om de beste voedingsstoffen te bevatten. Vergeet niet dat als de meloen te rijp is, het suikergehalte te hoog zal zijn.
 • Haal het sap uit een middelgrote grapefruit.
 • Laten we nu gebruik maken van de blender. Voeg een kopje water (250 ml), het grapefruitsap en de stukken meloen toe. Meng het goed en voeg een paar blokjes ijs toe. Je weet al dat koude dranken de stofwisseling versnellen en vet verbranden. Het is zeer gezond en één van de beste combinaties van fruit die je maar kunt bereiden. Begin er vandaag nog mee!

3. Wortel, sinaasappelsap en peterselie

Heb je ooit de combinatie van wortel en sinaasappelsap geprobeerd? Het is één van de beste en gezondste manieren om gewicht te verliezen. Drink het in de ochtend of bij de lunch. Voeg een paar ijsblokjes toe en geniet van een verfrissend drankje dat je stofwisseling op gang zal brengen en je gezondheid helpt te verbeteren. Het is geweldig!

Hoe helpt deze combinatie bij het afvallen?

 • Sinaasappels: Sinaasappels worden gebruikt om de spijsvertering te reguleren, constipatie te voorkomen, het vasthouden van water te bestrijden en het immuunsysteem te versterken. Ze zijn rijk aan oplosbare vezels, die helpen bij het reinigen van de darmen en ontstekingen voorkomen. Het is een waardevolle geneeskrachtige vrucht in ons dagelijks leven.
 • Wortelen: Wortelen zijn rijk aan vezels, beta-caroteen, vitamine A en kalium. Het is één van de groenten die ontsteking en vochtretentie voorkomen. Bovendien verbetert het de spijsvertering, reinigt het lichaam en helpt het je afvallen. Het is een heerlijke natuurlijke bondgenoot die goed samengaat met sinaasappels.
 • Peterselie: Peterselie is een geneeskrachtig kruid, dat rijk is aan vitaminen en voedingsstoffen die van vitaal belang zijn voor het voorkomen van vele soorten ziekten. Het zuivert het bloed, voorkomt bloedarmoede en stimuleert de spijsvertering.

Hoe kan ik profiteren van deze combinatie?

 • Je hebt het sap van twee sinaasappelen nodig. Doe het sap in een blender samen met twee wortelen die schoon en in stukken gesneden zijn.
 • Voeg een kopje water (250 ml) toe en meng goed.
 • Voeg 2 takjes peterselie toe.
 • Vergeet niet om het vers te drinken. Het toevoegen van ijs zal het nog lekkerder en verfrissender maken. Het is perfect voor bij de lunch.

Welke vruchtensap-combinatie ga jij vandaag nog proberen?
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Voetgeur behandelen en voorkomen
Next Natuurlijke tips tegen vocht vasthouden

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Graag Delen: Top zeven natuurlijke geneeswijzen voor kanker die in de doofpot werden gestopt

Luister naar dit artikel Hoe houdt u de verspreiding van kanker in stand? Begraaf de genezing. Hoe houd u 1,5 miljoen Amerikanen jaarlijks “besmet” met gemuteerde cellen die zich ongecontroleerd

Natuurlijk

Alternatieve oplossingen voor migraine: 12 bewezen natuurlijke remedies ondersteund door de wetenschap

Luister naar dit artikel Er zijn veel natuurlijke therapieën om de pijnlijke symptomen van een migraine te verbeteren. Deze voedingssupplementen, kruidenremedies en alternatieve medicijnen kunnen helpen bij het beheersen van

Natuurlijk

Maak vitamine en mineralen gebrek bespreekbaar, … voordat het noodlot toeslaat!

Luister naar dit artikel Reeds vele keren heb ik het al meegemaakt, iemand is ziek geworden en onder behandeling van de dokter. De persoon in kwestie is dan veelal niet