Graag Delen: Top zeven natuurlijke geneeswijzen voor kanker die in de doofpot werden gestopt

Graag Delen: Top zeven natuurlijke geneeswijzen voor kanker die in de doofpot werden gestopt

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Hoe houdt u de verspreiding van kanker in stand? Begraaf de genezing. Hoe houd u 1,5 miljoen Amerikanen jaarlijks “besmet” met gemuteerde cellen die zich ongecontroleerd vermenigvuldigen?
U kweekt kanker in voedsel en medicijnen. Hoeveel jaar geleden is Amerika begonnen met deze kwaadaardige strategie om mensen ziek te maken en dan ontkennen dat ze de remedie hebben? Bijna 100 jaar. Waar is het allemaal echt begonnen? De American Medical Association (AMA) en een man met de naam Morris Fishbein, die eigenhandig voeding van medische scholen in de VS verwijderde en een nep-keurmerk introduceerde voor schadelijke in een lab gemaakte geneesmiddelen die kanker verergeren. Wat heeft deze meneer Fishbein nog meer gedaan?
In het geval dat u “twijfelaars” en sceptici enkele concrete bewijzen willen zien, enig bewijs om mee te nemen op uw reis om geen kanker te krijgen, hier zijn enkele historische, bewezen feiten om u te helpen begrijpen waarom het nodig is om voor 100% biologisch te gaan en onderzoek zou moeten doen naar het gebruik van natuurlijke remedies, om je immuniteit op te bouwen tegen ziekten met superfoods, kruiden, tincturen en organische supplementen.
Laten we beginnen met deze reis van de waarheid en de niet-zo-gezonde geschiedenis van de geneeskunde in dit “land of the free” en “Home of the brave”. Laten we beginnen met de TOP 7 behandelingen tegen kanker waarvan de mainstream media nooit zal toegeven dat ze werken, omdat hun reclame-geld komt van Big Pharma, de GGO-landbouw reuzen (Monsanto/Dupont/Bayer/Dow Chemical/etc.) En de lobbyisten en politici die hun geld verdienen aan de aandelen van kanker therapieën die niet werken:
1. De AMA betaalde een kanker virus onderzoeker $ 250K om met pensioen te gaan in Mexico en stoppen met werken aan natuurlijke geneeswijzen.
Bron
2. Burzynski’s documentaire onthult de ware agenda van de FDA en kanker industrie om kanker geneesmiddelen die echt werken te vernietigen.
Bron
3. ‘Dying to Have Known’ documentaire toont de Gersontherapie om op natuurlijke wijze kanker te genezen.
Bron
4. Harry Hoxsey: Schuldig aan het genezen van kanker met kruiden.
Bron
5. Medicinale paddestoelen als reishi en chagacan verslaan kanker
Bron
6. Marihuana – Een geneesmiddel voor kanker?
Bron
7. Versla kanker met 35% waterstofperoxide!
Bron

100 jaar betalen

Bijna 100 jaar geleden, begon de AMA met het verwijderen van voedingsvoorlichting van medische scholen in Amerika. Artsen zouden niet meer begrijpen over het gebruik van voedsel als medicijn (of worden toegestaan om het te suggereren), en alle vroedvrouwen, Indiaanse kruidendokters en natuurlijke genezers zouden in medische tijdschriften worden aangeduid als “kwakzalvers.” De westerse geneeskunde filosofie zou spoedig bekend komen te staan als dat er geen voedsel in de wereld ooit een mens kon genezen van een ziekte of aandoening; in feite zouden alleen geneesmiddelen en vaccins ooit in staat zijn om deze bewering (wettelijk) te maken en ermee weg komen, of in peer reviews, medische en wetenschappelijke tijdschriften (JAMA), wetenschappelijke “studies” of geëtiketteerd als zodanig op producten.(bron)
Op dit moment is het verboden voor alle gerechten, kruiden, tinctuur of superfood producten om te zeggen dat het iets geneest, maar medicijnen geadverteerd op tv vanaf 1997 kunnen zeggen dat ze de behandeling zijn van allerlei ziekten en aandoeningen, hoewel de bijwerkingen verschrikkelijk zijn, soms zelfs met inbegrip van interne bloedingen en zelfmoord.(bron)
Moeder Natuur, aan de andere kant, heeft een remedie voor alles en biedt ook preventie en immuniteit voor alles onder de zon. Voedingsdeskundigen en Natuur Artsen zullen u de hele dag te vertellen dat biologische groenten en fruit de sleutel zijn tot genezing en het leven van een gezond leven. Een plantaardig dieet kan bijna elk gezondheidsprobleem genezen, en het lichaam is als een machine die loopt “op alle cilinders” wanneer de juiste brandstof erin wordt gestopt. Neem deze kennis en ga op weg naar “gezondheidsvrijheid” en natuurlijk leven, waar je veel energie zult hebben, bijna nooit ziek zult zijn, kritisch kunt denken en de hele tijd, geestelijk onafhankelijk te zijn en zorg voor je gezin! Blijf op de hoogte en volg de waarheid. Leer en groei ervan. Eet geen kanker. Drink geen kanker. Wees Biologisch.(bron)

Previous Vitamine C Overdosis Red Man Van Dodelijk Virus
Next Kijk wat er gebeurt als Cannabis wordt geïnjecteerd in kankercellen. DIT IS VERBLUFFEND!

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Magnesium: het perfecte supplement voor mensen met fibromyalgie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Wat gebeurt er met je lichaam als je elke dag Appel Cider-azijn drinkt? (Video)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Alle medicijnen die je nodig hebt zitten in je maag

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat